Maandhoroscoop Augustus 2022

Maandhoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Jij bent de komende periode onafhankelijk. Dat wil zeggen dat de dingen die jij doet zonder veel tegenslag geaccepteerd zullen worden. Jouw omgeving past zich aan jou aan. Neem dus het initiatief, wees creatief en zet de wereld naar je hand. Dit is jouw grote kans, creer je eigen geluk. In de liefde zul je dan ook helemaal geen klagen hebben. Je hebt misschien deze maand het licht gezien, je bent op een spirituele manier verlicht. De een zal dit intensiever beleven dan de ander, maar je zult zeker meer dromen met betekenis hebben en meer interesse hebben voor de zin van het leven.

Maandhoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Je krijgt deze maand meer en meer het gevoel dat je wordt gerespecteerd en dat stimuleert je om je nog meer in te zetten voor wat je in het dagelijks leven doet. Je bent deze maand extra praktisch ingesteld en je aanpak wordt zeker gewaardeerd. Je zelfvertrouwen en eigenwaarde groeien daardoor en dat veroorzaakt een sneeuwbaleffect. Je zult bovendien meer naar buiten treden om diezelfde waardering ook van de buitenwereld te ontvangen en niet alleen van familie en vrienden. Dit succes wat jij behaalt zal je emotioneel meer in evenwicht brengen en dat is wat je al een tijdje nastreeft.

Maandhoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Deze maand zul jij er voor zorgen dat je er goed en verzorgt uitziet. En dat zit niet alleen aan de buitenkant, deze uitstraling komt voornamelijk van binnenuit. Hierdoor zul je ook geen enkel probleem hebben om in de liefde te krijgen wat je wilt. De liefde en aandacht van anderen worden je waarschijnlijk aangeboden op een presenteerblaadje. Je bent deze maand bijzonder gevoelig voor alles om je heen, en je zult daar rekening mee moeten houden. Je kunt hierdoor gemakkelijk kwetsen en gekwetst worden. Let op je woorden en wees vooral zachtaardig en liefdevol naar hen die jou lief hebben.

Maandhoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Jouw populariteit groeit deze maand zeer snel. Je richt je ook sterk op de mensen om je heen. In de liefde lijkt alles opeens in snel tempo te verlopen. Uit leuke romantische ontmoetingen die jij hebt, kunnen spontaan serieuze relaties ontstaan. Heb jij al een partner dan zul je merken dat je in je huidige relatie echt een stukje dieper gaat. Jullie kunnen elkaar opnieuw ontdekken en naar elkaar toe groeien. Jullie worden serieuzer, maar tegelijkertijd ook speelser. Uit je vele sociale contacten komen deze maand ook nog eens positieve veranderingen voort op het financile vlak.

Maandhoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Deze maand heb jij de kracht en de energie om jouw persoonlijke groei en jouw persoonlijke onafhankelijkheid vorm te geven. Dat kan wel even wat voeten in de aarde hebben, maar je gaat op weg naar wat jezelf wilt en wie jezelf bent. Houd je doel goed voor ogen, het zal geen gemakkelijke weg zijn. Gelukkig heb je veel goede vrienden die je steunen. Vriendschappen zijn voor jou momenteel ook belangrijker dan romantiek en liefdesrelaties. Maar dat neemt niet weg dat er heel langzaam maar zeker toch iets aan het opbloeien is. Je bent daarin echter nog niet eerlijk tegen jezelf.

Maandhoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Dit is een unieke maand. Iedereen heeft wel een jaarlijkse carrirepiek, maar dit kan beter een once-in-a-lifetime carrirepiek worden genoemd. Al je carrireplaneten staan zo gunstig in jouw horoscoop dat je hier zeker gebruik van moet maken. Je zult waarschijnlijk ook volop steun krijgen van het thuisfront, zodat jij je volledig met je carrire kunt bezighouden. Je kunt dus promotie en salarisverhoging verwachten. Hoe veel dat is hangt uiteraard af van je huidige positie. Maar vooruitgang zit er in ieder geval in. Gelukkig is ook je sociale leven deze maand dik in orde. In de liefde ga jij waarschijnlijk voortvarend te werk.

Maandhoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Jij hebt voor de komende maand je agenda waarschijnlijk al weer helemaal vol gepland. Nieuwe mensen ontmoeten, dat is waar jij warm voor loopt. Maar naast deze mentale uitdaging krijg jij deze maand te maken met je fysieke gesteldheid. Je lichaam kan dat tempo van je niet bijhouden en dat ga je merken. Als je niet tijdig je rust neemt om je nieuwe ervaringen te verwerken, kun je gemakkelijk ziek worden. Je lichaam dwingt je dan gewoon om met een warme deken op de bank te gaan zitten. Het is trouwens ook heel lekker om samen met je geliefde onder die deken te kruipen!

Maandhoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Voor jou start deze maand met de uitdaging om je aandacht te verdelen tussen het thuisfront en je werk. Maak duidelijk dat de ene kant van de weegschaal niet wordt verwaarloosd als je even met je aandacht aan de andere kant zit. Een fijn priv-leven is beter voor je prestaties op het werk en als het goed gaat op het werk zal het thuisfront daar van mee profiteren. In de loop van de maand zul je merken dat je meer en meer de touwtjes in handen neemt en de initirende persoon wordt in plaats van de flexibele, meegaande persoon van de laatste tijd.

Maandhoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Jij gedraagt je de laatste weken een beetje naef. Iemand die jou zeer na staat, voelt dit haarfijn aan en hij of zij zal zich daar aan ergeren. Jouw gedrag kan gemakkelijk leiden tot een ruzie waarbij de problemen dan eindelijk boven water komen. Gelukkig maar, ook al is het niet de beste manier om problemen te bespreken. Het is veel beter problemen gelijk aan te spreken en niet te wachten tot de ander er over begint. De vraag is waarom je er niets aan doet. Word je bewust van je gedrag, dat is de eerste stap in de goede richting.

Maandhoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Jij gaat deze maand eindelijk een paar belangrijke beslissingen nemen. Beslissingen waar je al een tijdje op zit te broeden. Je weet dat dit voor jou niet altijd even gemakkelijk is. Luister naar dat stemmetje diep van binnen. Met je gevoel weet je immers allang wat je wilt. Schakel je verstand voor n keer heel even uit. Laat al je praktische problemen even schieten, dan neem je zeker de juiste beslissing. Je weet toch wel dat praktische problemen er slechts zijn om te worden opgelost. Het zijn de emotionele problemen waar je echt mee kunt worstelen.

Maandhoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Voor jou breekt er een drukke maand aan. Jouw blik is naar voren gericht en dat geeft je zin om over de toekomst na te denken. Je ziet weer de zin van het genieten van het allerdaagse leven. Wellicht zul je daardoor ook de behoefte krijgen om vastgeroeste patronen overboord te gooien. Je gaat je de komende tijd steeds optimistischer voelen. Als je wat koppig van aard bent zul je juist nu leren inzien dat je daardoor zo nu en dan een paar mooie kansen hebt laten liggen. Je zult hierdoor in je communicatie met anderen wat emotioneler worden.

Maandhoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Jij hebt deze komende periode geen zin in moeilijk gedoe, je wilt leuke dingen doen. En je weet er genoeg te bedenken. Toch zul je juist nu moeilijke dingen tegenkomen. Ga daar direct op in en laat het niet wachten, dan wordt het als een molensteen om je nek. Handel je belangrijke zaken meteen af, dan blijft er nog genoeg tijd over voor al die leuke dingen van je. Ook in je uitgaansleven en de liefde valt er voor jou deze maand genoeg opwinding te beleven, mits je al die vervelende dingen van te voren weet weg te werken.