Daghoroscoop 24 Mei 2022

Daghoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Juist als de priv-sfeer goed is kun je in harmonie over moeilijke punten in de relatie praten. Wacht daarmee niet totdat de boel weer eens is ontploft, maar neem nu jouw kans waar.

Daghoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Je kunt beter even afwachten tot de eerste opwinding is verdwenen. Dan kun jij de situatie weer helder overzien voor je stappen onderneemt.

Daghoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Jij bent vrolijk en maakt een open indruk. Je zult merken dat je omgeving daar positief op reageert. Zorg dus maar dat dat zo blijft.

Daghoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Laat je toch niet gelijk van de wijs brengen als het even niet zo gaat als jij had verwacht. Je weet toch wat je wilt en je weet ook hoe je daar komt. Doorzetten op de ingeslagen weg, dat is de kunst.

Daghoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Er is iemand met dezelfde ambities als jij. Die persoon kan je lelijk in de wielen gaan rijden. Zorg dus dat jij sneller en beter bent. Wees voorbereid, je bent nu gewaarschuwd.

Daghoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Jij krijgt een unieke kans aangeboden. Twijfel niet, kijk niet naar de nadelen en de dingen die je achterlaat. Kijk naar wat je allemaal te wachten staat, dat is tenslotte waar het omgaat.

Daghoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Jij gedraagt je een beetje naef in je relatie. Je partner voelt dit haarfijn aan en hij of zij zal zich daar aan ergeren. Dit kan leiden tot een ruzie waarbij de problemen tenminste boven water komen, of je partner maakt er misbruik van.

Daghoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Doe vandaag maar gewoon, uitspattingen pakken niet goed uit en worden niet gewaardeerd. Jammer voor jou maar de timing is niet optimaal vandaag. Heb een beetje geduld, jouw tijd komt nog wel.

Daghoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Jij bent niet in evenwicht. Jouw gevoelens schieten van het ene uiterste naar het andere uiterste. Daar moet en wil jij iets aan doen, maar dat zal niet eenvoudig zijn. Gebruik daarbij al je fantasie.

Daghoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Als mensen iets anders willen dan jij, is dat niet omdat ze een hekel aan je hebben. Betrek niet alles op jezelf. Als je andere mensen respecteert, respecteren zij jou ook.

Daghoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Geloof in jezelf en laat jouw fantasie de vrije loop als je moeilijke problemen moet oplossen. Je intutie is altijd dik in orde in deze situaties, dus waarom begin je opeens zo te twijfelen aan jezelf?

Daghoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Een vriend(in) komt je vandaag om hulp vragen. Als je nog wat energie over hebt, mag je hem of haar niet teleurstellen. De volgende keer helpt je vriend(in) jou weer. Voor wat, hoort wat.