Daghoroscoop 18 November 2019

Daghoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Jij hebt een bijzonder plan, dat een bijzondere uitwerking kan hebben. Breng je plan echter met de nodige voorzichtigheid en sta open voor aanpassing die de acceptatie zullen vergemakkelijken.

Daghoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Je partner heeft het volste vertrouwen in jou. Toch zul je jouw plannen niet al te wild kunnen maken, dat zal je partner met zekerheid niet waarderen of kunnen begrijpen. Blijf op de bekende paden.

Daghoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Ga niet mee met de stroom. Zwem er tegenin als het moet en nodig is om jouw dromen te realiseren. Laat je niet door allerlei praktische problemen van je plannen afbrengen. Zet ze door.

Daghoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Jij ontmoet vandaag die persoon waar je tot nu toe met een boog omheen liep. Je vraagt je nu af waarom, want de ontmoeting verloopt boven alle verwachtingen goed. Je voelt je uiteindelijk erg tevreden.

Daghoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Hoe staat het met de regelmaat? Regelmaat in je leven (eten, beweging etc.) is belangrijk voor jou. Breng daar structuur in aan, dat heb je nodig.

Daghoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Je hoeft niet te schrikken als het vandaag opeens tot je doordringt dat jij niet zonder de mensen waar je heel veel van houdt kunt leven. Dat is toch heel normaal.

Daghoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Vandaag kun jij beter je verstand gebruiken en je emoties even buiten beschouwing laten. Moeilijk voor je, maar het leidt tot een veel beter resultaat.

Daghoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Vandaag zul jij een rustig dagje hebben. Gebruik deze tijdelijke rust om je tegen de drukte van de komende tijd te wapenen.

Daghoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Een collega heeft hetzelfde doel voor ogen als jij. Zie hem niet als concurrent maar als medestrijder. Gebruik elkaar om het pad te effenen en stel de strijd uit tot het laatste moment. Dan wordt vanzelf duidelijk wie geschikter is.

Daghoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Jij kunt lekker genieten van de dag. Vandaag hoef jij alleen maar leuke dingen te doen, dingen waar je veel voldoening en plezier aan beleeft. Nu nog zorgen dat het morgen weer zo gaat en morgen en morgen...

Daghoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Jij wilt iemand bedanken, maar weet niet wat je zult geven. Toon jouw diepste zelf aan deze persoon, toon jezelf, geef jezelf. Dat is het mooiste geschenk.

Daghoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Pak die kans met beide handen aan om je dagelijkse sleur te doorbreken. Er is in feite niets dat je gelukkiger maakt dan afwisseling, verandering en opwinding. De onrust om je heen brengt jou innerlijk tot rust.