Maandhoroscoop Juli 2021

Maandhoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

De uitdaging voor deze maand is een goede balans vinden tussen werk en priv. Je carrire verloopt in deze tijd bijzonder goed, waardoor je de neiging krijgt veel tijd en energie in je werk te stoppen. Daar is natuurlijk niets mis mee, zolang je die balans goed in de gaten houdt. In de liefde overheerst deze maand de passie. De liefdesplaneet loopt door het meest gepassioneerde teken. Daardoor zul jij met je partner een passievolle tijd beleven. Sex is de voornaamste drijfveer in je relatie om tot elkaar te komen. Zorg dat jaloezie en bezitterigheid geen vat op jullie relatie krijgen.

Maandhoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Deze maand zal voor jou een aantal hobbels bevatten op het gebied van studie of je persoonlijke levensfilosofie. Je gaat anders tegen dingen aankijken en dat kan grote gevolgen hebben. Het loopt waarschijnlijk uiteindelijk allemaal goed af, maar je zult er zeker veel tijd en energie aan moeten besteden. De hoofdvraag die kan ontstaan is: Ben ik nog wel op het goede pad? Doe ik nog wel dat wat bij me past? Het zijn vragen die we ons allemaal van tijd tot tijd stellen en daar is niets mis mee, zolang je de tijd neemt om het antwoord te vinden.

Maandhoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Jij bent deze maand weer volop actief met jouw sociale leven. Jij bent een graag geziene gast op feestjes. Maar je staat ook altijd klaar om iets te doen voor anderen, voor je sportvereniging of voor een goede vriend, niets is voor jou te veel. Je lijkt niet kapot te krijgen. Maar de uitdaging ligt voor jou echter in het leven van alledag. Hoe zit het met de gezelligheid in huis? Kook eens een lekker dineetje voor jou en je partner en/of je kinderen. Ga eens iets gezelligs doen met je eigen kinderen. Vergeet de gewone dingen des levens niet.

Maandhoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Jij kunt deze maand nog steeds genieten van je carrirepiek. Dit is de tijd voor een sprong vooruit op het gebied van werk en maatschappelijke positie. Er gaan absoluut dingen veranderen op dit gebied. Je doet er ook alles aan om je ambities uit te stralen. Je kleedt je anders, je gedraagt je anders. Het lijkt alsof alles deze maand bij elkaar komt. Je werk, je ambities, je persoonlijke uitstraling alles sluit op elkaar aan. Profiteer van dit feit! De tijd voor actie is aangebroken, een mooier moment om bepaalde dingen voor elkaar te krijgen zal er voorlopig niet komen.

Maandhoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Dit wordt een heftig maandje voor jou. Je kunt lichte tot zware tegenwind verwachten op allerlei gebieden. Dat klinkt negatief, maar dat is het niet. Immers de beste veranderingen in je leven komen pas nadat jij je van bepaalde dingen bewust bent geworden. En juist dat bewust worden gebeurt niet altijd even soepel. Harmonie schudt mensen nou eenmaal niet echt wakker. Het kan even duren, maar de veranderingen zullen je uiteindelijk een gelukkiger mens maken. De boodschap voor jou deze maand is dus duidelijk: Wees geduldig!

Maandhoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Je kunt wat melancholiek zijn en je zou willen dat het altijd zo fijn was als het de afgelopen tijd is geweest. Zorg dat je niet teveel in die gedachtegang opgaat, voor je jet weet zit je alleen nog maar in je hoofd te denken aan wat zou kunnen. Je zou daardoor alle mooie mogelijkheden van nu uit het oog kunnen verliezen. Mentaal zit je goed in je vel en je weet goed te verwoorden wat je wilt. Je geniet van het leven en je bent graag creatief bezig. Je voelt je gesteund door je omgeving waardoor je de dagelijkse beslommeringen gemakkelijker aan kan.

Maandhoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Deze maand kom jij wat weerstand tegen in je dagelijks leven. Het loopt allemaal niet zo vanzelfsprekend als jij zou willen. Bedenk voor jezelf of de weg die jij bewandelt in het leven wel de weg is die jou gelukkig maakt. Jij bent nou eenmaal niet iemand die snel van richting veranderd, dus is het extra belangrijk dat je nu de tijd neemt om je leven te overdenken. Ben jij wel echt gelukkig? Is het wellicht tijd om van richting te veranderen? En ja, veranderen gaat niet altijd pijnloos en gemakkelijk, maar uiteindelijk is het wel de enige weg naar geluk.

Maandhoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Je innerlijke rust is nog steeds belangrijker dan carrire en maatschappelijke positie. Het gaat je meer om wat je zelf over jezelf denkt dan wat anderen van jou denken. En dat is voorlopig een hele goede instelling. Als er bepaalde dingen zijn in je omgeving die je dwarszitten of die je gewoon wilt veranderen, dan zul je daar meteen werk van moeten maken. Later deze maand zul je de dingen niet zo makkelijk meer naar jouw hand kunnen zetten. In de liefde gaat alles voorspoedig, alhoewel je daar de dingen niet echt naar je hand zet, maar meer op de stroom mee kabbelt.

Maandhoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Je bent deze maand nog steeds in staat om situaties naar jouw hand te zetten. Jij hoeft je niet aan te passen, je past je omgeving wel aan. Dus is er iets niet naar je zin, neem het initiatief om het te veranderen. Mensen luisteren naar je. Je straalt een zeker charisma uit en je wordt daardoor ook sexy gevonden door het andere geslacht. Je zult je persoonlijke doelen in hoogtempo naderen doordat je zeer gemotiveerd bent. Pas wel op dat je jezelf niet voorbij loopt. Je gezondheid is belangrijk en je richt sneller schade aan dan dat je deze weer herstelt.

Maandhoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Alle contacten die jij deze maand legt verlopen in harmonie. En dat geldt zowel voor familiaire contacten, liefdescontacten maar ook voor zakelijke contacten. Dus leg je lijntjes uit in deze maand. Flirten en zaken doen alles verloopt naar wens. Maar niet deze zakelijke en priv contacten door elkaar gaan halen want dat gaat het op de lange duur niet goed. Het is eveneens een mooie tijd om die problemen met dat ene familielid eens bij te leggen. Wees niet bang voor een afwijzing, de ander zal reuze blij zijn als jij het initiatief neemt.

Maandhoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Je voelt je al een tijdje heel vitaal, de kriebels hebben jou duidelijk te pakken en je bent weer opgeladen om met nieuwe energie jouw avontuur tegemoet te gaan. Je kijkt dan ook uit naar nieuwe ontmoetingen met mensen die je nog niet kent. Zo kun jij je horizon verbreden. Door je enthousiasme en je directheid loop je echter wel de kans om met mensen die niet zo dichtbij je staan ruzie te krijgen, vooral wanneer het gevoelskwesties betreft. Zij begrijpen jou niet zo goed of kennen jou nog niet zo goed. Probeer dus bovenal jouw enthousiasme in een diplomatieke vorm te brengen.

Maandhoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Jij geeft je de komende tijd over aan de rust en het ritme van de natuur. Je bent tenslotte een echt buitenmens. Je kunt deze periode lekker genieten en even helemaal bijtanken. Dit werkt natuurlijk het beste als je daadwerkelijk vakantie neemt deze periode. Op het werk loopt door jouw relaxte houding toch niet alles naar wens, dus een vakantie zal iedereen goed doen. Neem de ander in ieder geval de wind uit de zeilen door gewoon jezelf te blijven. Wees niet bang om een fout toe te geven, dat zal je eerder respect opleveren dan een slechte naam.