Daghoroscoop 4 Augustus 2020

Daghoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Financieel kan er rust ontstaan doordat je een slimme zet uithaalt. Geniet van die rust en verkwist geen geld. Je intutie kan er de volgende keer wel helemaal naast zitten.

Daghoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Let goed op je geld vandaag. Doe geen aankopen die boven je budget liggen. De financile problemen zullen zich opstapelen en als jij niet oppast kun je het geheel niet meer overzien.

Daghoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Jouw drang naar vrijheid is enorm. Je geeft wellicht alles eraan om een wereldreis te maken. Reageer je niet zo extreem, dan neem je misschien toch een lange vakantie, helemaal alleen.

Daghoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

De verantwoordelijkheid voor de wereld begint en eindigt bij jezelf. Je bent zelfs de enige die iets aan jouw eigen situatie kan veranderen.

Daghoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Als jij te enthousiast te werk gaat, kan het zijn dat je de ander juist afremt. Geef de ander de ruimte zich in zijn eigen tempo aan jou te tonen.

Daghoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Jij ergert je aan de rommel die andere mensen maken. Alleen van degene waar je echt om geeft, kun je die rommel wel aan. Helpen met opruimen vind je waarschijnlijk ook geen probleem.

Daghoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Je wilt graag anders zijn dan de rest? Twijfel dan niet en durf anders te zijn. Laat je vandaag eens lekker gaan en probeer eens helemaal jezelf te zijn.

Daghoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Je zult de behoefte hebben om meer tijd met je partner door te brengen. Het is er de laatste tijd een beetje bij ingeschoten. Ga vandaag nog een vakantie boeken, er even lekker tussenuit met z'n tweetjes.

Daghoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Neem die uitnodiging aan, de ander zal zich er enorm op verheugen jou weer eens te kunnen begroeten. Je openheid en spontane reacties zullen wellicht tot een diepgaandere ontmoeting leiden dan gepland stond.

Daghoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Zonder je niet af, overwin jezelf. Als mensen je kwetsen mag je dat best zeggen. Veel mensen kwetsen anderen zonder het in de gaten te hebben. Maak mensen attent op hun kwetsende gedrag. Het zal je enorm opluchten.

Daghoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Als jij een vervelende ontmoeting niet meer kunt ontlopen, kun je er maar beter vol in gaan. Dan maar een flinke ruzie om de sfeer te zuiveren. Het geeft in ieder geval een stukje duidelijkheid.

Daghoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Een gebeurtenis zal je toekomstbeeld in n klap veranderen. Je durft de toekomst weer zonnig tegemoet te zien. Je maakt plannen en bent bijzonder positief ingesteld. Je hebt kans op een verliefdheid.