Daghoroscoop 18 Januari 2021

Daghoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Beroepsmatig bevind jij je in een perfecte uitgangspositie om een volgende stap te maken. Daarbij komen dan nog eens je goede sociale vaardigheden; ideaal voor een carriremove.

Daghoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Keer eens terug naar de aarde. Jouw dromerijen zijn leuk maar hebben niets met het leven van alledag te maken. Probeer de realiteit wel onder ogen te blijven zien. Geef je dromen handen en voeten.

Daghoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Als waarheid staat voor de subjectieve beleving van zaken door mensen, heeft iedereen zijn eigen waarheid. Hoeveel zin heeft het dan de waarheid te vertellen?

Daghoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Je kunt vandaag eindelijk weer eens lekker nadenken. Het resultaat kan je ook tevreden stellen, want je kunt een paar beslissingen nemen die je al lang hebt uitgesteld.

Daghoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Gevoelens spelen je parten vandaag. Gelukkig zijn er een paar vrienden in de buurt die moeite doen jou op te beuren. Wordt het toch nog gezellig vandaag.

Daghoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Er staat een rustige dag voor de deur. Jij kunt samen met je partner of een goede vriend in harmonie genieten van de dag.

Daghoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Jij bent betrokken bij een gebeurtenis waar twee werelden op elkaar lijken te botsen. Het is maar zeer de vraag of je moet proberen die twee te verenigen. Misschien is het beter deze twee werelden naast elkaar te respecteren.

Daghoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Je bent vaak diplomatiek en dat is goed. Vandaag is het echter belangrijk dat je heel helder bent in wat je te zeggen hebt. Laat geen mogelijkheid open voor misverstanden, ook al is harde bewoording daarvoor noodzakelijk.

Daghoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Jij hebt een patstelling bereikt. Daar kom je niet uit zonder een opoffering van jouw kant. Probeer tot een compromis te komen door een stapje in de richting van de ander te doen. Je zult verbaasd zijn over de reactie. Een oplossing zit er in vandaag.

Daghoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Jouw zelfvertrouwen is vandaag niet zo groot en je voelt je ook niet helemaal fit. Je hoeft je dat niet aan te trekken, met een goed nachtje slapen ziet de wereld er voor jou weer heel anders uit.

Daghoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Er zijn mooie en verrassende dingen op komst, vooral in de liefde. Een persoon, die je al heel lang kent, speelt een belangrijke rol in deze veranderingen. Jij zult je afvragen waarom dit niet eerder kon.

Daghoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Je kunt een zonnige tijd tegemoet zien. Jouw optimisme over de toekomst is bijzonder groot en terecht. Je bent in topconditie zowel lichamelijk als geestelijk en dat werkt in je voordeel.