Maandhoroscoop April 2020

Maandhoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

In de relatiesfeer kan het zijn dat jij deze maand recht tegenover je (eventueel toekomstige) partner komt te staan. Alles draait om de communicatie. Is die goed dan zijn jullie in staat een gezamenlijk doel na te streven en te behalen. Praat open en eerlijk met elkaar en geef aan waar voor jou de schoen wringt. Wacht hiermee niet tot de situatie op hoogspanning staat. Zijn er problemen op dit gebied, probeer deze dan op een creatieve manier te verbeteren. Zorg er in ieder geval voor dat jullie niet letterlijk tegenover elkaar komen te staan.

Maandhoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Ook deze maand weer volop romantiek en veel vriendschappen. Waarschijnlijk zullen jouw vriendschappen zich deze maand verdiepen. Je bent immers niet iemand die van oppervlakkigheden houdt. Als jij je aan iemand geeft, dan doe je dat met hart en ziel en dus is het voor jou van belang om, zeker met je geliefde, een diepgaande relatie te creren en te onderhouden. Een tijdrovende zaak en daarom zul je wellicht een aantal van je vrienden moeten laten gaan. Kies de juiste mensen die ook tijd in jou willen investeren. Want echt, zoals jij je vrienden behandeld, dat doet lang niet iedereen.

Maandhoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Deze maand ben je weldegelijk actief in het sociale leven, maar met de serieuze liefde is het wisselvallig gesteld. Neem deze maand geen belangrijke beslissingen omtrent liefde en je relatie, je denkbeelden omtrent dit onderwerp hebben de tijd nodig om uit te kristalliseren. Je zult deze maand waarschijnlijk een aantal fikse ruzies met je partner krijgen. Heb jij buiten de deur gegeten? Of ben je bezig je relatie eens flink uit te testen? In ieder geval heb je de neiging om in te gaan op elke leuke date die je tegenkomt, of dat echter verstandig is, is maar zeer de vraag...

Maandhoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Dit is een absolute carrire maand voor jou. Op het werk loopt alles soepel en loonsverhoging of een andere baan behoren zeker tot de mogelijkheden. In de liefde gaat het langzaam aan weer de goede kant op voor je. Een zware en verwarrende periode lijkt op zijn einde te lopen en de zon breekt door het wolkendek heen. Je krijgt duidelijkheid in je huidige relatie en daardoor kun je vooruitgang boeken. Indien je geen relatie hebt, zul je deze zonneschijn waarschijnlijk nog niet meteen merken, maar je zult zeker meer rust of eigenlijk opwinding vinden in je sociale leven.

Maandhoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Op je werk zul jij deze maand veel respect en erkenning voor je activiteiten krijgen. Dat geeft je zelfvertrouwen natuurlijk een enorme oppepper. Je wordt zelfstandiger en onafhankelijker in de loop van de maand. Je toegenomen zelfvertrouwen geeft je tevens een aantrekkelijke uitstraling, die vooral op het werk zijn uitwerking heeft. Bovendien ben jij deze maand sterk seksueel gericht, wat je gedrag zeker zal benvloeden. Kijk uit dat je geen dingen doet waar je later spijt van krijgt of waarmee je mensen in je directe omgeving veel pijn doet. Want dat is de keerzijde van al die mooie kansen in de liefde.

Maandhoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Voor jou breekt de zon op het juiste moment door. Je hebt waarschijnlijk een moeilijke tijd achter de rug, maar nu breekt jouw tijd aan en je voelt je energiek en kunt het toelaten dat jij nu verwend wordt. Je voelt de passie in je lichaam terugkeren en je wilt dat laten weten ook. Wat dat betreft kan je geliefde rekenen op een aangename periode op het vlak van het liefdesspel. Door deze uitstraling val je al snel op bij het andere geslacht. Je bezit extra sex-appeal waar je, als je iets voor elkaar moet krijgen, handig gebruik van kunt maken.

Maandhoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Jouw levensenergie is in deze periode geweldig goed. Je voelt je gelukkig en onafhankelijk. Dit is de periode om te zorgen dat je leven die richting op gaat die voor jou goed voelt. Voel dan ook wat je wilt en ga ervoor. Je zult zien dat als je weet wat je werkelijk wilt, de wereld als een bediende aan komt om jou te helpen. Als je doet wat je werkelijk voelt en wilt, dan zal het als vanzelf op je pad verschijnen. Gek? Misschien, maar misschien is dit wel de manier waarop wij horen te leven en word jij daarom door het leven beloond.

Maandhoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Jij bent zeer genteresseerd in mensen en hoe zij in het leven staan. Deze maand ben je daar meer mee bezig dan anders. Je graaft naar hartelust in je eigen gevoelsleven en dat van degene die je na staan. Om tot rust te komen zul je hiernaast flink moeten sporten of op een andere manier fysiek aan de gang moeten. Je hebt tevens veel behoefte aan fysiek contact met anderen, niet alleen romantiek maar ook pure lust zul je opzoeken. Je bent deze maand emotioneel bezig en fysiek, je bent serieus maar je bent op zijn tijd ook plezier aan het maken.

Maandhoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

De plannen die je hebt bedacht de afgelopen maanden, kun je deze maand eindelijk ten uitvoer brengen. De trend die vorige maand begon zet zich deze maand voort. Je bent veel meer op de buitenwereld gericht en daarmee ook veel meer op je ambities en wat je wilt bereiken in de samenleving. Dit is ook een goede periode om schoonschip te maken op financieel gebied. Heb je nog schulden, los ze dan af. Doe geen grote nieuwe uitgaven, maar consolideer en zorg dat je weer een goed inzicht krijgt in je financile status. Je partner steunt je hierin zonder meer.

Maandhoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Sommige dingen kun je gewoon niet voorzien, ook al bereid je alles nog zo goed voor. Dat is toch geen schande, dat is de realiteit. Welkom in de wereld van de gewone mens. De echte wereld verandert nou eenmaal continu. Wat jij nodig hebt om te overleven is een flexibele houding om op verrassingen in te spelen zodra ze zich voordoen. Dit is echt het enige wat hier tegen helpt. Maar gelukkig heb jij die flexibele houding van jezelf, de truc is dus dat jij moet leren om op jezelf te vertrouwen. Durf jezelf te zijn, jij hebt de oplossing in je.

Maandhoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Het wordt je allemaal even te veel in de loop van deze maand. Daar hoef jij je niet voor te schamen. Probeer een rustpauze in te lassen voor jezelf. Een langere of kortere pauze al naar gelang de drukte van je werkzaamheden of de ernst van je problemen. Neem jezelf in ieder geval serieus. Als je een belangrijke waarschuwing krijgt is dat nooit voor niets. Ga lekker op vakantie of ga desnoods een lekkere boswandeling in de frisse lucht maken. Als je terugkomt ligt alles er natuurlijk nog precies zo maar je bent in je hoofd in ieder geval lekker opgeruimd.

Maandhoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Het ene na het andere idee borrelt in jou op. Je hebt behoefte aan vernieuwing op alle fronten. Hoewel jij je liefdevol opstelt, is er ook iets in jou dat onbewust in strijd is met de mensen om je heen. Voor die vernieuwingen zul je immers ook wat heilige huisjes moeten afbreken. Dus strijd is noodzakelijk. Word je daar wat meer van bewust, zodat je weet wat je gaat aanrichten. Zorg tevens voor voldoende ontspanning, dan is het gemakkelijker om in emotioneel contact te blijven met jezelf maar ook met anderen. Zo kun je veranderingen pijnloos doorvoeren.