Maandhoroscoop Oktober 2021

Maandhoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Je bent nog steeds aan zet op het werk. Je financile status zal zich ondertussen ook gaan aanpassen aan je successen op werkgebied. Het ziet er gewoon heel goed uit op dit gebied. Je gaat langzamerhand ook merken wat dit met jou als persoon doet. Je zelfvertrouwen groeit en zo nu en dan loop je misschien even naast je schoenen. En dat is best even toegestaan! Maar niet te lang, onthoud goed dat je dit niet allemaal alleen hebt bereikt. Romantiek vind jij vooral bij mensen waar je iets van kunt leren. Het is dus belangrijk dat ook jouw partner zich kan blijven ontwikkelen.

Maandhoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

In de liefde komt deze maand duidelijk vooruitgang. Vooral de tweede helft van de maand is erg romantisch. Wellicht heb je trouwplannen of ontmoet je een heel bijzonder iemand. Je zult zeker veel leuke mensen ontmoeten en de diepgang van de contacten zal je niet ontgaan. Dit kan een nieuwe ervaring voor je zijn, die je nieuwe inzichten in je communicatie kan brengen. En dat zal weer positieve gevolgen hebben voor je carrire. Familiezaken kunnen worden verbeterd door als een team te opereren. Dus zowel zakelijke kwesties als priv kwesties kunnen door goede samenwerking worden opgelost en verbeterd.

Maandhoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Je kunt deze maand wat tegenwerking verwachten in de liefde. Je kunt wat ongeduldig worden, maar de liefde laat zich niet haasten. Neem de dingen zoals ze komen en neem geen overhaaste beslissingen. Al ziet het er op het moment niet allemaal even rooskleurig uit, in dit jaar krijg jij zeker nog mooie kansen op het gebied van de liefde. Je bent deze maand super gevoelig, wat je vooral op financieel gebied veel voordeel kan opleveren. Op sociaal gebied en in de liefde zoals eerder gezegd, kan deze gevoeligheid je tegenwerken. Je bent prikkelbaarder dan anders, maar dat gaat over.

Maandhoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Deze maand ga jij je meer richten op je eigen ontwikkeling. Relaties met anderen worden minder belangrijk, dat wil niet zeggen dat het je niet interesseert maar je stopt er geen extra energie in. Je zet jezelf meer in het middelpunt van voornamelijk jouw eigen belangstelling. Je gaat initiatief tonen en daarmee zet je jouw omgeving naar je hand. Je onafhankelijkheid geeft je echter wel een hele sensuele en zeer aantrekkelijke uitstraling, die weer als een magneet op het andere geslacht werkt. Als single voorspelt dit voor jou een heerlijke periode. Overdrijf het niet!

Maandhoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Je aandacht richt zich nog steeds op je emotionele evenwicht. Met zijn basis in je jeugd heb je wellicht nog wat op te ruimen uit die tijd. Als oude zaken nu weer bovenkomen, neem daar dan ook echt de tijd voor. Het kan eventuele onverklaarbare depressieve gevoelens die jij hebt in een heel ander daglicht zetten. Zorg dat je jouw nieuwe thuisbasis in ieder geval emotioneel op orde krijgt. Laat deze maand anderen op de voorgrond treden en houd jezelf terug. Je mag aanwezig zijn, maar je zult merken dat succes vooral door en met andere mensen tot stand komt.

Maandhoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Je levensvreugde en levensenergie komen gestaag terug waardoor je beter kunt genieten van hetgeen je hebt. Je wilt je met mooie dingen omringen maar ook met mensen die je waardevol vindt. Je hebt in deze periode een hoop liefde te geven maar je kunt er ook van op aan dat je veel terug zult krijgen. Voor jou is het een tijd om de dingen waarnaar je verlangt tastbaar te maken. Je bent gevoelig voor het fysieke in de liefde. Jouw instinkt om dingen vast te pakken en bij je te houden werkt op volle toeren. Alles wat jij aanraakt moet mooi zijn.

Maandhoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Je zult deze maand weer meer je aanleg en ambities om leiding te geven gaan tonen. Met je charmante houding en je vele nieuwe ideen, kun je de komende tijd ook daadwerkelijk het een en ander bereiken. Je krijgt gemakkelijk de steun en medewerking van andere mensen, je bent immers zeer geliefd. Geef wel openheid van zaken, dat is echt belangrijk. Onduidelijkheid leidt gemakkelijk tot jaloezie en tegenwerking. En dat allemaal als gevolg van misverstanden, absoluut onnodig dus! Ook in de liefde kun je snel met jaloezie te maken krijgen.

Maandhoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Jij geniet van de goede dingen in het leven en daar ga je nog wel even mee door. Pas op dat je het niet overdrijft, want later zul je daar gegarandeerd de prijs voor moeten betalen. Geniet maar wel met mate. Halverwege de maand zul je een verschuiving merken. Je trekt er iets minder vaak op uit en je concentreert je meer en meer op je innerlijke welzijn. Je gezondheid is buitengewoon goed deze maand. Je bruist van de energie en je voelt je ook sterk op alle fronten. Je persoonlijkheid is sterk en je voelt je onafhankelijk. Je werkt aan je persoonlijke geluk.

Maandhoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Sta in het leven. Doe wat je moet doen en doe het op jouw eigen unieke wijze. Jij mag de voorwaarden in het leven scheppen en je hoeft je niet aan anderen aan te passen. Laat je nu ook zien, je hebt immers wat te bieden. Doe je dit goed dan merk je dat in je portemonnee. Het kan een uitermate goede maand worden op financieel gebied. En het rare is dat jij je eigenlijk helemaal niet bezighoudt met commercile zaken. Je staat op een altrustische wijze in het leven, maar het past bij jou en het leven beloond jou op zijn eigen wijze.

Maandhoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Jij bent niet gewend hulp te aanvaarden van anderen. Jij staat immers liever en sneller klaar om een ander te helpen. Als deze maand een goede vriend of vriendin echter zijn/haar hulp aanbiedt, weiger dan niet. Je weet toch dat het je een goed gevoel geeft om een ander te helpen dus waarom zou jij dat gevoel een ander niet gunnen? Bovendien kun jij op dit moment wel wat hulp gebruiken. Dat is niets om je voor te schamen, iedereen heeft wel eens een steuntje in de rug nodig in moeilijke tijden. Dus wees verstandig en aanvaard die steun in de rug.

Maandhoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Wees deze maand duidelijk in wat je wilt en praat hierover met de mensen om je heen. Doe je dat niet dan zul je zien dat er gemakkelijk conflicten met je omgeving kunnen ontstaan. Deze duidelijkheid zal jou zelf tevens helpen om je eigen gevoelens op een rijtje te krijgen. Het verwoorden van je emoties, hoe moeilijk dat soms ook is, helpt je ook om de juiste beslissingen te nemen. Je hebt nu de kans om je eigen identiteit neer te zetten. Immers door beslissingen te nemen, laat je aan iedereen inclusief jezelf zien wat jij wilt en waar jij voor staat.

Maandhoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Jij strooit veel met complimenten deze periode. Je hebt zin om te flirten en dat doe je dan ook. Een terrasje pikken en dan maar zien wat er allemaal gebeurt. Andere mensen kunnen jou ook gemakkelijk versieren, het komt zeker niet allemaal van n kant. Je trekt de liefde gewoonweg naar je toe. Als je nog geen relatie hebt kun je lekker alleen je gang gaan. Heb je wel een relatie neem dan je partner mee. Je zult zien dat je ook samen heel erg van anderen kunt genieten. Er zal een wereld voor jullie open gaan.