Maandhoroscoop November 2021

Maandhoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Ook deze maand weer volop romantiek en veel vriendschappen. Waarschijnlijk zullen jouw vriendschappen zich deze maand verdiepen. Je bent immers niet iemand die van oppervlakkigheden houdt. Als jij je aan iemand geeft, dan doe je dat met hart en ziel en dus is het voor jou van belang om, zeker met je geliefde, een diepgaande relatie te creren en te onderhouden. Een tijdrovende zaak en daarom zul je wellicht een aantal van je vrienden moeten laten gaan. Kies de juiste mensen die ook tijd in jou willen investeren. Want echt, zoals jij je vrienden behandeld, dat doet lang niet iedereen.

Maandhoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Jij bent een intellectueel mens, iemand die het liefst met zijn/haar kennis en communicatie werkt. Deze maand ben je echter zeer praktisch ingesteld. Ga niet meteen klussen, maar gebruik je praktisch instelling meer om je kennis over te dragen door les te geven of je producten anders aan te prijzen. Je zult een beter contact en een beter begrip met je publiek hebben. Dat is veel waard, leer daarvan voor de toekomst. Ook met je partner kun je in deze periode een beter contact opbouwen door deze praktische instelling. Het zal je relatie verdiepen, wat leidt tot een romantische sfeer.

Maandhoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Je hebt de afgelopen maanden niet veel kunnen doen, maar als het goed is ben je er wel achtergekomen wat je diep van binnen wilt. Nu je dit helder hebt en je plannen klaar hebt liggen, kun je overgaan tot de uitvoering. Jouw initiatieven zullen hun vruchten afwerpen en je kunt je doelen bereiken. Je staat sterk in je schoenen en je persoonlijkheid dwingt respect af. Ook in de liefde betekent dit dat alle deuren opeens open gaan voor jou. Blijf toch wat terughoudend in de liefde, de beste tijd moet nog komen. Zorg dat je nog even vrij blijft.

Maandhoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Op je werk zul jij deze maand veel respect en erkenning voor je activiteiten krijgen. Dat geeft je zelfvertrouwen natuurlijk een enorme oppepper. Je wordt zelfstandiger en onafhankelijker in de loop van de maand. Je toegenomen zelfvertrouwen geeft je tevens een aantrekkelijke uitstraling, die vooral op het werk zijn uitwerking heeft. Bovendien ben jij deze maand sterk seksueel gericht, wat je gedrag zeker zal benvloeden. Kijk uit dat je geen dingen doet waar je later spijt van krijgt of waarmee je mensen in je directe omgeving veel pijn doet. Want dat is de keerzijde van al die mooie kansen in de liefde.

Maandhoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

De ontwikkelingen van de vorige maanden zetten zich door. Op het gebied van werk en carrire lijkt weinig te gebeuren, maar niets is minder waar. De zaken zijn nog in ontwikkeling en zijn nog niet zichtbaar voor de buitenwereld. De ontwikkelingen zijn zelfs bij jou waarschijnlijk nog niet helemaal doorgedrongen, maar dat komt. Je zelfbewuste uitstraling zal je ook deze maand in de liefde veel vooruitgang bieden. Je huidige relatie gaat met sprongen vooruit en het feit dat je meer in staat zult zijn van jezelf te houden maakt het voor jou ook mogelijk meer van anderen te houden.

Maandhoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Jouw levensenergie is in deze periode geweldig goed. Je voelt je gelukkig en onafhankelijk. Dit is de periode om te zorgen dat je leven die richting op gaat die voor jou goed voelt. Voel dan ook wat je wilt en ga ervoor. Je zult zien dat als je weet wat je werkelijk wilt, de wereld als een bediende aan komt om jou te helpen. Als je doet wat je werkelijk voelt en wilt, dan zal het als vanzelf op je pad verschijnen. Gek? Misschien, maar misschien is dit wel de manier waarop wij horen te leven en word jij daarom door het leven beloond.

Maandhoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Je krijgt de behoefte je gestelde doelen te evalueren. Heb je ze gehaald? Wil je ze nog wel halen? Het zijn de vragen die jij jezelf stelt. Enkele doelen zul jij deze maand zeker gaan bijstellen. Je krijgt bij deze evaluatie waarschijnlijk actieve ondersteuning van je familie en/of je vrienden. Sla deze hulp niet af, je hebt het hard nodig en de ander kan op deze manier zijn/haar genegenheid tonen. Zorg deze maand ook voor de nodige ontspanning. Je bent een harde werker en je vergeet regelmatig om op tijd rust te nemen. Tijd met je geliefde zal je goed doen.

Maandhoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Je carrire gaat in sneltreinvaart deze maand. Je krijgt gemakkelijk gedaan wat je wilt en dat overigens niet alleen in de werksfeer. Je voelt je onafhankelijk en sterk maar op je werk moet je je onafhankelijkheid iets prijsgeven om de betere kaarten in handen te houden. In de liefde gaat het goed, je voelt je gelukkig en je maakt veel nieuwe vrienden in deze periode. Je zult je meer bezig gaan houden met de kern van het leven en je zult veel nieuwe interessante mensen leren kennen. Het zal je leven ingrijpend veranderen als je je laat leiden door de kansen van het universum.

Maandhoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Deze maand zul je waarschijnlijk de kriebels krijgen, je wilt weg. Weg van de dagelijkse dingetjes en de sleur in je leven, op naar het avontuur en nieuwe, spannende dingen. En je zult daar ook de mogelijkheid toe krijgen of zelf scheppen. Dus neem je partner "onder de arm" en doorleef je gevoelens ten volle. Je bent energiek en je hebt de kracht om bepaalde zaken er door te drukken. Thuis of op het werk, dit is de periode voor nieuwe initiatieven en veranderingen op lange termijn. Ga wel verstandig om met je energie, er kan nog emotionele kou aan komen.

Maandhoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Om werkelijk gelukkig te kunnen worden in dit leven, zul jij je verleden moeten accepteren. Wat gebeurd is, hoe erg ook, is gebeurd. Laat het niet ook nog de rest van je leven verpesten. Uithuilen en opnieuw beginnen, het klinkt hard maar het is wel de enige manier om echt verder te komen. Gebruik jouw ervaringen op een positieve manier en creer nieuwe kansen voor jezelf en voor anderen. Maak van je zwakke zijde je sterke zijde. Deze maand zul je zien dat ook jij dat kunt, als jij je best daarvoor doet. Het kan een keerpunt in je leven worden.

Maandhoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Door jouw prettige uitstraling reageren de mensen op een vriendelijke wijze op jou. Je krijgt zin om erop uit te trekken. Na een periode van wat meer op jezelf te zijn geweest, voel je de vermoeidheid wegtrekken en de energie opkomen. Je zit vol plannen en als jij je goed voelt, stroom je langzamerhand weer vol adrenaline om deze plannen te verwezenlijken. Je bent dan eveneens in staat de juiste mensen om je heen te verzamelen om samen met hen jouw plannen uit te voeren. Je bent en blijft natuurlijk de leider en organisator van het geheel, je hebt anderen nodig voor de uitvoer.

Maandhoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Jij bent deze maand wat minder kritisch, wat milder dan gewoonlijk en je zult leren dat met deze houding het leggen van contacten veel eenvoudiger is. Daardoor ga jij je lekkerder voelen, waardoor je ook weer eerder op anderen afstapt. Kortom een opwaartse spiraal die jou zeker veel kan opleveren op sociaal vlak. Door je milde stemming kun jij je ook bekwamen in het diplomatiek uiten van kritiek. Want kritiek zul jij met jouw hoge eisen altijd blijven houden. Als je kritiek echter opbouwend brengt, is dat heel erg waardevol voor de ontvanger.