Daghoroscoop 21 April 2021

Daghoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Je bent vandaag niet de makkelijkste in de omgang. Wat is er aan de hand? Kom met je gevoelens in de openheid, je zult nog verstelt staan. Verstop je niet, zo kan niemand je helpen.

Daghoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Je moet een belangrijke beslissing nemen waar je erg tegen opziet. Je omgeving draagt je vandaag echter alle nodige informatie aan om de beslissing zonder twijfel te nemen.

Daghoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Kijk vooruit in het leven. Verander nu al de dingen die niet goed zijn. Wacht daarmee niet tot de situatie uit de hand gelopen is en jij er toe gedwongen wordt.

Daghoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Denk niet dat je de enige mens bent met twijfels. Het is de kunst van jezelf te houden. Dan maakt het niet meer uit of anderen van jou houden.

Daghoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Jij krijgt de kans om de basis voor een geheel nieuwe toekomst te leggen. Pak die kans en laat hem niet onbenut. Het kan wel een beetje moeite kosten, maar het levert meer dan een beetje op.

Daghoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Doe het vandaag maar lekker rustig aan. Wat jij vandaag ook doet, het levert toch niets op. Daarom is het misschien beter vandaag helemaal niets te doen.

Daghoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

In de liefde gaat niet altijd alles over rozen. Neem zelf de eerste stap als je iets wilt bereiken. Moeilijk? Wat kan er nou eigenlijk gebeuren? Hij of zij kan hooguit "nee" zeggen, maar niet geschoten is altijd mis.

Daghoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Jij bent vandaag de bemiddelaar van de eeuw. Je weet zelf niet hoe je het doet, maar het lukt je telkens weer iedereen op n lijn te krijgen. Misschien moet jij je van dit talent bewust maken en hiermee verder gaan.

Daghoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Het lijkt wel of je altijd hard moet werken. Of zou het zo zijn, dat je gewoon te veel hooi op de vork neemt? Neem eens wat afstand en ontspan je. Misschien ziet het er dan wel heel anders uit.

Daghoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Je bent eindelijk in staat het verleden achter je te laten. Dat opent de mogelijkheid om een nieuwe weg in te slaan. De toekomst ligt weer open voor je. Maak er iets moois van.

Daghoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Vandaag denk jij helemaal niet na, maar vier je feest. Dat is voor een keer niet erg, als je maar binnen je eigen grenzen blijft. Je zult uiteindelijk wel de consequenties van je daden moeten dragen.

Daghoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Zeg wat jij wilt. Als jij iets wilt of juist niet, laat de ander dat dan weten. Mensen kunnen immers geen gedachten lezen en de reactie die je krijgt zal reuze meevallen.