Maandhoroscoop November 2019

Maandhoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Jij weet deze maand jouw gedachten en plannen goed over te brengen op anderen. Veel van jouw ideen worden door anderen opgepakt en uitgevoerd. Je wordt gewaardeerd om je originele ideen en mensen dwarrelen de hele tijd om jou heen. Deze vele contacten zorgen ook voor nieuwe contacten in de priv-sfeer en dat is mooi meegenomen. Aangezien jij van nature niet vies bent van een flirt, kan dit een roerige tijd worden als je al een liefdesrelatie hebt. Blijf wel eerlijk, anders loopt deze mooie tijd heel vervelend af.

Maandhoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Als je deze maand iets dwarszit, reageer dan niet alleen non-verbaal. Het non-verbale kanaal is een kanaal dat lang niet door iedereen goed wordt opgepikt. Geef ook woorden aan je gevoelens. Dat maakt je emoties niet alleen voor anderen duidelijk, het zal ook voor jou een enorme opluchting zijn. De woorden maken jou meer duidelijk dan je in eerste instantie zou verwachten. Waarschijnlijk lossen veel problemen zo al op. Woorden vinden is voor jou geen eenvoudige opgave, maar het is de moeite waard. Gun vooral je partner een blik in de keuken.

Maandhoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Voor jou is de liefde aan het begin van deze maand prima in orde. De tweede helft van de maand kan er echter een aantal ware uitdagingen ontstaan. Deze uitdagingen in de liefde moeten serieus worden genomen. En alhoewel uitdagingen niet altijd even prettig zijn, zullen een paar flinke ruzies de lucht wel laten opklaren. Is de relatie goed, dan zal zij de test zeker doorstaan. Echte liefde is namelijk niet kapot te krijgen. Zit er iets niet goed, dan komt dat nu boven water drijven. En dat is dan maar beter ook. Uiteindelijk zul jij er beter uitkomen.

Maandhoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Jij bent deze maand weer volop actief met jouw sociale leven. Jij bent een graag geziene gast op feestjes. Maar je staat ook altijd klaar om iets te doen voor anderen, voor je sportvereniging of voor een goede vriend, niets is voor jou te veel. Je lijkt niet kapot te krijgen. Maar de uitdaging ligt voor jou echter in het leven van alledag. Hoe zit het met de gezelligheid in huis? Kook eens een lekker dineetje voor jou en je partner en/of je kinderen. Ga eens iets gezelligs doen met je eigen kinderen. Vergeet de gewone dingen des levens niet.

Maandhoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Deze maand ga jij helemaal voor je werk. Gelukkig maar want je kunt heel veel bereiken. Zelfs een loonsverhoging of een promotie is niet ondenkbaar. Alles is mogelijk deze maand. Ook in de liefde gaat de zon weer schijnen. Je hebt waarschijnlijk een zware periode achter de rug met veel onduidelijkheid en vragen. Deze maand komen de antwoorden en heb je het gevoel dat je weer weet wat je kunt doen. Heb je geen relatie dan komt er langzaam maar zeker ook weer wat fleur in je liefdesleven. Echte liefde is nog niet in zicht maar je kunt een hoop plezier maken.

Maandhoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Jij zult deze maand vooral merken dat je rustiger aan moet doen. Doe je dat niet uit jezelf, dan kan het zijn dat de omstandigheden je daar wel toe dwingen. Toon wat meer geduld, met jezelf en met anderen. Concentreer je deze maand op je gezinsleven en op je innerlijke harmonie. Je zult veel liefde ontmoeten vooral van je partner, maar ook anderszins. Eigenlijk komt die verplichte rust dus goed uit, neem de tijd om van je partner te genieten. Bouw de relatie op en uit, verdiep het contact en leg een solide basis voor de rest van je leven.

Maandhoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Deze maand verschuift je aandacht meer naar het thuisfront en naar je eigen emotionele harmonie. Je geluksplaneet zal er voor zorgen dat jij je gelukkig voelt. Je zult veel tijd doorbrengen met je familie. Daarnaast zul je waarschijnlijk je gave om je dingen voor te stellen verder gaan ontwikkelen, waardoor je betere toekomstplannen kunt maken. Vooral in je carrire zal je dat veel voordeel kunnen opleveren. Op financieel gebied gaat het misschien niet zo voortvarend als vorige maand, maar het is ook minder belangrijk voor je. Je bent tevreden met je familie en je werk en de rest komt vanzelf.

Maandhoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Jij gaat deze maand nieuwe richting geven aan je leven. Je bent goed in staat je gevoelens te integreren in je verstandelijk uitgewerkte plannen. Dit geeft je veel energie waarmee je als razende aan de uitvoering van al je nieuwe plannen begint. Blijf wel goed naar jezelf luisteren. Als je teveel met je hoofd blijft doen en je gevoel en emoties onderdrukt kun je geprikkeld gaan reageren. Pak dat signaal op! Je hebt het dan eigenlijk al te ver laten komen. Al met al wordt dit een mooie en succesvolle maand. Je zult slagen op die gebieden die jij veel aandacht schenkt.

Maandhoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Deze maand zul je jouw creativiteit naar buiten brengen. Je bent ook veel succesvoller met je creativiteit dan anders. Je houdt misschien een expositie of anders, als je minder kunstzinnig bent aangelegd, los je problemen in het dagelijks leven op een bijzonder creatieve manier op. Alles kan op dit moment. Er zijn geen beren op jouw weg en je zult dat voor elkaar krijgen, waar jij je zinnen op hebt gezet. Als je datgene doet wat echt bij jou als mens past en bij het doel in je leven, dan kun je rekenen op een succesvolle en gelukkige tijd.

Maandhoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

De komende tijd kun je ontdekken waar jij je al die tijd al onbewust tegen verzet. Je wordt je eindelijk bewust van al datgene waar je nog nooit naar hebt durven kijken. Al die dingen waar jij je voor schaamt of die je niet zo leuk vindt van jezelf. Dit is de tijd waarin jij eerlijk durft te zijn. Dat is natuurlijk wel een beetje eng maar ook erg bevrijdend. Wees niet verbaasd, het kan echt heel verrassend zijn. Als je er eindelijk aan toegeeft zal er last van je schouders vallen en al vind je het even eng, het zal in je voordeel uitpakken.

Maandhoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Jij denkt salarisverhoging te krijgen en geeft vast wat geld uit voordat je zekerheid hebt. Ai, als dat maar goed gaat! Het is ook wel een beetje erg dom om geld uit te geven dat je nog helemaal niet hebt. Het kan immers nog heel erg tegenvallen en dan zit jij met een begrotingstekort dat nog wel eens hoog kan oplopen. Wacht dus liever nog even geduldig af of en hoeveel jouw inkomen omhoog gaat. Daarna heb je nog tijd genoeg om dat extra geld uit te geven. Misschien kun je ook wat opzij zetten als appeltje voor de dorst.

Maandhoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Jij bent deze maand af en toe wat prikkelbaar waardoor je wat scherper uit de hoek komt dan de bedoeling is. Je vindt het soms lastig om tactvol te zijn en te blijven. Houd extra rekening met jouw scherpe tong, die is altijd al vrij scherp, maar deze maand zeker nog iets meer dan anders. Zorg er voor dat jouw kritiek iets opbouwends in zich herbergt zodat de ander deze kritiek ook kan oppakken. Breek iemand niet tot de grond toe af, want daar ben jij op het moment toe in staat. En dat zonder dat je het zelf in de gaten hebt. Jouw toverwoord voor deze maand is tact.