Daghoroscoop 16 Oktober 2019

Daghoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Je wilt vandaag een beslissing nemen maar de tijd is er nog niet rijp voor. Alles en iedereen verstoort je gedachten. Stel die beslissing dus nog maar even uit. Komt tijd, komt raad.

Daghoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Er komen goede kansen aan voor jou, vooral op financieel gebied. Wees wel voorzichtig en gok niet op n paard. Blijf kritisch en beleg je geld alleen als je er een goed gevoel bij hebt.

Daghoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Foutje gemaakt? Dan heb je net de duurste cursus ooit gehad, mits je er iets van geleerd hebt natuurlijk. Wees niet verbaasd als je baas je nu nooit meer kwijt wil. Dit zul jij nooit meer zo doen, toch?

Daghoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Jij hebt zin om iets gezelligs op touw te zetten, een feest bijvoorbeeld. Je pakt het meteen groots aan, maar geen zorgen je kunt goed organiseren en het wordt zeker een groot succes.

Daghoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Vriendschappen zijn belangrijk in het leven. Denk daaraan vandaag, als je keuzes maakt en prioriteiten moet stellen.

Daghoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Vandaag heb jij geen zin om iets te doen. Maak er dus een lekker hang dagje van. Samen met je partner voor de open haard met een glaasje wijn misschien?

Daghoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Jij weet wat je wilt. Ga ervoor en probeer je idealen te verwezenlijken. Daar zitten natuurlijk risico's aan verbonden, maar met een beetje moed gaat dat heus. Blijf denken aan dat mooie resultaat.

Daghoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Iemand probeert een machtsspelletje met jou te spelen. Ga er niet op in. Machtsspelletjes voeren tot niets en brengen alleen maar problemen met zich mee.

Daghoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Jouw nieuwsgierigheid kan je in de problemen brengen. Nieuwe dingen uitproberen is leuk en spannend, maar dat kan ook in overleg met je partner. Je komt tot verrassende ontdekkingen als je je partner erin betrekt.

Daghoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Neem die uitnodiging aan, de ander zal zich er enorm op verheugen jou weer eens te kunnen begroeten. Je openheid en spontane reacties zullen wellicht tot een diepgaandere ontmoeting leiden dan gepland stond.

Daghoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Pak zelf de telefoon en ga niet zitten wachten tot die ander eindelijk belt. Ga er van uit dat de ander toch niet belt. Overwin je trots. Het zal een positief effect op je emotionele evenwicht hebben.

Daghoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Jij kunt je vandaag werkelijk heel goed concentreren. Je verstand werkt op volle kracht en het is echt een dag om al die moeilijke dingen op te pakken, die je telkens weer voor je uitschuift.