Daghoroscoop 24 Juni 2021

Daghoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Jij kunt je vandaag het beste uitleven in creatieve bezigheden en de liefde. Je zult je als herboren voelen als je werkelijk toegeeft aan de behoefte die jij voelt. Probeer het maar eens uit.

Daghoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Jij kunt vandaag geen onverwachte dingen verwerken. Op iedere onderbreking reageer jij pinnig. Wellicht een goed idee om zelf een onderbreking te nemen. Dan ben je morgen weer de oude.

Daghoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Vandaag is een goede dag voor een evaluatie, jij kunt open en eerlijk zijn tegen jezelf. Wat leer jij van je daden in het verleden? Bedenk wat je beter kunt doen in de toekomst.

Daghoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Als jij het gevoel hebt minderwaardig te zijn, trek je dan eens terug om uit te zoeken waar dat gevoel vandaan komt. Dan kun je iets aan de oorzaak doen.

Daghoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

"In de liefde en oorlog is alles toegestaan." Pas op voor de concurrentie; ze ligt op de loer en kan jouw plannen lelijk in de war sturen.

Daghoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Doe de dingen die je wilt doen, dat is goed genoeg. Laat je niet tot gewaagde dingen verleiden. Jij wilt graag mee doen, natuurlijk, maar dit zal je niet gelukkig maken.

Daghoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Jij vertelt dingen waar iedereen zo doorheen prikt. Het klinkt allemaal heel interessant, maar de volgende keer val je al door de mand. Dit heb jij echt niet nodig, je bent zo al interessant genoeg.

Daghoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Zorg ervoor dat er geen misverstanden kunnen ontstaan door nu onduidelijk te zijn. Wees open en eerlijk en vooral duidelijk als het om jouw toekomstplannen gaat. Dat geeft anderen de mogelijkheid zich aan te passen.

Daghoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Jij denkt veel na over het verleden. Probeer de invloed van de gebeurtenissen op je huidige gedrag te doorgronden. Dan kun je zelfs nare ervaringen omzetten in iets positiefs, door je gedrag aan te passen.

Daghoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Er breekt een wisselvallige tijd aan wat betreft jouw liefdesleven. Misschien verbreek jij je relatie om verder te gaan met iemand anders, of er vinden grote veranderingen plaats binnen je relatie.

Daghoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Doe vandaag het hoognodige en geef dan toe aan je gevoel. Ga daarna dat doen waar jij behoefte aan hebt. Lekker met je hobby aan de slag of gewoon een dagje niksen, ook heerlijk.

Daghoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Jij snakt naar een beetje romantiek. Komt goed uit want je ontmoet iemand die daar wel oren naar heeft. Nu nog een slim plannetje bedenken zodat je de stap durft te nemen.