Maandhoroscoop Mei 2021

Maandhoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Deze maand is een gunstige tijd om samen met je geliefde een gezamenlijke toekomstpad uit te stippelen. Wellicht plannen jullie een volgende stap in de relatie. Je ontmoet veel mensen, nieuwe en oude bekende komen op je pad. Vooral door die nieuwe contacten zul je met andere ogen naar oude contacten gaan kijken. De bestaande contacten die stroef lopen, ga je wellicht verbreken of openbreken. Je gaat er in ieder geval iets mee doen. Jij zegt open wat jou irriteert en dat zal elke relatie verdiepen of verbreken. Uiteindelijk kom jij beter uit deze fase.

Maandhoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Je onafhankelijkheid is sterk deze maand. Het betekent dat je aandacht hebt voor jezelf, voor wat jij wilt. Je kunt in deze periode de dingen naar jouw hand zetten. Dat moet je nu doen, nu is de tijd daarvoor. Je bent krachtig en je geliefde zal zich met genoegen naar jouw wensen schikken. Je kunt anderen plezieren door jezelf te plezieren! Is dat niet mooi!? Normaalgesproken ben je iemand die niet lang nadenkt over uitgaven of investeringen. Deze maand ben je echter veel voorzichtiger en zul je ook minder speculeren op de financile markt. Het legt je overigens geen windeieren.

Maandhoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Normaalgesproken weet je heel goed wat je wilt en ben je een expert in het overtuigen van mensen. Jij weet iedereen altijd aan jouw kant te krijgen, zonder dat je daar zelf eigenlijk erg in hebt. Deze maand zie je echter in dat je een compromis zult moeten sluiten. Zorg ervoor dat je met dat compromis niet te veel van jouw eigen principes afwijkt. Als je te veel van je eigen normen en waarden afwijkt kun je op de lange duur een slecht gevoel overhouden aan deze deal. Wil je afspraken maken voor langere tijd, zorg dan vooral dat je jezelf blijft.

Maandhoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Ook deze maand ga jij je eigen weg. En je zult merken dat ondanks dat je lekker doet waar jij zin in hebt, dat anderen jou eerder helpen dan tegenwerken. Het rare is dat jij misschien het idee hebt dat je je erg egostisch gedraagt en dat iedereen toch precies doet wat jij zegt! Ze proberen het jou eerder nog meer naar de zin te maken en vragen geen dingen die niet bij jou passen. Dat is een belangrijke les, die jou heel gelukkig kan maken. Immers als jij aangeeft wat jij wilt, wat jij belangrijk vindt, dan kunnen anderen rekening met je houden.

Maandhoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Deze maand is de druk op je sociale leven gelukkig weer helemaal verdwenen. In de liefde verloopt alles zorgeloos en zonder problemen. Je hebt ook weer de rust gevonden om alle indrukken te verwerken en een plekje te geven, zodat je in balans kunt blijven. Je richt je in je sociale leven op plezier maken en je gelukkig voelen. Je partner en jij gaan een ontspannen periode tegemoet. Romantische of eigenlijk meer erotische ontmoetingen, vinden plaats op de gebruikelijke plaatsen. Je doet lekker waar jezelf zin in hebt en past toch op de gevoelens van je dierbaren. En gelijk heb je!

Maandhoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Jouw financile en intellectuele welbevinden zijn de aandachtsgebieden waar jij je deze maand op richt. Geld is op dit moment opmerkelijk belangrijk voor jou en zoals vaak gebeurt, als je je aandacht ergens op richt komt het naar je toe. Loop je met plannen in je hoofd rond om een eigen bedrijfje te beginnen, dan is dit het moment om investeerders te zoeken. Je zult ze vinden en je zult hoogstwaarschijnlijk een succes maken van je plannen. Toch zal ook je priv-leven je aandacht opeisen. De emoties kunnen van tijd tot tijd hoog oplopen. Zorg dat je jouw aandacht verdeelt.

Maandhoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Intellectuele ontplooiing is deze maand jouw onderwerp. Je wilt nieuwe dingen, culturen, gebruiken leren kennen. Maar op het financile gebied moet je echt oppassen. Je kunt snel het idee krijgen dat je meer verdient dan je krijgt. En als je dan ook meer uitgeeft dan je krijgt, kom je op een gegeven moment in de problemen. Overigens zal het je financieel waarschijnlijk inderdaad voor de wind gaan. Je kunt met je hoofd in de wolken leven, dus zorg dat je voeten regelmatig ook weer contact maken met de aarde. In de liefde kun je deze maand beter even rustig aan doen.

Maandhoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat jij lekker in je vel zit en dat doe je de komende periode door vooral veel tijd en aandacht aan je thuis, je familie en je eigen emoties te besteden. Zorg dat jouw binnenwereld weer in balans komt en de rest komt dan op den duur vanzelf wel weer. Je zult merken dat het belangrijk is om dingen uit te spreken tegen je partner en zo een diepere band met elkaar te smeden. Verliefdheid wordt omgezet in een houden van op zielsniveau. Dat wil overigens niet zeggen dat jij je niet meer verliefd kunt voelen.

Maandhoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Voor jou is het deze maand erg belangrijk dat je de harmonie bewaart in je familie en je vriendenkring. Je bent nou eenmaal iemand die slecht tegen onrust kan, je houdt van structuur en zekerheid. Lopen relaties met andere mensen onverwachts stroef dan kun jij daar zelfs fysieke klachten aan overhouden, als je er lang genoeg niets aan doet. Neem jezelf dus in bescherming deze periode. Zorg dat je duidelijk naar voren brengt wat jij wilt en wat opmerkingen van andere mensen met jou doen. Daar hoef jij je niet voor te schamen, daar zou die ander zich voor moeten schamen.

Maandhoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Jij geeft momenteel geld uit als water. Pas op, dat kan niet goed gaan. Zelfs al heb je een heel goed salaris, alles raakt een keer op. Gelukkig gaat het op het werk zo goed dat een salarisverhoging niet is uitgesloten. Vanaf de tweede helft van deze maand mag je wat dit betreft dus ook wel weer ontspannen. Toch zou het beter zijn als jij je tot die tijd zou inhouden met geld uitgeven. Wellicht is het een goed idee om niet al je extra geld uit te geven, laat staan op voorhand, maar ook nog wat te bewaren als appeltje voor de dorst.

Maandhoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Jij borrelt ook deze maand van de energie, dat is niets nieuws en natuurlijk maak je ook weer talloze plannen. Wel nieuw zijn jouw plannen om je beroepsleven opnieuw vorm te geven. In plaats van plannen te maken om uit te gaan en feest te vieren, maak je serieuze plannen. Natuurlijk zul je deze plannen met zorg uitwerken en voorbereiden, dat is jou wel toe vertrouwd. Het zal je een ongekend gevoel van voldoening geven als je zo met je eigen toekomst en je eigen leven bezig bent. Waarschijnlijk zul je deze ommezwaai niet gauw weer opgeven.

Maandhoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Een vis hoeft niet alleen een dolfijn te zijn, een vis kan even goed een piranha zijn. Kortom je kunt jezelf wapenen en leren dat strijd niet altijd ten koste van jou hoeft te gaan. Durf te staan voor hetgeen jij echt belangrijk vindt. Je gaat een periode tegemoet waarin je dus sterker zult opkomen voor jezelf. En dat werd tijd! Het voordeel werkt namelijk twee kanten uit: Jij leert te staan voor wat je werkelijk wilt, maar de ander heeft eindelijk de mogelijkheid jou te leren kennen. Op die manier kan een ander het jou ook eens naar de zin maken, dat gaat namelijk pas als je weet wat iemand prettig vindt.