Daghoroscoop 24 Februari 2021

Daghoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Jij hebt een heel duidelijk en helder doel voor ogen. Je bent echt resultaatgericht bezig en gaat dan ook recht op je doel af. Je positieve houding zal je daar zeker behulpzaam bij zijn.

Daghoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Maak eerst de dingen af waar je al mee bent begonnen voordat je aan iets nieuws begint. Jouw energie versnipperen over allerlei zaken heeft minder effect dan het ordelijk afwerken van zaken.

Daghoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Socrates was een wijs man. Hij stelde veel vragen en gaf weinig antwoorden. Doe jij dat ook? En stel je ook wel eens vragen aan jezelf? Zoals... heb ik eigenlijk wel echt gelijk?

Daghoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Een goed aanbod dient zich aan. Al lijkt het misschien niet zo gunstig op het eerste gezicht, ga er niet aan voorbij zonder er over na te denken.

Daghoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Jij gaat een interessante relatie aan, maar pas op want deze relatie lijkt geen stand te kunnen houden. Er zijn zeer grote verschillen die waarschijnlijk niet overbrugbaar zijn.

Daghoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Jij hebt het gevoel dat iemand die jou erg graag mag, meer wil dan jij. Dat geeft een benauwd gevoel. Wees eerlijk tegen die ander en kom niet met smoesjes aan.

Daghoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Ga vandaag maar liever niet iets riskants doen, ook al heb jij daar nu juist zo'n zin in. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Denk hier aan voordat je vandaag lekker te keer gaat.

Daghoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Blijf met je plannen nog een beetje op de achtergrond. Laat niet het achterste van je tong zien, zolang de komende ontwikkelingen nog onduidelijk zijn. Is er meer duidelijkheid dan heb jij je plannen al klaar en eventueel snel bijgesteld.

Daghoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Jij hebt riskante plannen in je hoofd. Het is dus aan te raden voortdurend bij de les te blijven. Neem ook vlak voor de uitvoering van je plannen alles nog een keer goed door. Het is nog niet te laat voor een laatste wijziging.

Daghoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Je moet vandaag eens iets nieuws proberen. Met een beetje lef kunnen leuke veranderingen ontstaan, waarbij al jouw dromen weer een stapje dichterbij worden gebracht.

Daghoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Jij hebt vandaag veel behoefte aan contact met anderen. Niet alleen om lol te hebben. Een goed gesprek zal je een nieuwe kijk op het leven en op je eigen toekomst verschaffen.

Daghoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Er staat vandaag een belangrijke ontmoeting in de persoonlijke sfeer op het programma. Wellicht een nieuwe vriend(in) of zelfs een nieuwe geliefde? Zorg dat jij optimaal ten tonele verschijnt.