Maandhoroscoop April 2021

Maandhoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Deze maand ben je een beetje op jezelf gericht. Je bent bezig met je eigen emoties en hebt een klein muurtje om je heen gebouwd. Zorg dat je niet te afstandelijk wordt richting jouw vrienden. Zeker die paar goede vrienden verdienen het om van jou betrokkenheid te zien. En betrokkenheid is niet altijd enkel je verantwoordelijkheid nemen. Het houdt juist in dat je ook jouw eigen emoties en twijfels toont, je medeleven. Toon dat achter je wil om alles perfect te doen, weldegelijk iemand met twijfels, angsten en andere emoties schuilgaat.

Maandhoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Je gezondheid is veel beter deze maand en je voelt je energieker. Je successen in je loopbaan zijn nog steeds belangrijk, maar deze maand zul jij je realiseren dat jijzelf en het thuisfront ook weer wat aandacht nodig hebben. Je wilt jezelf emotioneel goed voelen en niet alleen voor de buitenwereld. Nu ben jij weer even aan de beurt. Maar je zult zien dat juist deze aandacht voor jezelf, je ook in de buitenwereld verder kan helpen. Immers, als je jezelf niet kunt liefhebben, kun je ook een ander niet liefhebben. En al klinkt dit simpel, het wordt veel te vaak vergeten.

Maandhoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Op het werk loopt alles op rolletjes deze maand, je werk verloopt succesvol en de bijbehorende beloning zal zeker volgen. Je voelt je daarover zeer trots en dat mag ook! Maar in jouw gevoelsleven hangen je een paar donkere wolken boven het hoofd. Je laat die gevoelens veel te hoog oplopen, je bent een binnenvetter. Zeg meteen wat je wilt en wat je voelt, zeker als iemand jou pijn doet. De beste manier om rustig te praten is als de gevoelens niet torenhoog oplopen. Dan kun je dingen zeggen zonder dat je ruzie hebt, zonder dat je je aangevallen voelt.

Maandhoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Alhoewel jij deze maand genoeg flirts zult hebben, lijkt jouw interesse wat verzwakt. Natuurlijk vind je die aandacht heerlijk en daar moet je ook zeker van genieten. Je maakt plezier zolang het maar niet te serieus of te beknellend wordt. Relaties en liefde op lange termijn boeien jou minder dan anders. Je sociale leven in het algemeen staat op een wat lager niveau. Deze maand zul jij je meer met jezelf gaan bezig houden dan met anderen. Jij gaat je dromen waarmaken, de plannen zijn uitgedacht en liggen klaar. Je gaat de weg van zelfontplooiing, een moeilijke maar boeiende weg.

Maandhoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Je sociale leven is druk en kan zelfs stressvol zijn. Je vrienden en familie lijken haast te vechten om jouw aandacht. En dat is iets waar jij slecht tegen kunt. Vrienden voelen zich in deze periode snel te kort gedaan, en zeker die ene speciale persoon in jouw leven. Zorg ervoor dat je ook een beetje aan jezelf toekomt. Een druk sociaal leven is natuurlijk geweldig, maar je moet er wel tegen kunnen. En jij bent eigenlijk iemand die diep van binnen de boel alleen met rust op orde krijgt. Romantische ontmoetingen zijn er volop, er kan zelfs een oude vlam opduiken.

Maandhoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Dit wordt een mooie tijd voor jou, je voelt je fit en je staat open voor de liefde. Je geniet met volle teugen van de aandacht die je krijgt en je bent zelf ook niet te schichtig om te flirten. Een goede tijd dus om jezelf in het zonnetje te zetten en die dingen te gaan doen waardoor jij je gelukkig voelt. Voor jou breekt er een periode aan waarin je jezelf op een daadkrachtige manier neer kunt zetten. Dit geldt voor het dagelijks leven maar ook in je liefdesleven. Ook zakelijk gezien kun je in deze tijd fortuinlijk handelen.

Maandhoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Deze maand zie je de vele mogelijkheden op je afkomen om je carrire te verbeteren en kun je niet langer stil blijven zitten. Je stort je vol overgave op de kansen die je krijgt en zult succesvol zijn. Je thuisfront zal wellicht wat minder aandacht krijgen, maar in de loop van de tijd zul je juist vanuit het thuisfront de grootste ondersteuning krijgen. Je zult deze maand ook veel behoefte hebben aan lichamelijk contact. Je libido is veel sterker dan anders en daar ga jij op jouw manier mee om. Dat de buitenwereld jou te zien krijgt is deze maand wel overduidelijk.

Maandhoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Waarschijnlijk werk jij erg hard deze maand, maar je krijgt er steeds meer moeite mee. Werk je nog met hart en ziel of wordt het een verplichting? Zorg dat je dat blijft doen waar jij je goed bij voelt. Zorg ook voor een goede balans tussen thuis en werk, zodat je op tijd stress kunt afbouwen. In de liefde ben jij nog steeds erg onderzoekend. Misschien ga je zelfs wel zover dat je je grenzen verlegt. Dat kan goed zijn en nieuwe inzichten opleveren, maar wees voorzichtig en correct. Bespreek je wensen, twijfels en ontdekkingen met je partner, zodat jullie je samen kunnen ontwikkelen.

Maandhoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Je gaat veel minder eigen weg deze maand. Dat maakt het voor je partner en vrienden een stuk makkelijker om met jou om te gaan. Je kijkt meer naar de belangen van anderen dan puur alleen je eigen belang. Je hebt je leven weer vormgegeven en je wilt nu dat de mensen waar jij van houdt daar ook in passen. Op financieel vlak ben je echter nog steeds op je eigen weg. Je hebt de neiging om snel geld te verdienen en even snel weer uit te geven. Probeer iets rustiger te worden. Investeer niet impulsief, maar neem de tijd en maak je huiswerk.

Maandhoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Een goede vriendschap die je al heel lang hebt, dreigt te verwateren. Zoiets moet natuurlijk van twee kanten komen, jij zult dus ook een keer het initiatief moeten nemen. Laat je iets origineels invallen en doe er iets aan. Spreek eindelijk weer eens een keer met elkaar af. Ieders leven verandert in de loop van de tijd en soms is het moeilijk oude vriendschappen daar weer in te passen. Maar het is altijd de moeite waard om het toch te doen. Als er praktische problemen ontstaan wees dan creatief, zoek oplossingen.

Maandhoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Jij gaat deze maand eindelijk een paar belangrijke beslissingen nemen. Beslissingen waar je al een tijdje op zit te broeden. Je weet dat dit voor jou niet altijd even gemakkelijk is. Luister naar dat stemmetje diep van binnen. Met je gevoel weet je immers allang wat je wilt. Schakel je verstand voor n keer heel even uit. Laat al je praktische problemen even schieten, dan neem je zeker de juiste beslissing. Je weet toch wel dat praktische problemen er slechts zijn om te worden opgelost. Het zijn de emotionele problemen waar je echt mee kunt worstelen.

Maandhoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Jij voelt je afgesneden van hetgeen je voelt. Je wilt wel het diepe in maar je weet niet hoe. Je hebt waarschijnlijk te weinig tijd gestoken in gevoelskwesties. Neem een beetje gas terug en beoordeel of de dingen nog goed voelen. Dit zorgt er namelijk voor dat je in balans blijft en zodoende de weg vindt die jij wilt volgen. Als je deze maand op veel verzet stoot, dan kan het zijn dat jij je gevoel te weinig toont. Ook al vertel je wel wat je bezighoudt, het kan gemakkelijk een onpersoonlijk verhaal worden. Het gaat er ook om hoe jij iets beleeft. Leg je gevoel in jouw waarheid.