Daghoroscoop 20 Oktober 2020

Daghoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Een moeilijke tijd voor de relatie. Je bent niet bereid tot een open gesprek en je bent ronduit koppig. Het ergste is dat jij dat zelf absoluut niet ziet. Vandaag niet, hopelijk zie je morgen het licht weer.

Daghoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Pas op dat je kleine probleempjes niet laat liggen. Ze kunnen gemakkelijk uitgroeien tot regelrechte rampen. Pak misverstanden gelijk op en help ze uit de wereld. Dat scheelt jou heel veel tijd en energie.

Daghoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Je raakt vandaag verzeild in een (aantal) verhitte discussies. De discussie is waarschijnlijk door jou veroorzaakt. Een goede start van jouw assertiviteitstraining, maar je moet het niet gaan overdrijven.

Daghoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Vandaag gebeuren er belangrijke dingen. Blijf dus zeer alert. Jij kunt het je niet permitteren deze belangrijke gebeurtenissen door onoplettendheid te missen.

Daghoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Ga vandaag eens naar die persoon toe, die jij door de drukte van de afgelopen tijd een beetje bent vergeten. Het zal jullie beiden goed doen.

Daghoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Met jouw charmes zal het niet moeilijk zijn om die belangrijke en invloedrijke persoon naar je kamp over te halen. Gooi ze in de strijd.

Daghoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Jij bent de laatste tijd zeer aantrekkelijk. Pas op hartenbreker! Singles kunnen zich lekker laten gaan, maar heb je een relatie, richt je dan op je partner.

Daghoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Laat je vandaag niet gek maken. De dingen gebeuren gewoon en daar valt niets aan te organiseren. Accepteer dat en geniet van de gebeurtenissen, dan loopt alles uiteindelijk vanzelf zoals jij het zou willen.

Daghoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Jij bent erg nerveus vandaag. Als je zo blijft reageren, kun jij je aan van alles en nog wat gaan irriteren. Dat is volstrekt onnodig. Probeer te ontspannen en breng de problemen onder woorden. Dat is al het halve werk.

Daghoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Met een beetje moeite kun jij een ontmoeting organiseren, die voor alle partijen gunstig is. Het zal niet vanzelf gaan, dus zorg dat je goed bent voorbereid op deze zware klus.

Daghoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Jij hebt de laatste tijd een uithoudingsvermogen waar iedereen van opkijkt. Vooral op het werk zal dit niet onopgemerkt blijven. Jouw collega's en chef zullen hun waardering laten blijken.

Daghoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Vandaag ben jij kwetsbaar en naef. Je laat je zo gemakkelijk voor de gek houden. Onthoud goed dat er nu eenmaal geen eenvoudige weg naar geld en liefde bestaat, daar moet je altijd iets voor doen.