Geboortehoroscopen

Een geboortehoroscoop – voor alle leeftijden – blijft je hele leven geldig!

Geboortehoroscopen zijn er voor jong en oud. De geboortehoroscoop geeft een beschrijving van jouw karakter. Deze beschrijving is persoonlijk en blijft je hele leven geldig. Het heet geboortehoroscoop omdat het betrekking heeft op de stand van de planeten op het moment van je geboorte.

Je kunt hier kiezen uit de gratis geboortehoroscoop om alvast een indruk te krijgen, of de uitgebreidere versie, een cadeau dat jij waard bent!

Voor kinderen onder de 12 schrijf ik meestal een speciale geboortehoroscoop (een kinderhoroscoop). Deze horoscoop is geschreven voor de ouders/opvoeders en geven tips die jouw kind tot volle bloei kunnen brengen. Uiteraard is de basis van dezelfde geboortegegevens als de  geboortehoroscoop, namelijk het moment waarop jij geboren bent.

In de uitgebreide geboortehoroscoop wordt breder en dieper ingegaan op de verschillende onderwerpen dan in de gratis horoscoop. Bovendien voorziet Mieke de uitgebreide horoscoop van persoonlijke toelichting. Die toelichting bevat informatie over horoscoop structuren die door computer programma’s niet worden herkend en daarom een persoonlijke benadering vragen. Daarom wordt de besteller bij het bestellen van de uitgebreide horoscoop in de gelegenheid gesteld om een persoonlijk vraag te stellen die Mieke zo goed mogelijk zal proberen te beantwoorden. Deze horoscoop beslaat ongeveer 20 tot 25 pagina’s. Gun jezelf of iemand anders dit mooie cadeau!