Daghoroscoop 4 December 2020

Daghoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Vandaag wikkel jij met een paar vriendelijke woordjes iedereen om jouw vinger. Jij krijgt dan ook probleemloos alles gedaan wat je wilt.

Daghoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Onverwachtse gebeurtenissen doen een aanslag op je geduld en jouw uithoudingsvermogen. Deze situatie vergt al jouw organisatietalent om zonder kleerscheuren tot een goed einde te komen.

Daghoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Je doet goede zaken de laatste tijd. Jouw prettige stem en toon doen het goed bij de klanten. Pas op dat je de toon wel zakelijk houdt. Een flirt doet jou wel goed maar je partner en je zaken lijden er onder.

Daghoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Jij voelt je aangetrokken tot het mysterieuze en je gedraagt je graag een beetje geheimzinnig. Misschien is het een goed idee om vandaag eens lekker een spionageverhaal te lezen.

Daghoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Als jij gelooft wat je zegt, kan er vandaag niets misgaan. Je bent vandaag zeer overtuigend en daar kunnen lang lopende (liefdes-) relaties uit voortkomen.

Daghoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Er is een ontmoeting georganiseerd, gewoon voor de gezelligheid. Je wilt niet gaan, maar het is goed voor jou om nieuwe mensen te leren kennen.

Daghoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Je moet samenwerken maar er broeit van alles onder de oppervlakte. Dat gaat zo niet lukken. Zorg ervoor dat de dingen worden uitgesproken. Dat is aan jou toch wel toevertrouwd?

Daghoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Wees eens wat minder zelfkritisch. Nobody is perfect! Dat geldt echt niet alleen voor jou. De tekortkomingen van anderen kun je toch ook accepteren? Waarom dan niet die van jezelf?

Daghoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Er komen veel nieuwe en vooral leuke dingen op jou af. Dit kun je merken op allerlei gebieden. Je krijgt de mogelijkheid je levenswijze te veranderen. Je lijkt een nieuwe fase van je leven in te gaan en dat is reuze spannend.

Daghoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Je bent de laatste tijd innerlijk erg onrustig. Om je emotionele evenwicht weer te herstellen zul je echt even wat tijd voor jezelf moeten nemen. Zorg voor een pauze, dit is echt belangrijker.

Daghoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Vandaag staat niets jou in de weg. Je zult alle hindernissen uit de weg ruimen. Financieel is alles prima op orde, maar ook in de relatiesfeer loopt alles zoals het hoort. Zo zou het eigenlijk altijd moeten zijn.

Daghoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Jij bezit bepaalde kennis die men hard nodig heeft. Laat die uitnodiging om te helpen niet schieten. Het zal je misschien niet direct wat opleveren, maar dat komt zeker.