Daghoroscoop 1 April 2023

Daghoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Jij bent maatschappelijk gericht. Misschien op lokaal niveau, misschien op globaal niveau. Je bent ook vandaag weer uitermate charmant en daardoor zien mensen jou graag.

Daghoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Jij laat je onaangenaam verrassen door iets waar je eigenlijk rekening mee had moeten houden. Dat is nu even vervelend. Zorg er dus voor dat je de volgende keer wel voorbereid bent.

Daghoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Soms is het beter bepaalde problemen even te laten rusten. De omstandigheden kunnen dusdanig wijzigen door invloeden van buitenaf, dat je jouw handelen daar op aan moet passen.

Daghoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

De liefde speelt een spelletje met jou. Zo komt het momenteel op je over. Doe maar eens een tijdje rustig aan, neem wat afstand en probeer te bepalen wat jij nu eigenlijk zelf verwacht van de liefde.

Daghoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Cordineer de dingen die jij doet goed en zorg dat alles naadloos op elkaar aansluit. Pas dan zul je het beoogde effect ook daadwerkelijk behalen. Het zal echter geen gemakkelijke opgave zijn.

Daghoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Pas op dat je vandaag geen dingen doet die je niet hoort te doen. Je werkt in een team en zult de andere teamleden moeten vertrouwen. Zij doen hun deel, jij doet jouw deel.

Daghoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Als jij jouw charmes vandaag goed inzet, zal men je niets kunnen weigeren. Een uitstekende dag dus om dingen die je al heel lang wilt voor elkaar te krijgen.

Daghoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Als jij zo arrogant blijft doen, kun jij je gemakkelijk in de problemen werken. Het is toch helemaal niet jouw bedoeling arrogant te zijn? Houd er maar gauw mee op, het past echt niet bij jou.

Daghoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Jij hebt het gevoel dat je meer wilt, maar komt er op de een of andere manier niet toe. Blijf niet zo lang zitten denken. Doen is het motto. Alleen door actief te worden verandert er iets.

Daghoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Jouw partner heeft de kriebels en reageert dat op jou af, helaas. Je moet het ontgelden en daar kun je niets aan doen. Het hoort wellicht in je relatie, maar slechts zolang je het kunt en wilt verdragen.

Daghoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Relaties zijn bijna nooit gebaseerd op rationele argumenten. Het gevoel speelt - terecht - de hoofdrol als het om de liefde gaat. Vandaag bekijk jij je relatie echter vanuit een rationele optiek.

Daghoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Vandaag ben jij een echte charmeur. Je ontmoet veel sympathieke mensen en misschien lacht zelfs een romance jou toe. Kortom het wordt een heerlijke fijne en ontspannen dag voor je.