Daghoroscoop 31 Mei 2020

Daghoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Jij verzet je tegen iets dat je niet meer kunt tegenhouden. Het gaat gewoon gebeuren, dat weet je heel goed. Verspil jouw energie niet aan verzet, bereid je liever voor op de nieuwe situatie.

Daghoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Bedenk eerst eens goed wat je nu werkelijk wilt. Het is onverstandig om je vast te leggen, terwijl je nog helemaal niet zeker bent van je zaak. Dan kun je beter nog even wachten.

Daghoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Ben jij de laatste tijd koppig geweest? Probeer een keer toe te geven, daarmee leid jij zeker geen gezichtsverlies. Je zult verbaasd staan hoe goed je omgeving op je actie zal reageren.

Daghoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Als er vandaag problemen optreden, is het verstandig deze met een zekere gelatenheid tegemoet te treden. Dat levert jou de beste resultaten op.

Daghoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Als je vandaag rebelse neigingen krijgt, probeer dan eens te zwijgen. Dat kan ook heel leerzaam en nuttig zijn. En met zachte hand kun je ook veranderingen doorvoeren, echt waar.

Daghoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Pas toch op! Vertel geen leugens of halve waarheden, ook niet om bestwil. De hele waarheid komt altijd boven water en dan heb jij jouw vriendschap beslist verspeeld.

Daghoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Jij hebt de behoefte om alles in je leven op de kop te zetten. Alles moet anders. Ook al betekent dat, dat er dingen die je bereikt hebt verloren gaan. Slaap er nog een nachtje over.

Daghoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Jij bent te streng voor jezelf. Zelfs de kleinste oneffenheid wil je glad strijken. Je partner weet toch dat je ook maar een mens bent. Hij/zij is allang (weer) tevreden met jou.

Daghoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Al wordt er vandaag nog zoveel van je verwacht, jij hoeft je echt geen zorgen te maken. Je bent energiek en zult de moeilijkste problemen zonder meer aankunnen. Je staat van jezelf verstelt.

Daghoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Jij kunt moeilijk voor jezelf opkomen. Toch zul je moeten leren duidelijk te zijn in wat je wilt. Schaam je daar niet voor, ook jij hebt het recht om dat te doen wat jij leuk vindt. Natuurlijk wel in goed overleg met je partner.

Daghoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Laat de moed vandaag niet zakken. Het kan wel iets moeilijker zijn dan anders of verwacht, als je het hoofd koel houdt, zul jij jezelf overtreffen. Een dag om grenzen te verleggen.

Daghoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Wees niet teleurgesteld als vriendschapsbanden uit het verleden voorgoed worden afgesloten. Het zal de banden in de toekomst meer kans geven om tot een ware vriendschappen uit te groeien.