Daghoroscoop 13 December 2019

Daghoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Als jij de dag begint met het afwerken van alle dagelijkse beslommeringen en het afhandelen van de nodige praktische zaken, heb je aan het einde van de dag tijd om te genieten van een gezellig etentje.

Daghoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Je overdrijft met jouw reactie op die gebeurtenis. Als je even een beetje afstand zou nemen zou jij dat zelf ook wel inzien. Probeer het maar eens uit, het zal je leven verrijken.

Daghoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Jij bent egostisch. Het is niet verkeerd om ook eens aan jezelf te denken, helemaal niet zelfs. Maar vandaag overdrijf je echt. Er zijn meer mensen die wel wat aandacht kunnen gebruiken.

Daghoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Jij hebt een te mooie voorstelling van zaken. Je verwachtingen voor de toekomst zijn wellicht te hooggespannen. Blijf om teleurstellingen te voorkomen wel optimistisch maar ook realistisch.

Daghoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Houd je toch niet bezig met allerlei zaken die erg onzeker zijn. Kies voor zaken die jou met zekerheid iets opbrengen, al is het dan iets minder veel per keer.

Daghoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Jij hebt vandaag een bepaalde innerlijke rust waardoor je gemakkelijk contact met andere mensen legt. Dat kan gunstig uitpakken, zowel priv als op het werk.

Daghoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Jij moet niet blijven wachten tot die vervelende situatie misschien vanzelf oplost. Neem het heft in eigen hand en los die vervelende situatie nu eens zelf op.

Daghoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Jij hebt geslapen en de komende veranderingen hebben je ingehaald. Het is nu te laat om die veranderingen tegen te houden. Pas je aan, dat kun je best.

Daghoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Je hebt het gevoel dat je te weinig bewegingsvrijheid hebt. Dat heeft niets met je relatie te maken. Praat er over met je partner en zorg dat hij of zij dat goed begrijpt. Dan krijg jij je vrijheid.

Daghoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Jij krijgt weliswaar bijzonder goed nieuws vandaag, je zult desondanks op je uitgaven moeten letten. Het geld vliegt weer eens de deur uit en dat is niet de bedoeling. Je wilt straks toch ook nog leuke dingen kunnen doen?

Daghoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Je krijgt genoeg aanbiedingen, je bent echter te passief en te ongemotiveerd om iets op te pakken. Probeer je gedrag te verklaren. Je zult hier toch echt zelf uit moeten komen, niemand anders kan dat voor jou doen.

Daghoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Blijf toch met beide benen op de grond staan. Als jij de feiten nu niet onder ogen durft te zien, krijg je daar binnenkort onherroepelijk grote problemen mee.