Daghoroscoop 21 Januari 2020

Daghoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Een hoop kleine dingetjes hebben zich al langere tijd opgestapeld. Vandaag is het een goede dag de dingen weer eens op een rijtje te zetten en alles goed te ordenen. Er zal een last van jouw schouders vallen.

Daghoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Een periode van succes staat voor de deur en wel op alle fronten. In de liefde en op het werk, het maakt niet uit. Het geluk lacht jou - eindelijk - weer eens toe, met een brede zonnige lach.

Daghoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Wees eerlijk tegen jouw partner. Probeer hem/haar niet naar de mond te praten, daarmee val je vroeg of laat door de mand. Ook al is het goed bedoeld, een oprecht "nee" is minder pijnlijk dan je niet gemeende "ja".

Daghoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Vandaag lijkt echt alles mis te gaan. Blijf vooral rustig, kalm en beheerst. Schakel desnoods de hulptroepen in om alles weer onder controle te krijgen. Zorg voor voldoende ontspanning.

Daghoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Jij bent maatschappelijk gericht. Misschien op lokaal niveau, misschien op globaal niveau. Je bent ook vandaag weer uitermate charmant en daardoor zien mensen jou graag.

Daghoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Soms is het verstandig om op te geven. Sommige dingen hebben nou eenmaal geen bestaansrecht. Dat kan moeilijk zijn, maar het pakt op termijn echt beter uit, ook voor jou.

Daghoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Jij bent de laatste tijd een beetje wantrouwend. Je moet niet meteen het slechtste verwachten van anderen. Je omgeving is er niet op uit jou ten val te brengen. Laat zien dat je tegen een stootje kunt.

Daghoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Jij voelt je eindeloos moe en lusteloos. Je denkt dat je misschien ziek bent. Dat kan natuurlijk, maar naast een lichamelijk onderzoek, zul je ook moeten onderzoeken of je wel gelukkig bent.

Daghoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Jij hebt moeite je verplichtingen na te komen, ook al zijn het zelf opgelegde verplichtingen. Waarom ga je niet samen met iemand anders aan de slag? Dat lost in ieder geval het probleem van de zelfdiscipline op.

Daghoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Blijf positief denken, ook in moeilijke situaties. Je zult zien dat er nog reden voor hoop is. Jouw partner kan je vandaag opeens verrassen met een aantal leuke initiatieven. En dan blijkt zomaar dat alles toch nog de moeite waard is.

Daghoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Jij moet alles beleven wat er maar te beleven valt. Dat is nou eenmaal je aard. Doe je dat niet dan krijg jij vroeg of laat toch het gevoel dat je iets opwindends hebt gemist. Spijt dus...

Daghoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Vandaag komt er een geweldig leuke verrassing op jouw weg. Een verrassing uit een hoek waar je het nooit verwacht had en dat maakt de verrassing natuurlijk extra groot. Veel plezier!