Maandhoroscoop Mei 2020

Maandhoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Een periode van innerlijke groei komt er aan voor jou. Dat zijn niet altijd de leukste tijden om mee te maken, omdat er dingen in je leven zullen moeten veranderen. Maar je moet voor ogen houden dat je leven uiteindelijk beter wordt dan dat het was. Deze veranderingen kunnen op verschillende levensgebieden plaatsvinden. Onthoud dat deze periode voorbij gaat en blijf bij je gevoel. Doe wat je hart je ingeeft, ook al lijkt dat niet altijd even verstandig. Op je gevoel afgaan is voor jou niet gemakkelijk, je denkt liever na. Het is daarom extra belangrijk!

Maandhoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Jij besteedt deze maand veel tijd aan je emotionele rust. Die emotionele rust wil jij meer uitbouwen, zodat je wat steviger in je schoenen komt te staan. Soms kun je hierdoor het gevoel krijgen dat jij je carrire een beetje verwaarloost, maar niets is minder waar. Je zult zien dat zodra jij inderdaad steviger in je schoenen staat, het op alle fronten in je leven weer bergopwaarts gaat. Dat zal het eerst merkbaar zijn in de werksfeer en pas later in de liefde. In de liefde heb je nu wellicht wat twijfels, maar dat zal in de loop van volgend jaar beter gaan.

Maandhoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Dit is de maand van de liefde voor jou. Singles zullen veel mogelijkheden tot leuke nieuwe ontmoetingen krijgen en je zult als single dan ook veel daten. De mensen die je daarvoor uitzoekt zullen in de eerste helft van de maand voornamelijk gefortuneerde mensen zijn, later verschuift je interesse naar meer intellectuele mensen. Heb je wel een partner dan zal je partner zichzelf wegcijferen om het jou naar de zin te maken. Waarschijnlijk zul je in de tweede helft van de maand te maken krijgen met temperamentvol gedrag hetzij van jezelf, hetzij van je partner.

Maandhoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Deze maand voeren jouw emoties de boventoon. Het is tijd om emotionele opruiming te houden. Zorg er deze maand voor dat je slepende kwesties eens en voor altijd uit de weg ruimt. Je richt je deze maand ook meer op je kinderen, indien je die hebt natuurlijk. Je sociale leven loopt naar tevredenheid en ook je succes op maatschappelijk vlak zet zich deze maand door. In de liefde ben je niet echt genteresseerd. Je bent gelukkig in de liefde en tevreden met de situatie zoals die zich nu voordoet. Je steekt liever meer energie in je carrire dan in je liefdesleven.

Maandhoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Deze maand zet de trend van de vorige maand zich eigenlijk voort. Succes op en via het werk. Financin worden nog belangrijker dan anders en een loonsverhoging is reel. Op het gebied van de liefde is het niet verstandig om beslissingen te nemen met lange termijn gevolgen. Je bent veel te onzeker over bepaalde zaken omtrent de liefde. Bedenk hoe jij tegen de liefde en relaties aankijkt en leg zo heel zorgvuldig een basis voor de toekomst. Dit kan gaan om hele ingrijpende zaken, maar ook om kleinigheden in je huidige relatie, van bindingsangst tot rommel in huis.

Maandhoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Jij vindt deze maand opnieuw je innerlijke balans en dat maakt je emotioneel erg sterk. Dit gevoel zal ook zeker je uitstraling benvloeden en er voor zorgen dat je sociale leven hoogtij viert. Je bent erg aantrekkelijk, nog meer dan vorige maand en je liefdesleven kan vastere en serieuzere vormen gaan aannemen. Je wordt wellicht aan de haak geslagen. Trouw je in deze periode dan neem je een weloverwogen en verstandige beslissing. Maar bovenal is het devies: geniet van je gevoel gedragen te worden door de mensen om je heen. Het zal je leven verrijken en je als persoon laten groeien.

Maandhoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

De trend van vorige maand zet onverminderd voort. Je bent gelukkig en dat straal je uit. Je maakt veel nieuwe vrienden en vooral ook in de liefde loopt alles op rolletjes. Ben je single dan moet je de vrouwen/mannen bijna van je af slaan. Heb je al wel een partner dan lig je ook goed in de markt, maar zul je van je eigen partner waarschijnlijk de meeste vlinders in je buik krijgen. Je zult een heerlijke tijd tegemoet gaan samen met je geliefde. Er zijn geen problemen met jaloezie te verwachten, je partner voelt zich geliefd en dat is het enige wat telt.

Maandhoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

De goede vooruitgang in je werk zet zich dit jaar sterk door en de piek van deze vooruitgang ligt waarschijnlijk in deze periode van het jaar. Deze maand is dus een bijzonder vruchtbare maand voor jou. Je kunt wel heel sterk het gevoel hebben dat je je op vreemd terrein begeeft. Je gaat buiten de gestelde grenzen grasduinen. Je verdiept je veel meer in dingen die slechts zijdelings verbonden zijn met het gene waar je mee bezig bent. En dat doe je niet alleen op werkgebied. In de liefde kan dit leiden tot spanningen. Blijf trouw aan je principes.

Maandhoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Deze maand staat voor jou in het teken van het hart. Hoe dat precies uitpakt zal voor iedereen verschillend zijn, maar er kunnen dingen spelen omtrent je gezondheid, de liefde of gewoon verminderde energie. Blijf positief naar de toekomst kijken en zorg dat je rust neemt of lekker op vakantie gaat. Houd wel je financin goed in de gaten, dit is waarschijnlijk n van de grootste stressfactoren in je leven. Dus boek niet meteen een vakantie in een vijfsterren hotel, maar pas je uitgaven aan, aan je portemonnee. Dan kun je ook na je vakantie nog zorgeloos leven.

Maandhoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Jij gedraagt je de laatste weken een beetje naef. Iemand die jou zeer na staat, voelt dit haarfijn aan en hij of zij zal zich daar aan ergeren. Jouw gedrag kan gemakkelijk leiden tot een ruzie waarbij de problemen dan eindelijk boven water komen. Gelukkig maar, ook al is het niet de beste manier om problemen te bespreken. Het is veel beter problemen gelijk aan te spreken en niet te wachten tot de ander er over begint. De vraag is waarom je er niets aan doet. Word je bewust van je gedrag, dat is de eerste stap in de goede richting.

Maandhoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Jij hebt het de komende tijd reuze druk, zowel met priv activiteiten als met je zakelijke werkzaamheden. Probeer die hoge druk nog een tijdje vol te houden. Het wordt nu moeilijk omdat het al zolang lijkt te duren, en het einde maar niet in zicht lijkt te komen. Maar binnenkort zal je moeite ruimschoots worden beloond. Je zult gewaardeerd worden en ook financieel zal het je eindelijk wat gaan opleveren. Na deze drukke periode kun jij je dan weer wat meer ontspannen. Om vervolgens de volgende drukke periode in te gaan. Dus neem die rust.

Maandhoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Het lijkt alsof jij voor alles wat je onderneemt extra je best moet doen. En dat is waarschijnlijk ook zo, omdat niemand echt weet wat jouw doelen in het leven zijn. Zo kan niemand iets extra voor jou doen, ook al zouden ze dat graag willen. Je moet meer voor jezelf opkomen en duidelijk maken wat jij wilt en dat terwijl dit niet jouw sterkste kant is. Liever zou je op de achtergrond blijven. Maar je zult merken dat je er inderdaad goed aandoet om te laten zien wie jij bent en waar jij gevoelsmatig voor staat. Zo help je jezelf en anderen.