Maandhoroscoop November 2022

Maandhoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Je gezondheid is veel beter deze maand en je voelt je energieker. Je successen in je loopbaan zijn nog steeds belangrijk, maar deze maand zul jij je realiseren dat jijzelf en het thuisfront ook weer wat aandacht nodig hebben. Je wilt jezelf emotioneel goed voelen en niet alleen voor de buitenwereld. Nu ben jij weer even aan de beurt. Maar je zult zien dat juist deze aandacht voor jezelf, je ook in de buitenwereld verder kan helpen. Immers, als je jezelf niet kunt liefhebben, kun je ook een ander niet liefhebben. En al klinkt dit simpel, het wordt veel te vaak vergeten.

Maandhoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Deze maand staat voor jou je werk en je carrire op de voorgrond. Je besteedt er veel tijd en energie aan en een promotie of een hele andere veel leukere baan hangt in de lucht. Alhoewel dat waarschijnlijk niet meteen al deze maand zal gebeuren. Je zult deze maand ook proberen je werk en je thuissituatie meer te gaan combineren en dat lukt je wonderwel. In de liefde zul jij deze maand flinke vooruitgang boeken. De situatie die wellicht wat gespannen was de laatste tijd, ontspant zich en jij kunt je daardoor ook ontspannen. Je hebt kans op een flirt op het werk.

Maandhoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

De boodschap is duidelijk deze maand; laat werk en carrire rusten, dat heeft zijn tijd nodig. De grootste sprongen zul je in je carrire maken door eerst diep binnen in jezelf je emotionele balans te hervinden. Richt je dus op jezelf. Ga op zoek naar jouw eigen emotionele balans. Zorg dat je weet wat je wilt en wat je voelt. En durf daar ook voor te gaan, kom eerlijk voor jouw mening en ideen uit. Ligt er nog oud zeer dan is dit de periode om een en ander op te lossen. Praat er over met mensen die je vertrouwt.

Maandhoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Je sociale leven is druk en kan zelfs stressvol zijn. Je vrienden en familie lijken haast te vechten om jouw aandacht. En dat is iets waar jij slecht tegen kunt. Vrienden voelen zich in deze periode snel te kort gedaan, en zeker die ene speciale persoon in jouw leven. Zorg ervoor dat je ook een beetje aan jezelf toekomt. Een druk sociaal leven is natuurlijk geweldig, maar je moet er wel tegen kunnen. En jij bent eigenlijk iemand die diep van binnen de boel alleen met rust op orde krijgt. Romantische ontmoetingen zijn er volop, er kan zelfs een oude vlam opduiken.

Maandhoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Jouw vuurtje is hoog opgestookt deze maand. Je hebt haast, je wilt veel en je wilt het allemaal snel geregeld hebben. Maar er wordt voor je op de rem getrapt als je te veel haast krijgt. Besteed ook aandacht aan de details en de dagelijkse dingen in het leven. Doe je dat niet dan wordt je vanzelf teruggefloten en moet je dingen opnieuw doen. Haastige spoed is zelden goed. Afgezaagd? Zeker, maar ook heel toepasselijk voor jou op dit moment. Je zult deze maand ook de behoefte voelen om je relatie onder de loep te nemen. Zoek naar mogelijkheden tot verbetering.

Maandhoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Deze maand zie je de vele mogelijkheden op je afkomen om je carrire te verbeteren en kun je niet langer stil blijven zitten. Je stort je vol overgave op de kansen die je krijgt en zult succesvol zijn. Je thuisfront zal wellicht wat minder aandacht krijgen, maar in de loop van de tijd zul je juist vanuit het thuisfront de grootste ondersteuning krijgen. Je zult deze maand ook veel behoefte hebben aan lichamelijk contact. Je libido is veel sterker dan anders en daar ga jij op jouw manier mee om. Dat de buitenwereld jou te zien krijgt is deze maand wel overduidelijk.

Maandhoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Jij kunt deze maand heel wat tegenwerking verwachten. Dat ervaar je wellicht als negatief, maar het dwingt je jouw visie en toekomstplannen onder woorden te brengen en beter uit te werken. Daardoor kun je deze verder ontwikkelen en er beter praktische handen en voeten aan geven. Als jij daardoor je doel duidelijker voor ogen krijgt, zullen ook anderen rekening gaan houden met jou. Je kunt je eigen wensen meer uitleven en dit zal als eerste en het meest intens te merken zijn op seksueel gebied. Dat worden dus hete tijden ook tijdens koude dagen.

Maandhoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Je bent deze maand gelukkig in de liefde. Je gaat veel uit en je wilt nieuwe mensen leren kennen. Vrijgezellen hebben zeker kans op een nieuwe relatie. Heb je reeds een relatie, ook dan zal er een hele gelukkige periode aanbreken. Bij jouw liefde hoort deze maand zeker ook seks en het liefst veel en vaak, maar dat zal geen probleem zijn. Zorg dat je niet verstrikt raakt in een machtsstrijd met je geliefde. Je bent erg actief in de relatie en dat wordt zeker gewaardeerd door je partner, maar het heeft ook een keerzijde. Jullie zullen beide moeten geven en nemen in de relatie.

Maandhoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

In de priv-sfeer verloopt deze maand alles naar wens en je voelt je dan ook heel erg gelukkig. Een ontmoeting met een heel bijzonder iemand doet jouw hart sneller slaan. De verliefdheid valt als een behaaglijke, zachte deken over je heen. Pas echter op dat je niet toegeeft aan dat gevoel van niks doen. Voor even kan dat natuurlijk geen kwaad, maar voor een echte serieuze relatie zul je altijd moeite moeten blijven doen. Je doet er goed aan dat, vanaf het begin af aan, jezelf aan te wennen. Beter gelijk goed van start dan dat je later wat moet inhalen.

Maandhoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Je voelt je al een tijdje heel vitaal, de kriebels hebben jou duidelijk te pakken en je bent weer opgeladen om met nieuwe energie jouw avontuur tegemoet te gaan. Je kijkt dan ook uit naar nieuwe ontmoetingen met mensen die je nog niet kent. Zo kun jij je horizon verbreden. Door je enthousiasme en je directheid loop je echter wel de kans om met mensen die niet zo dichtbij je staan ruzie te krijgen, vooral wanneer het gevoelskwesties betreft. Zij begrijpen jou niet zo goed of kennen jou nog niet zo goed. Probeer dus bovenal jouw enthousiasme in een diplomatieke vorm te brengen.

Maandhoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Jij kijkt deze maand terug op wat jouw handelen jou heeft opgebracht. Heb jij dat gedaan wat jij wilde en heb jij dat zelf gedaan of heb je dat anderen laten doen? Wellicht krijg je deze maand plotseling te maken met mensen die een beroep op jou doen. Het is niet erg als iemand iets voor jou doet, als je ook wat terug wilt doen. Laat de wereld niet alleen om jou heen draaien. Door jouw egocentrische aard kun je mensen enthousiast maken, maar ook gemakkelijk afremmen. Bepaal waar jij op dit moment mee bezig bent. Ben jij alleen het stralende middelpunt?

Maandhoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Jouw mildere toon uit de vorige maand zul je deze maand voortzetten. Je krijgt het voor elkaar om problemen op een speelse manier op te lossen. Je gebruikt daarbij al je creativiteit. Mensen in je omgeving gaan zich ook meer en meer ontspannen omdat jouw haarfijne kritiek steeds milder wordt. Zeker in de priv-sfeer zul je dit merken. Je partner vooral zal zich meer open stellen en meer zichzelf durven zijn. Schuif je verplichtingen gerust nog even naar achter om hier wat langer van te genieten, of beter nog: zorg ervoor dat dit zo blijft.