Daghoroscoop 29 September 2020

Daghoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Jij jaagt vandaag iedereen tegen je in het harnas. Wat zit je niet lekker? Probeer daar achter te komen en reageer je niet zo af op onwetende en onschuldige buitenstaanders.

Daghoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Doe vandaag eens al die dingetjes die altijd blijven liggen. Ze moeten toch een keer gedaan worden en achteraf heb jij er beslist een voldaan en goed gevoel over. Dus even de tanden op elkaar.

Daghoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Ook al kun jij niet zoveel geld sparen, vergeet niet dat alle kleine beetjes helpen. Je spaart dan wel wat langer, maar uiteindelijk kom je er toch en dat is waar het omgaat, toch?

Daghoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Jij hebt geen zin om hard te lopen vandaag en blijft liever een dagje luieren. Jammer want je zou heel veel kunnen bereiken. Kom op, aan de slag!

Daghoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Jij krijgt vandaag die informatie te horen waar je al zolang en vol spanning op wacht. Er valt een steen van je hart als blijkt dat alles in orde is.

Daghoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Jij hebt je er tegen verzet maar die veranderingen zijn gewoon niet tegen te houden. Het is verstandig om je zo snel mogelijk aan te passen. Niet alle veranderingen zijn slecht.

Daghoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Die ander wil maar niet wat jij wilt. "Hoe moet dat nou?" vraag jij je misschien af. De aanhouder wint, ook in dit geval. Pak het echter wel zeer diplomatiek aan.

Daghoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Jij bent momenteel zeer tevreden met je liefdesrelatie. Ben je nog zoekende, dan maak je goede kansen. Het zal niet vanzelf gaan, maar met een beetje moeite en fantasie zal het zeker lukken.

Daghoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Jij bent een beetje nerveus vandaag omdat je op iets wacht wat maar niet wil komen. Pas op dat je dat niet afreageert op de verkeerde persoon. Dat is namelijk altijd degene die het het minste verdient van allemaal.

Daghoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Jouw kooplust kent geen grenzen. Doordat de bodem van je portemonnee in zicht komt, ben je gedwongen na te denken over de oorzaken van je kooplust. Welke leegte probeer jij hiermee op te vullen in je leven?

Daghoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Vandaag moet jij die dingen doen die echt belangrijk zijn. Je zult een zeer goede indruk achterlaten als je deze belangrijke zaken keurig en ruim op tijd in orde brengt.

Daghoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Vandaag wil jij zo graag uit de sleur van je dagelijkse leven breken. Even helemaal wat anders dan anders. Pak daarom de telefoon en bel een vriend of vriendin om samen iets ontspannends te ondernemen.