Daghoroscoop 11 Augustus 2022

Daghoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Vooral de zakelijke contacten kunnen wat problemen veroorzaken, in je liefdesleven lijkt het echter niet op te kunnen. Jouw liefdesleven bruist als nooit tevoren. Zorg dat dat contact zo blijft.

Daghoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Ben je bang om oud te worden? Volwassenheid is geen straf, het brengt natuurlijk verantwoordelijkheden met zich mee, maar daar staan allerlei vrijheden tegenover. Echt, probeer het maar eens.

Daghoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Jij kunt vandaag in een meningsverschil terechtkomen. Daar zul je alle zeilen moeten bij zetten om er zonder kleerscheuren vanaf te komen.

Daghoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Het wordt een periode vol van emoties. Je bent uitermate romantisch en jij en je partner (of partner-to-be) genieten daar van.

Daghoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Je ervaart vandaag iets dat jouw inzichten op verrassende wijze doet veranderen. Met je nieuwe inzichten kun je komen tot grootse daden. Je kunt nieuwe doelen stellen.

Daghoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Je hebt zeer veel energie over, waarmee je probeert je projecten te versnellen. Niet iedereen die meewerkt kan dat echter aan. Wellicht gebruik je jouw teveel aan energie beter door iets geheel nieuws te beginnen.

Daghoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Luister vandaag naar de goede raad die je krijgt. Als je dat doet kun je je taken zonder veel problemen afronden en loop je niet eerst in een groot aantal valkuilen. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden.

Daghoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Als je geneigd bent de fout eerst bij een ander te zoeken en dan pas bij jezelf, dan krijg jij het vandaag heel moeilijk: inderdaad het lag deze keer echt aan jou. Accepteer je onvolmaaktheid, pas dan ben je een compleet mens.

Daghoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Jij sluit je op in een soort van isolement. Probeer je problemen niet voor jezelf te houden. Praten kan nieuwe inzichten opleveren, die je een positievere kijk op het leven kunnen geven. Alleen is maar alleen.

Daghoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Je kunt een zonnige tijd tegemoet zien. Jouw optimisme over de toekomst is bijzonder groot en terecht. Je bent in topconditie zowel lichamelijk als geestelijk en dat werkt in je voordeel.

Daghoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Iemand moet het eerst een stap in de goede richting doen. Waarom jij niet? Jij hoeft daarvoor toch niets te vergeten, alleen te vergeven. Je kunt het best, probeer het maar eens.

Daghoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Je wilt iets anders. Pas op dat je niet overhaast te werk gaat, want binnenkort wil je het weer anders, of terug naar de oude sfeer. Dan is de kans op spijt groot en dus kun je beter wachten tot je zeker weet wat jij wilt.