Daghoroscoop 28 Juli 2021

Daghoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Een financile meevaller kan er vandaag voor zorgen dat een hartenwens van jou in vervulling gaat. Ga echter wel zorgvuldig om met je extraatje. Dan heb je er veel meer en veel langer wat aan.

Daghoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Verzorgen is voor jou bijna een levenstaak en ook al doe je het nog zo graag het kan altijd een keer te veel worden. Voel je niet bezwaard. Ook jij mag het fijn vinden om eens zelf verzorgd te worden.

Daghoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Wat je zelf te zeggen hebt, heb jij allang naar voren gebracht. Luister eens naar wat andere mensen zeggen. Dan kom je misschien tot nieuwe verrassende inzichten.

Daghoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Jij ontmoet vandaag mensen, die je aan het denken zetten over hoe je leeft. Hoewel jezelf niet zo leeft, kun je toch waardering opbrengen voor de manier waarop zij dat doen.

Daghoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Er is iets dat jou een onprettig gevoel bezorgt. Je krijgt er de vinger niet achter. Blijf proberen want zodra je weet wat het is zal dat onprettige gevoel vanzelf verdwijnen.

Daghoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

In jouw gevoelsleven komen positieve veranderingen die je openstellen aan je relatie te werken. Vooral voor alleenstaande, die zoekende zijn, is er goed nieuws.

Daghoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Jij droomt ervan een gezamenlijk leven met je partner op te bouwen. Je partner is daar echter nog niet helemaal aan toe. Blijf geduldig en geef je partner de kans om zich in zijn of haar eigen tempo aan te passen.

Daghoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Vandaag is een goede dag om je dingen eigen te maken. Niet alleen handelingen aanleren, maar ook theoretische kennis gaat er in als koek. Richt je op die dingen die jou altijd al hebben genteresseerd en die je goed kunt gebruiken.

Daghoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Je bent heel actief, maar een vervelend bericht kan je gemakkelijk uit je evenwicht brengen. Zorg dat je weet wat jij wilt en waar jij voor staat. Dan kun je flexibel reageren op plotselinge veranderingen.

Daghoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Jij hebt de laatste tijd een uithoudingsvermogen waar iedereen van opkijkt. Vooral op het werk zal dit niet onopgemerkt blijven. Jouw collega's en chef zullen hun waardering laten blijken.

Daghoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Vandaag is het een dag om aan vernieuwingen en veranderingen te werken. Morgen kun jij je weer om de dagelijkse beslommeringen bekommeren. Spring vandaag eens lekker uit de ban.

Daghoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Laat je niet te veel werk in de schoenen schuiven. Durf "nee" te zeggen. De kwaliteit van je werk zal er onder lijden als jij te veel wilt, of, nog erger, je gaat er zelf onder lijden.