Daghoroscoop 1 Februari 2023

Daghoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Vergeet jij niet die kleine probleempjes uit de weg te ruimen. Vandaag kunnen kleine probleempjes worden opgeblazen tot onoverkomelijk grote problemen.

Daghoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Als jij je werkzaamheden echt goed wilt afronden zul je geduld moeten hebben. Er moeten beslissingen worden genomen waar de tijd nog niet rijp voor is. Maar het gaat je lukken.

Daghoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Jij bent vol zelfvertrouwen en bijzonder evenwichtig. Daardoor verlopen de contacten die je met anderen hebt zeer soepel en daar heeft iedereen profijt van.

Daghoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Er gebeurt iets dat jouw plannen totaal ondersteboven gooit. Maar daardoor laat jij je niet uit het veld slaan. Je bent flexibel genoeg om je op de nieuwe situatie aan te passen en daarmee zet je alle concurrentie te kijk.

Daghoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Jij hebt het gevoel dat je een verkeerde beslissing hebt genomen. Dat kan heel goed. Controleer of je nog op de juiste weg zit en zo niet corrigeer dat dan, voordat het te laat is.

Daghoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Pas op voor mensen die wel vrienden lijken, maar dat eigenlijk helemaal niet zijn. Laat je niet misleiden door mensen waar jij, als de nood aan de man komt, niet op kunt rekenen. Dat is verspilde energie, tijd en geld.

Daghoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Jij gaat de komende tijd veel reizen. Je idealen worden steeds belangrijker voor je en daar ga jij je steeds concreter mee bezighouden. Misschien ga je wel de politiek in.

Daghoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Je doordachte houding van vandaag behoedt jou voor verkeerde beslissingen. Was elke handeling van jou maar zo doordacht.

Daghoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Probeer een beslissing uit te stellen. Laat je niet tot een overhaaste beslissing dwingen. Neem de tijd om alle feiten en consequenties op een rijtje te zetten en in alle rust een beslissing te nemen.

Daghoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

In de werksfeer zijn enkele problemen te verwachten. Zorg dat duidelijk is wat jij doet. Vertel van tevoren al wat je doet en wat niet. Dan kan men jou niets in de schoenen schuiven.

Daghoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Vandaag is een dag dat jij het beste kunt opschieten met vrouwen. Als je iets gedaan wilt hebben of gewoon een gezellige avond wilt hebben, kies een vriendin uit en geen vriend.

Daghoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

In jouw enthousiasme vergeet je dat je ook te veel hooi op je vork kunt nemen. Daar wordt echt niemand wijzer van. Als jij straks instort ben je nog verder van huis. Neem vandaag nog gas terug.