Maandhoroscoop Februari 2021

Maandhoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Je bent geneigd eerder de problemen van een ander op te lossen dan je eigen problemen. Daardoor kom je heel sterk over, alsof jezelf geen problemen hebt en altijd wel raad weet met andermans problemen. Maar vergeet niet dat jouw problemen, zeker voor jou, veel belangrijker zijn. En iedereen heeft wel eens iets waar hij/zij over na moet denken, ook al is probleem soms een groot woord is. Laat gerust je eigen twijfels zien. Daarmee kun je anderen zelfs nog beter geruststellen. Zelfs jij hebt soms problemen en men zal je graag ter zijde staan.

Maandhoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Jouw energie kan te wensen overlaten. Houd bewust rekening met je gebrek aan energie en haal je niet te veel stress op de hals. Plan en organiseer je zaken goed, zowel priv als op het werk, dat vermindert de stress. Je zult deze maand weer meer behoefte krijgen om de deur uit te gaan en andere mensen te ontmoeten. In de liefde verloopt alles naar wens, al zul je eerder een pretrelatie dan een serieuze relatie opbouwen. Ben je als vrouw in de juiste leeftijd, dan heb je de komende periode een grotere kans om zwanger te worden dan anders.

Maandhoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Jouw plaats in en jouw kijk op het leven zijn in de loop der tijd flink veranderd. Jij realiseert je dat de komende tijd opeens en dat stemt je een beetje nadenkend. Logisch, soms realiseer je je opeens dingen die langzaam zo gegroeid zijn, die je niet ziet groeien, maar ondertussen wel groeien. Wees dus blij met deze ontwikkeling, het is een teken dat je gegroeid bent in je persoonlijkheid, zodat je meer jezelf kunt zijn. Het is tenslotte het enige wat je op de lange duur echt gelukkig kan maken en het is goed om daar eens bij stil te staan.

Maandhoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Jij zult je de komende tijd vooral op jezelf richten. Je stopt veel tijd en energie in je eigen ontwikkeling. Je groeit en alhoewel dat niet altijd even gemakkelijk is, zul je daar uiteindelijk een reuze goed gevoel aan overhouden. In de liefde gaat het ook allemaal nog niet zo snel. Je moet dus even geduld hebben. Blijf die dingen doen die goed voelen. Zorg voor veel ontspanning en beweging. Word lid van een sportschool of ga lekker alleen wandelen of desnoods met je hond of je buurvrouw. Waarschijnlijk is de keuze om alleen te gaan de beste, zo kom je aan jezelf toe.

Maandhoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Jij kunt je deze maand beter richten op jezelf dan voorheen en komen tot een nieuw emotioneel evenwicht. Als jij je persoonlijke balans hebt hervonden, zul je zien dat het op alle fronten beter gaat. Ook in het werk zal dit je vooruitgang brengen. In de liefde blijft het moeilijk voor jou, alhoewel er in de tweede helft van de maand duidelijk verbetering in zit. Je zult meer van jezelf moeten laten zien. En dat durf je als jij je emotionele evenwicht hebt hervonden. Pas dan heeft jouw relatie weer vooruitzicht op verbetering. Maar je bent er nu druk mee en het zal je niet meer loslaten.

Maandhoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Jij staat sterk in je schoenen en je bent in staat om aan jezelf te denken. Dat klinkt misschien raar maar dat is moeilijker dan het lijkt. Het wordt immers gauw als negatief of egostisch opgevat om aan jezelf te denken. Toch brengt jezelf in het middelpunt zetten voor iedereen veel voordelen met zich mee. Hoe zou jij het vinden als jouw partner eens heel duidelijk zou zeggen wat hij/zij dolgraag wil? Dan kun je hem/haar eindelijk eens uitgebreid verwennen. Je partner blij en jij blij! Waarom zou dat andersom dan anders zijn? Dit is jouw maand om je zin te krijgen.

Maandhoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

De trend van vorige maand zet zich onverminderd voort. Jij dient je familie of gezin door jouw succes op maatschappelijk gebied. Waarschijnlijk ga jij je ook meer en meer dienstbaar opstellen in andere maatschappelijke functies, zoals bijvoorbeeld de plaatselijke politiek of vrijwilligerswerk. Vergeet in de drukte jezelf niet. Wat zijn jouw idealen? Houd ze scherp in de gaten. Dwaal er niet te ver vanaf, want dan ga jij jezelf verliezen. Waarschijnlijk zal je partner jou hierin bijstaan en zo nu en dan voor jou op de rem trappen, of (nog beter) zorgen dat jezelf op de rem zult trappen.

Maandhoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Voor jou is deze maand de communicatie met mensen om je heen belangrijk. Je bent populair en dat is de manier om dingen gedaan te krijgen. Je zult je in deze tijd wat vaker moeten aanpassen en met de ander moeten meegaan. Maar zo voel jij je het beste in deze periode. Je hebt de neiging om vooral leuke te doen en andere zaken te laten voor wat ze zijn. Gebruik dit om de band met je gezin aan te trekken. Het zal je liefdesleven en je gezinsleven goed doen. Maak veel plezier lijken de sterren jou te zeggen, dus houd je daar maar aan.

Maandhoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Je bent deze maand waarschijnlijk uitermate genteresseerd in spirituele en occulte zaken. Er is meer tussen hemel en aarde voor jou en in deze periode merk jij dat duidelijk. Je weet gewoon dat er nog iets is, iets dat jou helpt. Je zult merken dat als je dat doet dat bij jou past, alles als vanzelf naar jou toekomt. Dit is dus de periode in je leven om je dromen waar te maken, ook omdat je zelfvertrouwen groot genoeg is. Droom je dromen en ga met je natuurlijke vuur en enthousiasme aan de slag en je zult zeker succesvol zijn.

Maandhoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Jij krijgt deze maand de mogelijkheid een nieuwe weg uit te stippelen. Een nieuwe weg om te bewandelen in jouw leven. Daarbij moet je wel in de gaten houden dat te impulsief gedrag je huidige relatie in gevaar kan brengen. Niet alles hoeft natuurlijk meteen te veranderen. Je kunt je nieuwe levens weg ook stapje voor stapje opgaan. Houd ook de belangen van enkele mensen in de gaten die zijdelings betrokken zijn bij jouw nieuwe levensweg. Wellicht moeten deze mensen noodgedwongen met jou meelopen, terwijl dat voor hun niet optimaal is.

Maandhoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Het ziet er bijzonder gunstig uit voor jou deze maand. Dat betekent helaas niet dat alles altijd even gemakkelijk zal gaan, maar de resultaten zullen wel de moeite waard zijn. Zowel in je zakelijke leven als in jouw priv-leven zijn mooie ontwikkelingen te verwachten. Geef toe aan die plotselinge behoefte opener te zijn over jouw gevoelens. Doe dat natuurlijk alleen bij enkele goede vrienden. Op die manier hoef je ook niet bang te zijn dat je gekwetst wordt. In deze openheid ligt namelijk wel de sleutel naar het succes van alles dat jij deze maand wilt ondernemen.

Maandhoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Probeer deze maand zicht te krijgen op jouw eigen emoties, dat schept orde in de hoeveelheid opgedane invloeden van de laatste tijd. Het geeft je ook de tijd om wat rust te brengen in de mogelijke chaos die jij hebt beleefd. Je krijgt het gevoel dat je niet meer telkens moet kiezen tussen plezier en je levensvisie. Het kan gelukkig ook samengaan. Zorg dat je emotioneel afgestemd raakt of blijft op je omgeving. In je enthousiasme kun je sommige details wel eens wat smeuger maken dan ze oorspronkelijk waren. Dit kan weerstand oproepen in jouw omgeving.