Maandhoroscoop September 2020

Maandhoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Jij maakt de komende tijd een geweldige eerste indruk. Een gunstig tijd dus voor sollicitaties, maar ook bij het contact leggen met andere mensen. De liefde is je goedgezind, over nieuwe contacten en aandacht hoef jij niet te klagen. Kijk je wel uit met je partner? Hij/zij kan wellicht zonder reden jaloers worden als jij niet duidelijk bent in je beweegredenen en je handelen. Neem dus ruim de tijd om je gevoel te polsen, want jij hebt de neiging te veel in je hoofd te blijven. Als je naar je gevoel luistert, zul jij je partner niet kwetsen.

Maandhoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Dit is een maand waarin jij met volle teugen zult genieten. Genieten is goed, maar als je het overdrijft zal dit zeker problemen geven op de weegschaal. Dit is ook de tijd van het jaar waarin jij de omstandigheden naar je hand kunt zetten, het zal gebeuren zoals jij het wilt. Maak daar gebruik van, want deze periode duurt niet eeuwig. Je vindt in deze periode je innerlijke waarden belangrijker dan status en uiterlijke successen. Je zult je carrire niet verwaarlozen, maar jezelf gelukkig voelen en weten dat je het goede in je leven doet, is vele malen belangrijker voor jou.

Maandhoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Natuurlijk moet je aangeven wat je ideen en dromen zijn, dat is heel goed. Je moet weten wat je wilt en dat vervolgens nastreven. Maar probeer vanaf deze maand eens om dat wat jij wilt of wilt doen, in enkele woorden weer te geven. Maak er geen eindeloos lang verhaal van, maar geef wel heel duidelijk aan wat jij wilt. Als het je lukt kort en krachtig te blijven, zul je met zekerheid succes hebben. Dat korte en krachtige past immers ook veel meer bij jouw persoonlijkheid. Vooral in de priv-sfeer zal dit op de lange termijn het beste werken.

Maandhoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Heb je de afgelopen maanden een crisis meegemaakt in je liefdesleven, vanaf deze maand gaat het weer berg op. Je zult de ene periode afsluiten en de volgende beginnen. Of je jouw relatie afsluit is afhankelijk van de diepgang die je in je liefdesrelatie hebt weten te realiseren. Het gaat bij jou om de emotionele verzorging die je partner jou kan bieden. Zitten jullie daarin niet op een lijn, dan blijft de relatie heel moeilijk. In de tweede helft van de maand zul jij je echter ook weer meer richten op plezier maken in de liefde en dan gaat je relatie ook soepeler lopen.

Maandhoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

In de liefde gaat het super goed, een voortzetting van de vorige maand. Als je ervoor hebt gezorgd dat je energieniveau weer op peil is kun jij je deze maand uitleven. Richt je energie voornamelijk op die ander en plaats jezelf meer op de achtergrond, dan zul je veel liefde en respect daarvoor terugkrijgen. Ook je seksuele energie is waarschijnlijk weer helemaal op peil en dat laat jij merken ook. Je bent normaalgesproken al heel actief, deze maand wordt dat nog duidelijker. Maar je weet het, vrij voorzichtig en doe geen dingen waar je later spijt van krijgt.

Maandhoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Ben je nog niet getrouwd, dan kan dat deze maand zomaar veranderen. Of je maakt de plannen ervoor. Ben je al wel getrouwd dan zul je zien dat je liefdesleven dieper en serieuzer wordt. Bovendien zal je sociale leven opbloeien. Je treedt meer naar buiten en laat duidelijker zien wie jij bent en wat jij in huis hebt. En dat wordt met gejuich ontvangen. Dit kan eveneens een opbloei van je carrire tot gevolg hebben. Door je serieuzere houding kun je dus zowel sociaal als maatschappelijk een stap vooruit maken en dat is een wijze les voor jou.

Maandhoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Voor jou breekt nu de tijd aan om te oogsten. Je voelt je licht worden, de zwaarte is voorbij. Je hunkert naar liefde en die heb jij zelf op dit moment in overvloed te geven. Deze gevoelens maken je zacht en minder kritisch waardoor je beter in je vel komt te zitten. De liefde lacht jou toe dus grijp de kans om weer verliefd te worden en de ander het hof te maken. Jij bent heel goed in staat om elk detail van een ander te verkennen en daarop te reageren. Laat deze plezante tijd niet ongebruikt aan je voorbij glijden.

Maandhoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Je moet deze maand voor je gevoel grote schoonmaak houden. Waarschijnlijk vooral op emotioneel gebied, maar ook door je huis zul je grondig de bezem halen. Jouw thuis en jouw thuisgevoel moeten ontdaan worden van allerlei oude en stoffige zaken. Je zult deze maand echter ook veel tijd aan je werk besteden. Het wordt dus zoeken naar de juiste balans tussen thuis en werk. In de liefde gaat het naar je zin, alhoewel je juist daar dat schipperen tussen werk en thuis het meeste zult voelen. Over het algemeen heb jij deze maand echter veel romantiek en veel pret met je geliefde.

Maandhoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Jij begint deze maand met veel aandacht voor jezelf en je emoties. Wat wil ik nou eigenlijk? Dat is de vraag die jij je de komende tijd zult stellen. Je zult broeden op nieuwe plannen en dromen van de doelen die je wilt bereiken. En dat is goed! Je zult waarschijnlijk veel behoefte hebben om thuis te zijn, in harmonie met je partner. Emotionele balans is erg belangrijk voor jou en die vind jij thuis. Wellicht moeten er ook nog wat emotionele zaken worden opgeruimd in je leven. Neem daar de tijd voor, dit is je kans. Je liefdesleven gaat op dezelfde voet door.

Maandhoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Je wilt deze maand graag wat meer diepgang in je communicatie brengen. Maar het lijkt alsof je in je gesprekken maar niet uit die eindeloze, oppervlakkige details kunt komen. Ga over je grenzen heen, durf te vragen en vooral te voelen wat die ander bezig houdt. Stel jezelf meer open en probeer meer die dingen te vragen die voor jouw gevoel misschien wel niet horen. Je zult zien dat de ander daar heel anders over denkt. Als jij eerlijk en oprecht belangstelling toont in iemand anders, zul je merken hij/zij positief en oprecht zal reageren.

Maandhoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Jij doet deze maand erg veel moeite om het anderen in het algemeen en die ene persoon in het bijzonder naar de zin te maken. Je probeert oprecht rekening te houden met andermans behoeftes en gevoelens. Maar hoe zit het met jouw eigen behoeftes? Houd je daar ook zo veel rekening mee? Jouw eigen gevoelens zijn minstens even belangrijk, waarschijnlijk zelfs belangrijker. Immers hoe wil jij iemand gelukkig maken als je dat zelf niet bent? Weeg zorgvuldig af, wie in jouw omgeving deze zorg en aandacht van jou werkelijk verdiend.

Maandhoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Jij voelt je krachtiger en energieker worden. Je bent ook wat sneller geprikkeld dan anders waardoor je directer op de omgeving gaat reageren. Een uitstekende periode om je te bezinnen op hoe jij met jouw gevoelens om wilt gaan de aankomende jaren. Jij bent verzorgend van aard, maar laat dat voor die ander geen automatisme worden. Je hebt recht op waardering. Pas op dat je door je bruisende energie niet over je grenzen heen gaat. Als dat gebeurt kan het zijn dat je door je lichaam wordt teruggefloten, dat wil zeggen: je kunt dan flink ziek worden.