Maandhoroscoop Januari 2021

Maandhoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Je bent deze maand energiek en je bent in staat om beslissingen te nemen, iets waar jij anders veel moeite mee hebt. Dus als er dingen zijn waar jij tegenop ziet, dan is nu de tijd aangebroken om deze zaken aan te pakken. Denk nu ook extra na over hoe jij jouw toekomst ziet. Je hebt daar de energie voor en de durf om je toekomst ook gelijk richting te geven. Je moet wellicht wat knopen doorhakken, maar je bent zekerder van je zaken als ooit tevoren. Zowel zakelijk als priv, in de relatiesfeer zal deze houding je geluk brengen. Je zelfvertrouwen groeit.

Maandhoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Jij bent de komende periode onafhankelijk. Dat wil zeggen dat de dingen die jij doet zonder veel tegenslag geaccepteerd zullen worden. Jouw omgeving past zich aan jou aan. Neem dus het initiatief, wees creatief en zet de wereld naar je hand. Dit is jouw grote kans, creer je eigen geluk. In de liefde zul je dan ook helemaal geen klagen hebben. Je hebt misschien deze maand het licht gezien, je bent op een spirituele manier verlicht. De een zal dit intensiever beleven dan de ander, maar je zult zeker meer dromen met betekenis hebben en meer interesse hebben voor de zin van het leven.

Maandhoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Jij hebt het echt reuze druk de laatste tijd, dat vind je in ieder geval zelf. Maar heb je het echt druk of maak jij je vooral erg druk? Relaties met andere mensen zijn natuurlijk erg belangrijk, zeker voor jou. Vergeet echter niet dat je dit niet kunt volhouden op deze manier. Die druk die jij voelt kan je echt te veel worden. Zorg daarom dat je een deel van je spanningen afbouwt, zodat je meer tijd kunt besteden aan jezelf. Of misschien kun je die spanningen wel afbouwen doordat je meer tijd besteedt aan jezelf. Aan jou de keuze.

Maandhoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Je concentreert je deze maand, met de lente in je hoofd, meer op huis en liefde dan op je werk en je carrire. En dat is goed want de afgelopen maanden ben je hoogstwaarschijnlijk erg sterk gericht geweest op rationele zaken. Je hebt doelen gesteld en de meeste ook gehaald of je bent in ieder geval goed op weg. Nu is echter de tijd aangebroken om je op de emotionele kant van je leven te richten. Je geliefde heeft meer aandacht nodig en jij bent helemaal in de stemming om die aandacht te geven. En met succes; de liefde lacht je toe!

Maandhoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Jouw populariteit groeit deze maand zeer snel. Je richt je ook sterk op de mensen om je heen. In de liefde lijkt alles opeens in snel tempo te verlopen. Uit leuke romantische ontmoetingen die jij hebt, kunnen spontaan serieuze relaties ontstaan. Heb jij al een partner dan zul je merken dat je in je huidige relatie echt een stukje dieper gaat. Jullie kunnen elkaar opnieuw ontdekken en naar elkaar toe groeien. Jullie worden serieuzer, maar tegelijkertijd ook speelser. Uit je vele sociale contacten komen deze maand ook nog eens positieve veranderingen voort op het financile vlak.

Maandhoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Jouw flamboyante houding is iets minder maar dan nog gaat er iets uitdagends en spannends van jou uit. Het accent zal nu niet zozeer liggen op jouw ondeugende kant maar meer op jouw spirituele kant. Je geniet nu van lange filosofische gesprekken of andere culturen. Je wilt dingen bijleren om zo je mentale leefwereld te vergroten. Voor jou is dit een beetje een dubbele periode, aan de ene kant heb je de neiging om te flierefluiten en te genieten van de dag en aan de andere kant kun je verplicht zijn om dingen te doen waar je eigenlijk totaal geen zin in hebt.

Maandhoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Dit is een unieke maand. Iedereen heeft wel een jaarlijkse carrirepiek, maar dit kan beter een once-in-a-lifetime carrirepiek worden genoemd. Al je carrireplaneten staan zo gunstig in jouw horoscoop dat je hier zeker gebruik van moet maken. Je zult waarschijnlijk ook volop steun krijgen van het thuisfront, zodat jij je volledig met je carrire kunt bezighouden. Je kunt dus promotie en salarisverhoging verwachten. Hoe veel dat is hangt uiteraard af van je huidige positie. Maar vooruitgang zit er in ieder geval in. Gelukkig is ook je sociale leven deze maand dik in orde. In de liefde ga jij waarschijnlijk voortvarend te werk.

Maandhoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Deze maand zul je een paar keer op je tenen lopen, vooral op het gebied van je relaties. Ook je liefdesrelatie kan kort maar hevig onder spanning komen te staan. Vriendschappen zullen hetzelfde lot ondergaan en alleen de echte vriendschappen zullen deze storm doorstaan en juist hechter worden daardoor. En dat is maar goed ook. Je hebt veel nieuwe contacten gelegd en daar kunnen ook mensen tussen zitten die op de langere termijn, als vriendschappen zich verdiepen, niet echt de moeite waard zijn. Je zult ook jezelf onder de loep nemen, in feite is dat de vriendschap die je met jezelf hebt.

Maandhoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Sluit deze maand geen contracten af als je het kunt vermijden. Communicatie in de breedste zin van het woord verloopt niet optimaal en misverstanden ontstaan razendsnel. Als je ergens heen rijdt, kom je in de file. Wil je iets faxen, is de fax kapot. Neem de tijd voor je familie en je gevoelens. Je moet deze tijd niet besteden aan de buitenwereld maar aan jouw binnenwereld. Doe je dat niet dan word je tegengewerkt en min of meer gedwongen het wel te doen. Je liefdesleven bloeit, alhoewel er waarschijnlijk wel een paar hobbels moeten worden genomen. Maar dat houdt de relatie tegelijkertijd ook spannend.

Maandhoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Deze maand heeft een grote serie mogelijkheden voor jou in petto. Nieuwe wegen om in te slaan staan voor jou open. Je zult nieuwe inzichten ontwikkelen in de loop van de maand. Tevens zul je zien dat er voor oude problemen plotseling nieuwe oplossingen ontstaan. Natuurlijk wil jij daarover praten, dat ligt in jouw aard. Maar zoek wel de juiste persoon om mee te praten. Je partner is, als je een partner hebt, natuurlijk de eerst aangewezen mens om mee te praten. Als je vergaande beslissingen neemt, overleg dan wel met betrokken personen.

Maandhoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Jij ontvangt de komende tijd informatie waardoor de verschillende puzzelstukjes opeens op hun plaats vallen. Een probleem waar jij al langere tijd mee worstelt, komt in een heel ander daglicht te staan. Je overziet nu opeens de hele situatie en je weet hoe de vork in de steel zit. Je voelt dat nu dan ook de tijd is gekomen om beslissingen te nemen en tot actie over te gaan. Waarschijnlijk zul je in de eerste helft van de maand nog wat twijfelen, maar die twijfel zal in de loop van de maand met zekerheid verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Maandhoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Jij hebt het gevoel dat je meer inzicht krijgt in jouw gevoelswereld. Deze maand kun je emotioneel wel eens sneller geprikkeld zijn waardoor je soms meer van jezelf laat zien dan je op dat moment lief is. Toch moet je je hier niet te veel tegen verzetten. Het geeft je de kans om meer vertrouwen in andere mensen te krijgen. Jij kunt de emoties van anderen vaak snel doorzien en jij laat die ander zich daar ook nog bewust van worden. Kun je die ander echter ook vertellen wat er zich binnenin jou afspeelt? Wat vind jij nou belangrijk in het leven, wat zijn de dingen die jou bezighouden?