Maandhoroscoop Mei 2023

Maandhoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

In de liefde komt deze maand duidelijk vooruitgang. Vooral de tweede helft van de maand is erg romantisch. Wellicht heb je trouwplannen of ontmoet je een heel bijzonder iemand. Je zult zeker veel leuke mensen ontmoeten en de diepgang van de contacten zal je niet ontgaan. Dit kan een nieuwe ervaring voor je zijn, die je nieuwe inzichten in je communicatie kan brengen. En dat zal weer positieve gevolgen hebben voor je carrire. Familiezaken kunnen worden verbeterd door als een team te opereren. Dus zowel zakelijke kwesties als priv kwesties kunnen door goede samenwerking worden opgelost en verbeterd.

Maandhoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Jij stelt je de laatste tijd erg onafhankelijk op en je zet de zaken naar jouw eigen hand. Je zorgt ervoor dat de dingen gebeuren zoals jij het in je hoofd hebt. Dat kan de komende maanden moeilijker worden voor je. Zorg er dus voor dat je deze maand nog dingen afrondt die je nog wilt afronden. Je zult de komende tijd steeds gevoeliger worden voor spirituele zaken. Daar gaat ook steeds meer je interesse naar uit. Blijf deze maand wel zoveel mogelijk bij positief gestemde mensen in de buurt. Je bent zo gevoelig dat je allerlei stemmingen overneemt.

Maandhoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Op huiselijk gebied valt er weinig eer te behalen deze maand. Lopende zaken hebben gewoonweg hun tijd nodig om te ontwikkelen. Beslissingen nemen is nog niet aan te raden, daarvoor is het nog te vroeg of ze zijn helemaal nog niet aan de orde. Richt je daarom op je loopbaan, daar is juist erg veel succes te boeken. In de liefde loopt het ook niet allemaal zo vlot, of je bent tevreden met de status-quo en je hebt daarom geen tijd en zin om er extra energie in te steken. Singles hebben echter wel kans op een leuke flirt.

Maandhoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Je aandacht richt zich nog steeds op je emotionele evenwicht. Met zijn basis in je jeugd heb je wellicht nog wat op te ruimen uit die tijd. Als oude zaken nu weer bovenkomen, neem daar dan ook echt de tijd voor. Het kan eventuele onverklaarbare depressieve gevoelens die jij hebt in een heel ander daglicht zetten. Zorg dat je jouw nieuwe thuisbasis in ieder geval emotioneel op orde krijgt. Laat deze maand anderen op de voorgrond treden en houd jezelf terug. Je mag aanwezig zijn, maar je zult merken dat succes vooral door en met andere mensen tot stand komt.

Maandhoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Jij zult deze maand vooral merken dat je rustiger aan moet doen. Doe je dat niet uit jezelf, dan kan het zijn dat de omstandigheden je daar wel toe dwingen. Toon wat meer geduld, met jezelf en met anderen. Concentreer je deze maand op je gezinsleven en op je innerlijke harmonie. Je zult veel liefde ontmoeten vooral van je partner, maar ook anderszins. Eigenlijk komt die verplichte rust dus goed uit, neem de tijd om van je partner te genieten. Bouw de relatie op en uit, verdiep het contact en leg een solide basis voor de rest van je leven.

Maandhoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Je zult deze maand weer meer je aanleg en ambities om leiding te geven gaan tonen. Met je charmante houding en je vele nieuwe ideen, kun je de komende tijd ook daadwerkelijk het een en ander bereiken. Je krijgt gemakkelijk de steun en medewerking van andere mensen, je bent immers zeer geliefd. Geef wel openheid van zaken, dat is echt belangrijk. Onduidelijkheid leidt gemakkelijk tot jaloezie en tegenwerking. En dat allemaal als gevolg van misverstanden, absoluut onnodig dus! Ook in de liefde kun je snel met jaloezie te maken krijgen.

Maandhoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Jij bent zeer genteresseerd in mensen en hoe zij in het leven staan. Deze maand ben je daar meer mee bezig dan anders. Je graaft naar hartelust in je eigen gevoelsleven en dat van degene die je na staan. Om tot rust te komen zul je hiernaast flink moeten sporten of op een andere manier fysiek aan de gang moeten. Je hebt tevens veel behoefte aan fysiek contact met anderen, niet alleen romantiek maar ook pure lust zul je opzoeken. Je bent deze maand emotioneel bezig en fysiek, je bent serieus maar je bent op zijn tijd ook plezier aan het maken.

Maandhoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Deze maand zal de tijd en aandacht die jij besteedt verschuiven van de binnenwereld naar de buitenwereld, van je gezin en je emoties naar aandacht voor anderen, je sociale contacten. Ook in je werk zul je dat waarschijnlijk merken, verdien je eerst je geld door gewoon zelf de handen uit de mouwen te steken, in de tweede helft van de maand leveren de dingen die je via je sociale netwerk kunt regelen veel meer op. Je gezondheid zal in de loop van de maand merkbaar verbeteren. Je voelt je energieker en je kunt daardoor ook veel gemakkelijker naar buiten treden.

Maandhoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Jij krijgt deze maand de mogelijkheid een nieuwe weg uit te stippelen. Een nieuwe weg om te bewandelen in jouw leven. Daarbij moet je wel in de gaten houden dat te impulsief gedrag je huidige relatie in gevaar kan brengen. Niet alles hoeft natuurlijk meteen te veranderen. Je kunt je nieuwe levens weg ook stapje voor stapje opgaan. Houd ook de belangen van enkele mensen in de gaten die zijdelings betrokken zijn bij jouw nieuwe levensweg. Wellicht moeten deze mensen noodgedwongen met jou meelopen, terwijl dat voor hun niet optimaal is.

Maandhoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Je voelt vlinders in jouw buik dansen. Een prima periode dus om je te wijden aan de liefde. Het kan wel zo zijn dat je tegen wat oude gevoelens aanloopt. Je vraagt je af of je emotioneel op het goede pad zit. Kijk niet te rationeel naar je gevoelens. Alleen al door die bewustwording, zul je de juiste weg vinden. Immers door er over na te denken en je gevoelens ook voor waar te nemen, zal er veel veranderen in je leven. Meer dan jij nu op het eerste gezicht zult verwachten. Het heeft alleen wel zijn tijd nodig. Laat het even rustig bezinken.

Maandhoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Jij voelt je afgesneden van hetgeen je voelt. Je wilt wel het diepe in maar je weet niet hoe. Je hebt waarschijnlijk te weinig tijd gestoken in gevoelskwesties. Neem een beetje gas terug en beoordeel of de dingen nog goed voelen. Dit zorgt er namelijk voor dat je in balans blijft en zodoende de weg vindt die jij wilt volgen. Als je deze maand op veel verzet stoot, dan kan het zijn dat jij je gevoel te weinig toont. Ook al vertel je wel wat je bezighoudt, het kan gemakkelijk een onpersoonlijk verhaal worden. Het gaat er ook om hoe jij iets beleeft. Leg je gevoel in jouw waarheid.

Maandhoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Zonder je niet af deze maand. Je hebt de neiging om in je eentje te lopen piekeren, maar om uit die rondtollende gedachten te komen heb je juist het contact met andere mensen nodig. Zelf blijf je maar in kringetjes ronddraaien met je gedachten, dat is heel logisch. Gelukkig krijg je in de loop van de maand de boel weer beter op een rijtje, mede dankzij een goede vriend of vriendin. Je wilt weer geliefd zijn en daar wil je best het een en ander voor doen. Je zorgt voor leuke kleertjes, een paar pondjes minder en dat heeft uitwerking op je humeur.