Daghoroscoop 23 Februari 2020

Daghoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Je zult de komende tijd veel aandacht besteden aan jouw visie op het leven, jouw persoonlijke groei en jouw mogelijkheden in de toekomst. Heel verstandig dat je daar de tijd voor neemt.

Daghoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Loop niet te hard van stapel als jij vandaag een nieuw contact legt. Kijk eerst de kat uit de boom. Later kun je (samen) altijd nog uitgebreid plannen maken voor de toekomst.

Daghoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Je wilt iets anders. Pas op dat je niet overhaast te werk gaat, want binnenkort wil je het weer anders, of terug naar de oude sfeer. Dan is de kans op spijt groot en dus kun je beter wachten tot je zeker weet wat jij wilt.

Daghoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Je doet goede zaken de laatste tijd. Jouw prettige stem en toon doen het goed bij de klanten. Pas op dat je de toon wel zakelijk houdt. Een flirt doet jou wel goed maar je partner en je zaken lijden er onder.

Daghoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Jij hebt een beetje de neiging mensen te manipuleren om dat gedaan te krijgen wat je wilt. Als je open en eerlijk je mening geeft, doen mensen vaak vanzelf al dat wat je wilt.

Daghoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Jij krijgt vandaag de kans om je van slepende zaken te ontdoen. Neem die kans waar, ook al is het niet makkelijk, het zal met zekerheid leiden tot persoonlijke groei.

Daghoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Jij krijgt een nieuwe opgave voorgeschoteld. Misschien ben je er niet meteen enthousiast over, maar als je er aan begint zul je de voldoening merken die het met zich meebrengt.

Daghoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Wat je ook gedaan wilt hebben, je krijgt het voor elkaar. Jouw charmes zijn vandaag namelijk onweerstaanbaar.

Daghoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Jouw dromen bepalen je leven de laatste tijd. Daar kan vandaag een ruw einde aankomen. Idealistische ideen kunnen onhaalbaar lijken. Geef de moed niet op, je dromen zijn te mooi om te vergeten. Blijf het proberen.

Daghoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Leg je afspraken rustig vast. Daarmee bind jij jezelf, maar ook de ander. Dat is niet erg, het kan zelfs veel voordelen met zich meebrengen. Beide partijen moeten elkaar binnen de afspraken wel de nodige vrijheid gunnen.

Daghoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Je hebt de komende tijd veel geluk in de liefde. Dat kan betekenen dat je heel gelukkig bent samen met je eigen partner, maar het kan ook betekenen dat je de man of vrouw van je dromen ontmoet.

Daghoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Jij moet veel praten over jouw nieuwe plannen voor de toekomst om ze succesvol te maken. Doe geen dingen op eigen houtje, het is tijd om samen te werken.