Daghoroscoop 8 April 2020

Daghoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Je bent bereid veel over jezelf, je diepste gevoelens te vertellen. Natuurlijk niet tegen iedereen, maar alleen tegen een enkele goede vriend, wellicht je partner. Je relatie met elkaar verdiept zich daardoor.

Daghoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Jij zult actiever moeten worden. Kom van die luie bank en neem weer deel aan het werkelijke leven. Als je iets gaat doen en weer in contact komt met andere mensen, zul je zien hoe snel je opknapt.

Daghoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Toon jouw romantische kant weer eens. Je partner zal dat enorm waarderen. Je relatie kan wel een oppeppertje gebruiken en jij kunt daar voor zorgen. Bedenk iets origineels om je partner te verleiden.

Daghoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Als waarheid staat voor de subjectieve beleving van zaken door mensen, heeft iedereen zijn eigen waarheid. Hoeveel zin heeft het dan de waarheid te vertellen?

Daghoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Een dag vol gelukkige gevoelens voor jou. Met de mensen om je heen waar je van houdt, ben jij vandaag volmaakt gelukkig. Genieten dus!

Daghoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Jij voelt je geweldig. Dat komt goed uit want een vriend (partner?) heeft dringend medeleven nodig. Een arm om de schouder en een goed gesprek.

Daghoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Het lijkt een wonder, want diplomatiek zijn is niet je sterkste kant. Maar vandaag vind jij op tijd de juiste woorden om je partner gerust te stellen.

Daghoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Vandaag komt het er op aan je tijd en energie zorgvuldig te verdelen. Jij bereikt veel meer dan op andere dagen. Je leert dat het plannen van jouw activiteiten sowieso geen kwaad kan.

Daghoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Vandaag ben jij geneigd om de manier van doen van anderen beter te vinden dan je eigen manier van doen. Dus denk je dat je verkeerd bezig bent, maar diep in je hart weet je toch wel dat dat helemaal niet waar is?

Daghoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

De mogelijkheden zijn er wel vandaag, maar toch lijkt het alsof je er een potje van maakt. Pas toch op, je kunt een hele fijne tijd beleven met je partner, maar dan zul jij je wel open en eerlijk moeten gedragen.

Daghoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Er staan voor jou gunstige ontwikkelingen op stapel. Veel liefde en hartstocht kun jij verwachten in antwoord op je eigen gevoelens. Al met al dus een periode om naar uit te kijken.

Daghoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Wees een beetje op je hoede de komende dagen. Niet alle nieuwe kennissen die jij ontmoet zijn even oprecht als zij zich voordoen. Maar de kans is groot dat de "ware Jacob" ertussen zit.