Daghoroscoop 5 Juli 2020

Daghoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Jij krijgt een uitnodiging die je eigenlijk wel wilt aannemen, maar die absoluut buiten jouw waarden en normen patroon ligt. Doen of toch niet? Neem geen emotionele beslissing.

Daghoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Het is vandaag aan jou om die lieve persoon een fijne dag te bezorgen. Maak er iets moois en onvergetelijks van, hij of zij is het zeker waard. Als dank krijg jij een vriend(in) voor het leven.

Daghoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Je bent teleurgesteld in je partner. Heb je het niet goed willen zien of heeft je partner fouten gemaakt? Kom eerst even tot rust voordat je definitieve stappen neemt. Liefde is iets onbeschrijfelijk moois.

Daghoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Probeer vandaag eens te willen wat je krijgt, in plaats van te krijgen wat je wilt. Dan kun je vandaag toch heel tevreden zijn.

Daghoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Als men naar jouw mening vraagt, wees dan open en eerlijk. Duidelijkheid is voor iedereen beter. Je hoeft daarom niet minder diplomatiek te zijn.

Daghoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Je bent zelfbewust. Dat mag je anderen rustig laten merken. Het zal je helpen je plannen te presenteren en te realiseren. Men zal jou niets meer in de weg leggen.

Daghoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Je bent een beetje overmoedig vandaag. Pas op dat je geen onnodige en te grote risico's neemt. Daardoor zou jij je wel eens in de vingers kunnen snijden.

Daghoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

In de liefde gaat niet altijd alles over rozen. Neem zelf de eerste stap als je iets wilt bereiken. Moeilijk? Wat kan er nou eigenlijk gebeuren? Hij of zij kan hooguit "nee" zeggen, maar niet geschoten is altijd mis.

Daghoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Bij een al veel te lang durende onenigheid wordt vanaf de andere kant geprobeerd een compromis te sluiten. Aan jou de taak dit tot een goed einde te brengen. Wees dus niet stijfkoppig, maar ga de discussie aan.

Daghoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Het wordt tijd de problemen met je familielid eens bij te leggen. Wees niet bang voor een afwijzing, de ander zal blij zijn dat jij het initiatief neemt. Alle contacten die jij vandaag legt zullen in harmonie verlopen.

Daghoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Tegenover de mensen die dichtbij je staan zul je heel vrijgevig zijn, vooral met immaterile zaken. Je bent toegeeflijk voor je partner en je kunt zonder veel ophef over zijn of haar fouten heen stappen.

Daghoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Vandaag denk jij helemaal niet na, maar vier je feest. Dat is voor een keer niet erg, als je maar binnen je eigen grenzen blijft. Je zult uiteindelijk wel de consequenties van je daden moeten dragen.