Maandhoroscoop Oktober 2020

Maandhoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Als jij ergens mee zit, laat dat dan duidelijk merken. Deze maand heb jij de neiging om je te gedragen als een echte binnenvetter. Begin eens lekker te mopperen, niet om je zin te krijgen maar gewoon om je onvrede te uiten. Laat goed zien dat je het ergens niet mee eens bent. Het is belangrijk voor je partner en je vrienden om te zien dat ook jij je grenzen hebt en dat je niet altijd maar over je laat lopen. Zorg er zelf voor dat de mensen in je omgeving rekening met jou kunnen houden. Je zult zien dat ze dat dan ook gaan doen.

Maandhoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Je financile kijk op zaken is deze maand bijzonder goed. Er breekt echter een tijd aan om deze kijk te evalueren en te vervolmaken. Neem daarom nog geen beslissingen met verstrekkende consequenties. Gebruik de tijd om alle twijfels omtrent financile beslissingen weg te werken. Deze maand kunnen zich plotseling veranderingen aandienen op het gebied van je communicatie. Het kan zijn dat dit te maken heeft met je broers en zussen of met de manier waarop jij met je buren omgaat. Het is in ieder geval dichtbij huis. Open communicatie wordt voor jou steeds belangrijker en daar kan niet iedereen tegen.

Maandhoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Vaak ligt de oorzaak van lichamelijke klachten in de psyche. Zo kan bijvoorbeeld keelpijn wijzen op een verminderde communicatie. Denk maar aan het spreekwoord: een brok in je keel hebben. Bij jou kunnen deze maand gemakkelijk zulke lichamelijke klachten met een psychische oorzaak ontstaan. Dit zijn echter ook de moeilijkste klachten die er zijn. Vaak weet je heel goed waar het aan ligt, maar de oplossing is moeilijk uitvoerbaar. Zorg dat jij je zaakjes op orde krijgt, zodat je gezond blijft. Pak indien nodig, de oorzaak aan, niet de symptomen.

Maandhoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Deze maand word jij duidelijk actiever in de liefde. Ben je single dan ga je op zoek naar avontuur en uitdagingen op het erotische vlak. Er bestaat een grote kans dat je iemand tegenkomt waar je meteen tot over je oren verliefd op wordt en dat is toch eigenlijk niets voor jou. Kijk dus wel uit met wat je doet, want het is lang niet zeker dat dit ook jouw ware liefde is. Heb je al wel een relatie dan kan je dit ook overkomen. Er bestaat dus grote kans op spanningen in je bestaande relatie, als je plotseling verliefd wordt op een ander.

Maandhoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Jij gaat je deze maand meer richten op de ander en je gaat minder je eigen weg. En dat is goed, je hebt een natuurlijke neiging om erg sterk je eigen gang te gaan. Je kunt immers zeer assertief en soms zelfs belerend overkomen. Gelukkig kom je deze maand wat milder over en dat ligt dichterbij je ware bedoeling. In de liefde zul je deze maand fantastische kansen krijgen. Je partner en jij komen emotioneel meer op een lijn te zitten, iets waar jij al lang op wacht. Romantiek ontmoet jij in alle mogelijke situaties, dus ben je single: leef je uit!

Maandhoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Jouw levensenergie komt terug en je voelt de tinteling van het leven door je heen gaan. Je krijgt de behoefte om dingen aan te pakken. Het roer moet om, je wilt niet afwachten. Aanvallen wordt het devies. Hierdoor lukt het om dingen in jouw liefdesleven aan te pakken. Je wilt elkanders verschillen niet zien als een probleem maar als mogelijkheden. Voor jou is dit een periode om rustig aan te doen en om te genieten van de natuur. De dagelijkse pietluttigheden moeten jou nu niet teveel storen dus doe alleen wat je moet doen en jij hebt een aangename tijd.

Maandhoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Je hebt hard gewerkt de afgelopen tijd en dat werpt zijn vruchten af. Tijd om te oogsten, net als vorige maand, maar deze maand meer op het gebied van werk en carrire. Je zult dit kunnen merken in de erkenning die je krijgt, salarisverhoging en/of gewoon wat je beroepsmatig bereikt. In de liefde zal er deze maand niet veel gebeuren. Je voelt je waarschijnlijk gelukkig en geliefd en je hebt geen behoefte om grootse dingen aan te pakken in je relatie of liefdesleven. Je familie en eventueel je gezin steunt je volop en daaruit kun je veel energie putten.

Maandhoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Deze maand kun je wat wrijving verwachten met je baas of met een van je ouders. Het kan ook zo zijn dat je je moe voelt en daardoor niet toekomt aan alles wat je in je hoofd hebt. Stel de juiste prioriteiten en stel onbelangrijke zaken uit tot later. Als jij je minder moe voelt, kun je problemen van en met anderen ook beter de baas. Dan kun je ontspannen en creatief met problemen omgaan en vind jij altijd wel een oplossing. Gelukkig staat je partner achter jou en samen vormen jullie een front. Dit leidt tot veel intimiteit tussen jullie.

Maandhoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

De trend van de afgelopen maand zet zich deze maand voort. Je bent bezig emotionele balans te vinden en je nieuwe weg voor de toekomst te bepalen. Het kan overigens ook zijn dat je letterlijk je huis aan het verbouwen bent, in plaats van je emotionele leven. Het is dan waarschijnlijk een grote verbouwing. In de loop van de maand zul je merken dat het proces ten einde komt. Je sociale leven wordt minder belangrijk en je wordt meer en meer weer serieuzer. Je bent zover dat je de nieuwe wegen die je hebt uitgestippeld kunt gaan bewandelen.

Maandhoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

De tijd is aangebroken om wat zelfverzekerde op te treden. Geloof in jezelf, want echt je bent het meer dan waard. Als anderen al denken dat jij een bepaalde opgave aan kunt, waarom twijfel je daar zelf dan nog aan? Je kunt nog beter werk afleveren als je ook zelf weet wat je wel en niet kunt. Valse bescheidenheid is dus niet op zijn plaats, wees realistisch. Het is inderdaad moeilijker je eigen kwaliteiten op hun waarde te schatten dan de kwaliteiten van anderen. Een ander lijkt het altijd beter te doen dan jij, maar dat is niet zo. Geloof in jezelf.

Maandhoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Jij bent aan het begin van deze maand oververmoeid en dringend aan rust toe. Is dit eenmalig of moeten jouw gewoontes worden bijgesteld? Zorg in deze periode voor een pauze voordat jij door jouw lichaam tot een pauze gedwongen wordt. Neem vakantie of ga er in ieder geval een weekendje tussen uit. Even weg zijn uit je oude vertrouwde omgeving, met zijn dagelijkse sleur, doet wonderen. Je kijkt daarna weer heel anders tegen de dingen aan. Je hebt dan bovendien weer de energie om bepaalde moeilijke dingen op te pakken en uit de weg te ruimen. Doen hoor!

Maandhoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Jij kijkt deze maand terug op wat jouw handelen jou heeft opgebracht. Heb jij dat gedaan wat jij wilde en heb jij dat zelf gedaan of heb je dat anderen laten doen? Wellicht krijg je deze maand plotseling te maken met mensen die een beroep op jou doen. Het is niet erg als iemand iets voor jou doet, als je ook wat terug wilt doen. Laat de wereld niet alleen om jou heen draaien. Door jouw egocentrische aard kun je mensen enthousiast maken, maar ook gemakkelijk afremmen. Bepaal waar jij op dit moment mee bezig bent. Ben jij alleen het stralende middelpunt?