Maandhoroscoop Mei 2022

Maandhoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Je financile kijk op zaken is deze maand bijzonder goed. Er breekt echter een tijd aan om deze kijk te evalueren en te vervolmaken. Neem daarom nog geen beslissingen met verstrekkende consequenties. Gebruik de tijd om alle twijfels omtrent financile beslissingen weg te werken. Deze maand kunnen zich plotseling veranderingen aandienen op het gebied van je communicatie. Het kan zijn dat dit te maken heeft met je broers en zussen of met de manier waarop jij met je buren omgaat. Het is in ieder geval dichtbij huis. Open communicatie wordt voor jou steeds belangrijker en daar kan niet iedereen tegen.

Maandhoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Meestal ben jij als het om geld gaat niet zo voorzichtig. Je geeft het gemakkelijk uit, je investeert het gemakkelijk en je verdient het meestal ook gemakkelijk. Deze maand echter ben jij erg conservatief en behoudend. Je oordeel is weliswaar nog steeds goed, wat maakt dat het een goede periode is voor investeringen in grote projecten. In de liefde gaat het deze maand over rozen. Niet dat er helemaal geen onenigheden zijn, maar jullie komen daar heel soepel doorheen. Je partner is in deze periode een grote steun in je beroepsleven. Hij/zij staat helemaal achter je en zorgt ervoor dat jij je optimaal kunt ontplooien.

Maandhoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Heb je de afgelopen maanden een crisis meegemaakt in je liefdesleven, vanaf deze maand gaat het weer berg op. Je zult de ene periode afsluiten en de volgende beginnen. Of je jouw relatie afsluit is afhankelijk van de diepgang die je in je liefdesrelatie hebt weten te realiseren. Het gaat bij jou om de emotionele verzorging die je partner jou kan bieden. Zitten jullie daarin niet op een lijn, dan blijft de relatie heel moeilijk. In de tweede helft van de maand zul jij je echter ook weer meer richten op plezier maken in de liefde en dan gaat je relatie ook soepeler lopen.

Maandhoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Jij gaat je deze maand meer richten op de ander en je gaat minder je eigen weg. En dat is goed, je hebt een natuurlijke neiging om erg sterk je eigen gang te gaan. Je kunt immers zeer assertief en soms zelfs belerend overkomen. Gelukkig kom je deze maand wat milder over en dat ligt dichterbij je ware bedoeling. In de liefde zul je deze maand fantastische kansen krijgen. Je partner en jij komen emotioneel meer op een lijn te zitten, iets waar jij al lang op wacht. Romantiek ontmoet jij in alle mogelijke situaties, dus ben je single: leef je uit!

Maandhoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Bij jou thuis gaat het er deze maand heftig aan toe. Heb je ruzie of ben je met een verbouwing bezig? Het kan allebei, druk ben je er in ieder geval wel mee. Toch kun jij je deze maand beter ook op je carrire richten. De kansen op een mooie promotie of salarisverhoging zijn groot. Een kwestie van het zoeken naar de juiste balans en alles loopt op rolletjes. Gelukkig is je vitaliteit in de laatste maanden merkbaar toegenomen en dus heb je ook de energie om je zowel op de emotionele kant als op de rationele kant van het leven te richten.

Maandhoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Je hebt hard gewerkt de afgelopen tijd en dat werpt zijn vruchten af. Tijd om te oogsten, net als vorige maand, maar deze maand meer op het gebied van werk en carrire. Je zult dit kunnen merken in de erkenning die je krijgt, salarisverhoging en/of gewoon wat je beroepsmatig bereikt. In de liefde zal er deze maand niet veel gebeuren. Je voelt je waarschijnlijk gelukkig en geliefd en je hebt geen behoefte om grootse dingen aan te pakken in je relatie of liefdesleven. Je familie en eventueel je gezin steunt je volop en daaruit kun je veel energie putten.

Maandhoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Je treedt deze maand meer op de voorgrond, terwijl jij je normaalgesproken liever op de achtergrond blijft. Je hebt het vermogen te verwoorden wat je wilt en wat je dwarszit. Door deze houding zul je gek genoeg erg in de smaak vallen bij mensen van het andere geslacht. Jij hebt deze periode grote behoefte aan intiem contact, dus die extra aantrekkingskracht zul je zeker gebruiken. Je toont ook grote betrokkenheid bij die ander en omdat je snel in de gaten hebt wat een ander dwarszit, ben je goed in staat de helpende hand toe te steken.

Maandhoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Jij begint deze maand waarschijnlijk met een enorme carriresprong. Je ambities komen duidelijk naar voren en je gaat er helemaal voor. Nieuwe plannen worden gesmeed om oude dromen te verwezenlijken. En dat doe je met succes. Familie en vrienden komen deze maand niet op de eerste plaats zou je kunnen zeggen, maar jij zult de komende periode familie en vrienden als ook je persoonlijke doelen in het leven het meest dienen vanuit je werk, vanuit de verwezenlijking van dat wat je werkelijk wilt. De voldoening die jij haalt uit je werk, heeft uiteraard een positieve uitwerking op je omgeving.

Maandhoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Probeer toch eens een keer wat nieuws deze maand. Blijf niet altijd maar op de bekende weg, je weet toch dat ook dat de oplossing niet zal brengen. Die ervaring heb je nu wel opgedaan, of durf je dat nog steeds niet te onderkennen? Verzamel al je moed en doe eens iets onverwachts. Je omgeving zal wellicht even geschokt reageren, maar zal daarna met zekerheid ook verrukt zijn over jouw initiatief. Als jij je grenzen verlegt, zal dat je leven een bijzondere wending geven. Je zult leren dat veranderingen je leven kunnen verrijken.

Maandhoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Jij ontvangt de komende tijd informatie waardoor de verschillende puzzelstukjes opeens op hun plaats vallen. Een probleem waar jij al langere tijd mee worstelt, komt in een heel ander daglicht te staan. Je overziet nu opeens de hele situatie en je weet hoe de vork in de steel zit. Je voelt dat nu dan ook de tijd is gekomen om beslissingen te nemen en tot actie over te gaan. Waarschijnlijk zul je in de eerste helft van de maand nog wat twijfelen, maar die twijfel zal in de loop van de maand met zekerheid verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Maandhoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Het ene na het andere idee borrelt in jou op. Je hebt behoefte aan vernieuwing op alle fronten. Hoewel jij je liefdevol opstelt, is er ook iets in jou dat onbewust in strijd is met de mensen om je heen. Voor die vernieuwingen zul je immers ook wat heilige huisjes moeten afbreken. Dus strijd is noodzakelijk. Word je daar wat meer van bewust, zodat je weet wat je gaat aanrichten. Zorg tevens voor voldoende ontspanning, dan is het gemakkelijker om in emotioneel contact te blijven met jezelf maar ook met anderen. Zo kun je veranderingen pijnloos doorvoeren.

Maandhoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Jij voelt je erg gelukkig de komende tijd. In de liefde kan er veel gebeuren en jij voelt je emotioneel erg sterk. Zend echter niet alleen non-verbale signalen uit naar je geliefde, probeer ook woorden te geven aan jouw gevoelens. Dat is voor jou wel extra moeilijk, omdat jij veel meer via het emotionele kanaal communiceert dan via het mentale kanaal. Toch zul je moeten gaan praten omdat je alleen zo zeker weet dat die ander jou ook werkelijk begrepen heeft. Communicatie is een dialoog, van twee kanten is het luisteren, vragen en vertellen.