Daghoroscoop 30 November 2021

Daghoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Als het leven te eentonig wordt, laat jij je fantasie de vrije loop. Dat doet je al je hele leven, maar niet zo erg als de laatste tijd. Pas op dat je realiteit en dromen niet verwart, want dan gaat het fout.

Daghoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Wees niet bang om je intutie te gebruiken. Sommige dingen kunnen niet rationeel worden verklaard. Dat wil echter nog niet zeggen dat ze niet waar zijn. Jouw gevoel is jouw waarheid.

Daghoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Als de materile kant van het leven wat tegenvalt, laat je daardoor dan niet deprimeren. Jij bent creatief genoeg om een geschikte oplossing te vinden.

Daghoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Jij wist van tevoren wat de consequenties zouden zijn. Nu moet je deze ook accepteren. Als je spijt hebt, geef dat dan toe en leer van je fouten.

Daghoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Jij hebt de neiging om te vluchten voor het leven van alle dag. Je reist misschien ergens heen of blijft voor een dagje in bed liggen. Voor vandaag toegestaan, maar dan weer "back to reality".

Daghoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Vandaag kun jij een financieel voordeeltje verdienen. Daarvoor hoef je slechts je ogen en oren open te houden en op het juiste moment toe te happen. Wat een mazzel!

Daghoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Je hebt het gevoel dat alles misloopt. Waarom toch? Kijk nu eens van een afstandje naar je situatie. Dat is toch helemaal niet gek? Wees realistisch en probeer alles in de juiste verhoudingen te blijven zien. Dan verandert dat gevoel absoluut.

Daghoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Krijg jij altijd de moeilijke gevallen in je schoenen geschoven? Dat is een heel groot compliment. Je bent zeer competent en dat laat men op deze manier blijken. Niet altijd even leuk misschien, maar het is wel een uitdaging.

Daghoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Door emotionele spanningen ben jij enigszins vermoeid. Toch ben je in staat actief te blijven en veel werk te verzetten. Het is verstandig de oorzaak van de emotionele spanningen op te sporen.

Daghoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Jouw helderheid van geest mag er zijn vandaag. Je maakt indruk op een aantal mensen die je zouden kunnen steunen bij de uitvoering van je plannen. Dat is wat je nodig hebt: iemand die in jouw plannen gelooft.

Daghoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Voorzichtigheid is noodzakelijk als het gaat om familiecontacten. Een ruzie hangt in de lucht en dat is iets dat jij vandaag helemaal niet kunt gebruiken. Je wilt en zoekt juist de steun van je familie.

Daghoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Je bent een echt feestbeest aan het worden. Je vrienden bezorgen je veel afleiding, maar is dat wel wat jij nodig hebt? Heb jij eigenlijk niet al jouw tijd en aandacht voor iets anders nodig?