Maandhoroscoop September 2021

Maandhoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Jouw carrire zal deze maand erg veel aandacht opeisen, maar de resultaten zijn er dan ook naar. Werk en maatschappelijke positie zullen voor jou waarschijnlijk het hele jaar belangrijk zijn en veel aandacht eisen. Gelukkig zul je heel succesvol zijn, dus de energie die je er in steekt, komt er ook weer uit. Je familie en met name je partner ondersteunen je hierin omdat zij begrijpen dat jij dit onder andere voor hen doet. Je brengt veel tijd buitenshuis door om te reizen, te werken en te studeren. Maar ook al mist men je thuis, er wordt niet geklaagd. Probeer een goede balans te vinden.

Maandhoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Je werk is nog steeds je hoofdthema deze maand. Waarschijnlijk word je gestimuleerd door je partner of iemand die je na staat, om carrire te maken. Naast je eigen ambitie heb je dus te maken met de ambitie van je partner. Blijf wel je eigen ambitie voorop stellen. Ondersteuning is heel fijn en zelfs noodzakelijk, maar het mag niet verstikkend worden. In de liefde gaat alles naar wens. Weinig bijzonderheden, al kunnen er aan het eind van deze maand wat wrijvingen ontstaan. Gelukkig is dit niet iets wat een gezonde relatie niet aankan. Je gezondheid verbetert deze maand aanzienlijk.

Maandhoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Deze maand zal voor jou vooral een periode van vreugde en blijdschap zijn. In je sociale leven vind je veel respect en vriendschap. Er bestaat de kans op een plotselinge en totaal onverwachte romantische ontmoeting. Voor singles kan uit deze ontmoeting zeker iets moois en blijvends voortkomen. Je hebt deze maand de kans om jouw leven nieuwe vorm te geven. Wat jij wilt kun je deze maand bereiken, en wel op alle fronten. Bedenk goed welke kant je op wilt, dit is het moment om zonder veel tegenwerking een gezonde basis te leggen voor een nieuwe richting in jouw leven.

Maandhoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Op huiselijk gebied valt er weinig eer te behalen deze maand. Lopende zaken hebben gewoonweg hun tijd nodig om te ontwikkelen. Beslissingen nemen is nog niet aan te raden, daarvoor is het nog te vroeg of ze zijn helemaal nog niet aan de orde. Richt je daarom op je loopbaan, daar is juist erg veel succes te boeken. In de liefde loopt het ook niet allemaal zo vlot, of je bent tevreden met de status-quo en je hebt daarom geen tijd en zin om er extra energie in te steken. Singles hebben echter wel kans op een leuke flirt.

Maandhoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Je zult je deze maand regelmatig aan de situatie moeten aanpassen, iets wat niet echt jouw sterkste kant is. Je eigen zin doordrijven zal niet lukken en zelfs jij zult inzien dat dit in de meeste gevallen ook helemaal niet wenselijk is. Andere mensen om jou heen hebben goede ideen en daar haak jij op in. Het grote voordeel is dat je hiermee je sociale vaardigheden zeker zult ontwikkelen. Je moet immers luisteren en inhaken op wat andere mensen te melden hebben. En dat zal je uiteindelijk de grootste vooruitgang bieden in je liefdesleven, je relatie zal een enorme oppepper krijgen.

Maandhoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Je financin blijven optimaal deze maand. Daar hoef jij je nog steeds geen zorgen over te maken. Je houdt je er nu ook echt mee bezig, het heeft je gegrepen. Dat zal er uiteindelijk toe leiden dat je nog meer gaat verdienen. Maar pas op, je kunt natuurlijk elk salaris hoe hoog ook, opmaken. Als je uitgaven hoger zijn dan je inkomsten ben je aan het einde van de maand nog steeds platzak. Het is te verwachten dat het financieel niet eeuwig zo goed blijft gaan. Dus wees verstandig en besteed je geld vooral aan dingen die hun waarde behouden.

Maandhoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Jij bent deze maand aan het filosoferen over hoe je jouw toekomst zou kunnen vormgeven. Doe dit samen met een vriend(in) of je partner. Je kunt op die manier verrassende kanten tegen komen van zowel jezelf als van die ander. Jullie relatie zal zich hierdoor verdiepen. Het kan wel wat pittige discussies opleveren, wellicht zelfs een paar fikse ruzies. Maar juist daardoor kom je echt een stukje verder. Je graaft zo in je eigen emoties en onbewuste handelen, dat je daar ook echt de tijd voor moet nemen. Nieuwe inzichten dringen langzaam door.

Maandhoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Je zult deze maand veel meer dan gewoonlijk naar je gevoel luisteren. Je wordt dingen gewaar die je normaalgesproken zou negeren. Je bent dit waarschijnlijk niet gewend van jezelf, je bent immers veel meer iemand die met twee benen op de grond staat. Maar het zal je goed bevallen en je zult er iets van leren dat je de rest van je leven meeneemt. Je weet goed wat je wilt en dat kan de nodige discussies geven, vooral met je geliefde. Maar in de onderhandeling vinden jullie elkaar weer en het zal jullie, als je respectvol blijft, dichterbij elkaar brengen.

Maandhoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Deze maand houd jij je bezig met dromen, plannen maken en het uitbroeden van ideen. Dat heeft allemaal zijn tijd nodig, dus neem die tijd. Je voelt je vrij en onafhankelijk in deze periode. Je kunt nu een nieuwe route uitstippelen, maar het moet wel de juiste route zijn. En dat weet je alleen als je echt te rade gaat diep van binnen waar je werkelijke gevoelens leven. Zorg dat je gevoelsleven weer in balans komt. Je fysieke gezondheid is gelukkig top, maar je emotionele gezondheid heeft weldegelijk wat aandacht nodig. Let op je dieet, dan voel je je op alle fronten beter.

Maandhoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Jij hebt het de komende tijd reuze druk, zowel met priv activiteiten als met je zakelijke werkzaamheden. Probeer die hoge druk nog een tijdje vol te houden. Het wordt nu moeilijk omdat het al zolang lijkt te duren, en het einde maar niet in zicht lijkt te komen. Maar binnenkort zal je moeite ruimschoots worden beloond. Je zult gewaardeerd worden en ook financieel zal het je eindelijk wat gaan opleveren. Na deze drukke periode kun jij je dan weer wat meer ontspannen. Om vervolgens de volgende drukke periode in te gaan. Dus neem die rust.

Maandhoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Jij hebt echt weer zin om naar buiten te treden deze maand. Je begint langzamerhand weer open te staan voor de liefde en/of voor prettige contacten. En je zult zien dat deze contacten nu als vanzelf ontstaan. Het is een goede periode om een start te maken met een nieuw liefdesleven. Je voelt je goed en als jij goed in je vel zit, dan voel jij je mooi en in harmonie met jezelf. Gebruik deze tijd om dat te gaan doen waar jij al een tijdje hard aan toe bent. De afgelopen maanden heb je het voorbereidende werk gedaan, nu is het tijd om daarvan de vruchten te plukken.

Maandhoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Dit wordt voor jou waarschijnlijk een periode om eens terug te kijken op je leven. Je hebt een onrustig gevoel dat je doet afvragen of je inderdaad dat gedaan hebt wat je wilde en van plan was. Je krijgt het gevoel dat het de hoogste tijd wordt om echt voor jezelf te gaan leven en dat is maar goed ook. Daarnaast ben je gelukkig goed in staat te genieten van dat wat je hebt opgebouwd en waar je tevreden over bent. Je houdt van de mensen die je om je heen hebt verzameld. En dat is in deze fase van jouw leven erg belangrijk.