Daghoroscoop 15 Mei 2021

Daghoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Let goed op je geld vandaag. Doe geen aankopen die boven je budget liggen. De financile problemen zullen zich opstapelen en als jij niet oppast kun je het geheel niet meer overzien.

Daghoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Je bent erg emotioneel. Geef daar aan toe. Laat die tranen de vrije loop als ze komen. Dat heb je nodig, net als die enorme lachbuien van de laatste tijd. Je knapt er zeker van op.

Daghoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Wees niet bang je masker af te doen. Waar ben je bang voor? Wat je verbergt ben je zelf en dat is wat je vrienden met open armen zullen ontvangen.

Daghoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Als jij te enthousiast te werk gaat, kan het zijn dat je de ander juist afremt. Geef de ander de ruimte zich in zijn eigen tempo aan jou te tonen.

Daghoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Die ene kwestie waar jij mee bezig bent, raakt verschillende belangen van verschillende mensen. Het is van belang om samen te werken of in ieder geval te overleggen. Anders ontstaan er gegarandeerd problemen.

Daghoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Je wilt graag anders zijn dan de rest? Twijfel dan niet en durf anders te zijn. Laat je vandaag eens lekker gaan en probeer eens helemaal jezelf te zijn.

Daghoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Wees niet zo eigenwijs en luister naar de raad van iemand die ervaring heeft op dit terrein. En luisteren naar de raad wil zeggen de raad aanhoren en de raad in overweging nemen. Een belangrijk verschil.

Daghoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Je bent de laatste tijd zeer actief. Vooral op het gebied van intermenselijke contacten. Dat uit zich in het feit dat je open staat voor de medemens. Op het werk maar ook in je priv-leven verloopt alles daardoor naar wens.

Daghoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Vandaag ben je in staat anderen mensen te motiveren. Mensen luisteren naar jou en nemen jouw enthousiasme bijna vanzelf over. Een goede kans om langdurige contacten te leggen. Een kleine waarschuwing: overdrijf niet te veel.

Daghoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Als je echt zo gek bent op die ene persoon, draai daar dan niet langer omheen. Verzamel al je moed en vraag hem of haar mee uit. Je wordt heus niet opgegeten en zowel.... Dat wilde je toch zo graag!

Daghoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Jij houdt je vandaag veel bezig met je hobby's, alles om aan de verplichte nummers te ontkomen. Ook in je relatie speelt dit een rol. Je voelt te veel verplichtingen, zorg voor echte ontspanning.

Daghoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Als er een conflict ontstaat, moet je zorgen voor de juiste communicatie. Kom niet in de verwijtende sfeer. Zeg wat je voelt, hoe jij je voelt bij wat de ander doet of zegt. De ander zal zich aanpassen.