Daghoroscoop 24 September 2021

Daghoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Jij hebt vandaag weer volop fantasie. Is dat het precies waar je partner zo gek op is? Vast wel, je beleeft namelijk een bijzonder fijne avond met je partner. Laat je fantasie dus gerust de vrije loop.

Daghoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Zorg dat jij uiterst kritisch blijft als je vandaag een voorstel krijgt. Het lijkt waarschijnlijk heel aantrekkelijk maar neem eerst alle voor- en nadelen grondig onder de loep voordat jij je bindt.

Daghoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Jij hebt weinig zelfvertrouwen en dat is nergens voor nodig. Durf jouw mening eens te uiten, die doet niets onder voor de mening van iemand anders.

Daghoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Er komt vandaag onverwacht bezoek. Dat gooit weliswaar jouw hele planning in de war, maar als jij daar flexibel mee om kunt gaan, zal de vreugde van het weerzien enorm zijn.

Daghoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Jij hebt je doel in zicht, maar ga voor jezelf eens na of dat nog steeds het doel is dat je eigenlijk nastreven wilt. Zijn de omstandigheden niet te veel gewijzigd?

Daghoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Er zit iemand flink in de problemen. Bied jouw hulp aan want die kan hij of zij goed gebruiken. Je zult zien dat je precies op het juiste moment komt. Het begin van een mooie vriendschap.

Daghoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Het is verstandig eens over een opleiding na te denken. Misschien in deeltijd of een cursus van een paar dagen. Jouw ontwikkeling heeft begeleiding en training nodig, je kunt dit niet uit de praktijk leren.

Daghoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Jij bent teleurgesteld en je stopt geen extra tijd of energie in wat dan ook. Alleen thuis zul je extra actief zijn. Je compenseert je passieve houding op het werk/school met een actieve houding thuis.

Daghoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Zorg vandaag voor een gezellig en knus onderonsje. Iemand in je omgeving heeft daar dringend behoefte aan. Deze persoon kan daardoor (nog) dichterbij je komen te staan.

Daghoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Je maakt je veel zorgen en je moet er voor oppassen dat dit je niet lamlegt. Als er in de priv-sfeer bepaalde dingen goed aflopen, kom je in een positievere stemming en gaat het zienderogen beter met je.

Daghoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Vandaag krijg jij met dingen te maken die een rechtstreeks gevolg zijn van je eigen handelen. Er wordt waarschijnlijk een machtsspelletje gespeeld, laat je daar niet in meeslepen.

Daghoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Jij bent niet gemakkelijk uit het veld te slaan. Je partner geeft je daar wellicht alle reden toe, maar jij bent in staat de zaak te relativeren en je partner te steunen in zijn/haar zoektocht.