Maandhoroscoop December 2019

Maandhoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Jij voelt je de komende tijd energiek en ondernemend. Je bent zelfs een beetje onrustig en opzoek naar nieuwe uitdagingen, dat gevoel kun je zowel priv als op het werk hebben. Eigenlijk houd jij helemaal niet van grote veranderingen, maar soms zijn ze nodig en dat zie jij nu in. Als er een periode is waarin jij de stoute schoenen durft aan te trekken om je dromen te verwezenlijken, dan is het wel de komende maand. Je zult mede dankzij jouw serieuze reputatie zeker de benodigde steun krijgen. Je wordt door velen beschouwd als een betrouwbaar persoon.

Maandhoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

De uitdaging voor deze maand is een goede balans vinden tussen werk en priv. Je carrire verloopt in deze tijd bijzonder goed, waardoor je de neiging krijgt veel tijd en energie in je werk te stoppen. Daar is natuurlijk niets mis mee, zolang je die balans goed in de gaten houdt. In de liefde overheerst deze maand de passie. De liefdesplaneet loopt door het meest gepassioneerde teken. Daardoor zul jij met je partner een passievolle tijd beleven. Sex is de voornaamste drijfveer in je relatie om tot elkaar te komen. Zorg dat jaloezie en bezitterigheid geen vat op jullie relatie krijgen.

Maandhoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Jij zult deze maand helemaal opgaan in je sociale leven. Je moet gewoon naar buiten, andere mensen opzoeken en nieuwe contacten leggen. Vriendschappen worden uitgediept en nieuwe vriendschappen worden geboren. Natuurlijk zul jij nooit je familie en partner en/of gezin verwaarlozen, dat is bij jou ondenkbaar. Toch ben jij deze maand het meest in je element als jij je energie richt op carrire, het sociale leven en maatschappelijke zaken. Als single heb je natuurlijk prima kansen met jouw drang om jezelf te laten zien in het sociale leven.

Maandhoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Jij hebt de neiging om pijnlijke kwesties uit de weg te gaan of gauw over iets anders te beginnen. Dat kan natuurlijk niet lang goed gaan. Het is verstandig om ook over pijnlijke kwesties te praten voordat deze uitgroeien tot veel grotere problemen. Zorg ervoor dat je weet wat jouw gevoelens zijn in een bepaalde situatie. Laat je niet meeslepen door de sfeer, blijf bij jezelf en bij je eigen gevoelens. Dat is beter voor jezelf en dat is echt ook beter voor je vriendschappen. Een echte vriendschap is gebaat bij een eerlijke omgang met elkaar.

Maandhoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Jij kunt deze maand nog steeds genieten van je carrirepiek. Dit is de tijd voor een sprong vooruit op het gebied van werk en maatschappelijke positie. Er gaan absoluut dingen veranderen op dit gebied. Je doet er ook alles aan om je ambities uit te stralen. Je kleedt je anders, je gedraagt je anders. Het lijkt alsof alles deze maand bij elkaar komt. Je werk, je ambities, je persoonlijke uitstraling alles sluit op elkaar aan. Profiteer van dit feit! De tijd voor actie is aangebroken, een mooier moment om bepaalde dingen voor elkaar te krijgen zal er voorlopig niet komen.

Maandhoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

In de liefde kunnen zich problemen voordoen, maar deze lossen op. Hetzij doordat de relatie een gezonde basis heeft, hetzij doordat jullie anders gelukkig worden. Wat er ook gebeurt, je zult een liefdevolle tijd tegemoet gaan. Je sociale leven bloeit ook weer op vanaf deze maand. Je hebt je tijden met jezelf bezig gehouden, nu breekt de tijd om te socialiseren weer aan. Ook je werk trekt weer meer en meer je aandacht en je wilt laten zien wat je hebt bereikt de afgelopen tijd. Je hebt immers hard gewerkt aan je emotionele basis en je zelfontwikkeling.

Maandhoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Je kunt wat melancholiek zijn en je zou willen dat het altijd zo fijn was als het de afgelopen tijd is geweest. Zorg dat je niet teveel in die gedachtegang opgaat, voor je jet weet zit je alleen nog maar in je hoofd te denken aan wat zou kunnen. Je zou daardoor alle mooie mogelijkheden van nu uit het oog kunnen verliezen. Mentaal zit je goed in je vel en je weet goed te verwoorden wat je wilt. Je geniet van het leven en je bent graag creatief bezig. Je voelt je gesteund door je omgeving waardoor je de dagelijkse beslommeringen gemakkelijker aan kan.

Maandhoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Het is belangrijk voor je om fysiek actiever te worden. Dan kom je beter in je vel te zitten. Juist deze maand zul je dat ook zelf al gaan merken en automatisch gaan doen. Op relatiegebied is er waarschijnlijk veel gebeurd de laatste tijd, maar deze maand kom je in rustiger vaarwater. Veel relaties en dan vooral de prille relaties, zullen een volgende fase ingaan en er kunnen ook nieuwe relaties ontstaan. Een mooie tijd voor de liefde dus. Blijf goed naar de toekomst kijken, want dan zul jij je kansen herkennen als ze zich de komende tijd voordoen.

Maandhoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Jij begint deze maand waarschijnlijk op een rustige, huiselijke manier. Je relatie is wat voor jou op dit moment het allerbelangrijkste is. Het is veel meer een tijd voor harmonie en rust dan voor strijd en het doorbreken van oude patronen. Jij bent deze maand degene die zich aanpast en doet wat er van je verwacht wordt. Daar is overigens niets mis mee. Jij behaalt je successen deze maand via jouw sociale vaardigheden en je persoonlijk netwerk, in plaats van met hard werken. Besteed veel aandacht aan je relatie met andere mensen en aan je geliefde en je hele leven zal verbeteren.

Maandhoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Het wordt voor jou eens tijd om alle lang gekoesterde illusies de deur uit te werken. Dat is moeilijk, toegegeven, maar het resultaat mag er zijn. Illusies zijn niet te realiseren, je moet er dus vanaf om eindelijk echt gelukkig te worden. Vervang je illusies door dromen. Dromen die je om kunt zetten in realistische plannen. Ga vervolgens aan de slag om je nieuwe toekomstplannen te realiseren. Het is tijd om in jouw leven een andere koers te gaan varen, een koers op weg naar het uiteindelijke doel in jouw leven. Begin er meteen mee!

Maandhoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Een goede vriendschap die je al heel lang hebt, dreigt te verwateren. Zoiets moet natuurlijk van twee kanten komen, jij zult dus ook een keer het initiatief moeten nemen. Laat je iets origineels invallen en doe er iets aan. Spreek eindelijk weer eens een keer met elkaar af. Ieders leven verandert in de loop van de tijd en soms is het moeilijk oude vriendschappen daar weer in te passen. Maar het is altijd de moeite waard om het toch te doen. Als er praktische problemen ontstaan wees dan creatief, zoek oplossingen.

Maandhoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Je voelt vlinders in jouw buik dansen. Een prima periode dus om je te wijden aan de liefde. Het kan wel zo zijn dat je tegen wat oude gevoelens aanloopt. Je vraagt je af of je emotioneel op het goede pad zit. Kijk niet te rationeel naar je gevoelens. Alleen al door die bewustwording, zul je de juiste weg vinden. Immers door er over na te denken en je gevoelens ook voor waar te nemen, zal er veel veranderen in je leven. Meer dan jij nu op het eerste gezicht zult verwachten. Het heeft alleen wel zijn tijd nodig. Laat het even rustig bezinken.