Maandhoroscoop Juli 2020

Maandhoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

De komende tijd gebruik jij om eens kritisch te kijken naar de manier waarop je met relaties in het algemeen omgaat. Hoe benader jij een ander en daarbij kijk je specifiek naar je liefdesrelatie. Je zult meer ruzie hebben dan anders, vooral in je liefdesrelatie. Schrik daar niet van, alleen zo kun je bepaalde zaken helder krijgen en dat is en blijft hard nodig in een relatie. Je wilt immers naar elkaar toe groeien en dat kan alleen door met elkaar te kletsen. Wees niet bang als je een prille relatie hebt, gaat het nu mis dan was het toch wel misgegaan.

Maandhoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Dit is waarschijnlijk een bijzondere maand voor jou. Je hebt je aandacht voornamelijk gericht op huis en haard. Dit levert je een zekere innerlijk rust op en juist deze rust zorgt ervoor dat je op je werk opeens meer kans hebt op een carriresprong. In de liefde ben je erg gelukkig deze periode. Je partner doet zijn of haar best om het jou naar de zin te maken. Je hebt een fijn gevoel voor harmonie en dat kan je partner zeker waarderen. Het is je aan te zien dat je je goed voelt. Het is je uitstraling, de energie van binnenuit die mensen aanspreekt.

Maandhoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Deze maand strijden twee levensgebieden om jouw aandacht. Je familie en je carrire zijn beide tijdverslindende activiteiten voor jou. Ze zijn beide belangrijk, dus hoe vind je hier een goede middenweg in? Omdat je de komende tijd meer met emotionele aangelegenheden bezig zult zijn, kun jij je carrire het beste een injectie geven door in gedachten je doelen te bepalen en de weg er naar toe te plannen. Zo kun je emotionele harmonie, gezin en werk prima combineren. Zorg dat je veel thuis bent deze maand om ook echt de benodigde emotionele rust te vinden.

Maandhoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Voor jou is huis en haard de laatste tijd erg belangrijk geweest, maar deze maand zal je carrire meer en meer je aandacht trekken. Je zult heen en weer geslingerd worden. Zoek een goed evenwicht tussen de energie die je besteed aan je werk en je geliefden. In de liefde zul je een hoogtepunt bereiken deze maand. Romantische ontmoetingen kunnen gemakkelijk leiden tot diepgaande relaties. Durf gerust de diepte in te gaan, ook al heb je iemand nog maar net leren kennen. Je openheid en gevoel voor harmonie zullen ervoor zorgen dat je mensen uitkiest die bij jou passen.

Maandhoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Dit is een maand om je persoonlijk geluk na te streven. Na een periode van rationaliteit, werken met je hoofd en je verstand is nu een periode van bezinning aangebroken. Je gaat de dingen doen die echt belangrijk zijn voor jou als persoon. Zelfs al denk je dat je een aantal impopulaire beslissingen neemt, je zult merken dat het je gelukkiger maakt. Als jij je eigen weg volgt, word jij niet alleen gelukkiger, ook de mensen van wie jij houdt plukken hiervan de vruchten. Je vindt dat waarschijnlijk raar klinken. Je voelt je egostisch maar dat ben je echt niet.

Maandhoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Je kunt wat beschouwelijk van aard zijn in deze periode. Bovenal kan deze reflectie ervoor zorgen dat je weet waar je gelukkig van wordt. Vandaar dat het je nu lukt om een richting in te slaan die deze behoeftes meer kunnen garanderen. Jouw mentale weerbaarheid kan getest worden. Eigenlijk wil je niets liever dan eropuit gaan en je overgeven aan het ritme van de dag. Maar, er bestaat een goede kans dat je door wat nare omstandigheden gedwongen wordt om serieus stil te staan bij wat je nu wel en niet wilt ten aanzien van de zorg om de ander of anderen.

Maandhoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Thuis kan de situatie nog steeds redelijk onrustig zijn voor jou. Probeer de situatie uit te houden, want de tijd om definitieve beslissingen te nemen lijkt nog niet aangebroken. Richt je meer op je persoonlijke ontwikkeling, dat is jouw pad naar geluk en emotionele rust op dit moment. Je persoonlijke groei zal je ook op het gebied van je carrire helpen. Maatschappelijk succes is af te meten aan je eigen ontwikkeling. Voel jij je goed, gaat je carrire in de lift en je ook je liefdesleven zal verbeteren. Ideaal is het om de dingen te combineren en dat is waarschijnlijk ook wat je zult doen.

Maandhoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Jouw carrire zal deze maand erg veel aandacht opeisen, maar de resultaten zijn er dan ook naar. Werk en maatschappelijke positie zullen voor jou waarschijnlijk het hele jaar belangrijk zijn en veel aandacht eisen. Gelukkig zul je heel succesvol zijn, dus de energie die je er in steekt, komt er ook weer uit. Je familie en met name je partner ondersteunen je hierin omdat zij begrijpen dat jij dit onder andere voor hen doet. Je brengt veel tijd buitenshuis door om te reizen, te werken en te studeren. Maar ook al mist men je thuis, er wordt niet geklaagd. Probeer een goede balans te vinden.

Maandhoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Deze maand laat jij je heerlijk verrassen en je zult ook zeker worden verrast door een of meer aanbidders. Je kunt een verwarrende tijd doormaken in de liefde of met vriendschappen in het algemeen. Je sociale leven viert hoogtij en dat eist wellicht beslissingen die je nog niet kunt nemen. Laat het deze maand gewoon allemaal gebeuren. Je zelfvertrouwen groeit door al deze aandacht, maar je hebt je eigen weg niet duidelijk voor ogen. Volg daarom de weg die vrienden of familie aangeven, zij hebben op dit moment waarschijnlijk betere ideen dan jij. Luister naar mensen die je kunt vertrouwen.

Maandhoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Pas op dat je deze maand kleine probleempjes niet laat liggen. Jij hebt op het moment meer oog voor de grote lijnen en de details laat je liever aan andere over. Dat kan zijn voordelen hebben, op dit moment geldt dat voor jou echter niet. Die kleine problemen kunnen gemakkelijk en zonder dat je het in de gaten hebt, uitgroeien tot regelrechte rampen. Pak misverstanden dus gelijk op en help ze uit de wereld. Dat is nu even lastig, maar het scheelt je op de lange duur heel veel tijd en energie. Dit geldt zowel in je priv-leven als op zakelijk gebied.

Maandhoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Om werkelijk gelukkig te kunnen worden in dit leven, zul jij je verleden moeten accepteren. Wat gebeurd is, hoe erg ook, is gebeurd. Laat het niet ook nog de rest van je leven verpesten. Uithuilen en opnieuw beginnen, het klinkt hard maar het is wel de enige manier om echt verder te komen. Gebruik jouw ervaringen op een positieve manier en creer nieuwe kansen voor jezelf en voor anderen. Maak van je zwakke zijde je sterke zijde. Deze maand zul je zien dat ook jij dat kunt, als jij je best daarvoor doet. Het kan een keerpunt in je leven worden.

Maandhoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Voor jou breekt er een drukke maand aan. Jouw blik is naar voren gericht en dat geeft je zin om over de toekomst na te denken. Je ziet weer de zin van het genieten van het allerdaagse leven. Wellicht zul je daardoor ook de behoefte krijgen om vastgeroeste patronen overboord te gooien. Je gaat je de komende tijd steeds optimistischer voelen. Als je wat koppig van aard bent zul je juist nu leren inzien dat je daardoor zo nu en dan een paar mooie kansen hebt laten liggen. Je zult hierdoor in je communicatie met anderen wat emotioneler worden.