Maandhoroscoop Februari 2020

Maandhoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Jij hebt deze maand kans om veel nieuwe vrienden te krijgen, gek genoeg omdat je rebels bent. Je ziet de dingen helder en uit je kritiek zonder schroom. Als je dit tactvol kunt doen en kunt zorgen voor opbouwende kritiek, zal die ander juist blij zijn met jouw kritiek. Zo niet, dan kun je wel nieuwe contacten opbouwen, maar zullen oude contacten verdwijnen en dat zou jammer zijn. Ben je tactvol dan wordt je kritiek meer meedenken dan afkraken. Je zult hierdoor gemakkelijk geliefden vinden. Word niet laks in je houding, blijf attent.

Maandhoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Jouw carrire zal deze maand erg veel aandacht opeisen, maar de resultaten zijn er dan ook naar. Werk en maatschappelijke positie zullen voor jou waarschijnlijk het hele jaar belangrijk zijn en veel aandacht eisen. Gelukkig zul je heel succesvol zijn, dus de energie die je er in steekt, komt er ook weer uit. Je familie en met name je partner ondersteunen je hierin omdat zij begrijpen dat jij dit onder andere voor hen doet. Je brengt veel tijd buitenshuis door om te reizen, te werken en te studeren. Maar ook al mist men je thuis, er wordt niet geklaagd. Probeer een goede balans te vinden.

Maandhoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Deze maand gaat jouw aandacht uit naar je familie. Vooral eventuele kinderen hebben die aandacht ook echt nodig en bepaalde personen in je familie hebben zelfs meer nodig dan alleen aandacht. Het is goed om bepaalde periodes de buitenwereld even te laten wachten en je alleen op je vrienden en familie te richten. Bovendien zul jij deze maand gebruiken om ideen uit te broeden. Je moet je doelen opnieuw gaan bepalen en dat moet de tijd hebben om emotioneel te bezinken. Trek je daarom regelmatig terug om emotioneel in een nieuwe balans te komen.

Maandhoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Je kunt deze maand wat tegenwerking verwachten in de liefde. Je kunt wat ongeduldig worden, maar de liefde laat zich niet haasten. Neem de dingen zoals ze komen en neem geen overhaaste beslissingen. Al ziet het er op het moment niet allemaal even rooskleurig uit, in dit jaar krijg jij zeker nog mooie kansen op het gebied van de liefde. Je bent deze maand super gevoelig, wat je vooral op financieel gebied veel voordeel kan opleveren. Op sociaal gebied en in de liefde zoals eerder gezegd, kan deze gevoeligheid je tegenwerken. Je bent prikkelbaarder dan anders, maar dat gaat over.

Maandhoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Op huiselijk gebied valt er weinig eer te behalen deze maand. Lopende zaken hebben gewoonweg hun tijd nodig om te ontwikkelen. Beslissingen nemen is nog niet aan te raden, daarvoor is het nog te vroeg of ze zijn helemaal nog niet aan de orde. Richt je daarom op je loopbaan, daar is juist erg veel succes te boeken. In de liefde loopt het ook niet allemaal zo vlot, of je bent tevreden met de status-quo en je hebt daarom geen tijd en zin om er extra energie in te steken. Singles hebben echter wel kans op een leuke flirt.

Maandhoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Je bent deze maand nog steeds erg populair bij vrienden en familie. Gebruik deze gunstige sfeer om bepaalde dingen geregeld te krijgen. Je komt verder door je netwerk in te schakelen dan door zelf hard te werken. Dat klinkt je misschien wat tegenstrijdig in de oren, maar je zult merken dat het deze maand zo werkt. De liefde lacht je toe, maar je zult er wel naar op zoek moeten gaan. Het gebeurt allemaal niet van zelf. En omdat geld en liefde bij jou onder hetzelfde gesternte valt, zal het je deze maand ook financieel voor de wind gaan.

Maandhoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Je financin blijven optimaal deze maand. Daar hoef jij je nog steeds geen zorgen over te maken. Je houdt je er nu ook echt mee bezig, het heeft je gegrepen. Dat zal er uiteindelijk toe leiden dat je nog meer gaat verdienen. Maar pas op, je kunt natuurlijk elk salaris hoe hoog ook, opmaken. Als je uitgaven hoger zijn dan je inkomsten ben je aan het einde van de maand nog steeds platzak. Het is te verwachten dat het financieel niet eeuwig zo goed blijft gaan. Dus wees verstandig en besteed je geld vooral aan dingen die hun waarde behouden.

Maandhoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Jij zult deze maand gaan gebruiken om aan de realisatie van je dromen te werken. Vooral dingen die je tot nu toe gewoon niet aandurfde ga jij nu gewoon aan. Je voelt je moediger dan anders, je bent in staat over je eigen grenzen heen te gaan. Daar kan ook bij horen dat je contacten met mensen veranderen. Nieuwe contacten ontstaan en oude zul je beindigen. Ook daar heb je nu het lef voor, je bent immers bezig je idealen te verwezenlijken. Natuurlijk zal dit niet zonder slag of stoot gaan. Een roerige tijd waarin jij je toch prettig zult voelen.

Maandhoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Jij krijgt waarschijnlijk een drukke tijd deze maand. Je doet er dan ook verstandig aan om je energie te richten op die dingen die echt prioriteit hebben voor jou en je partner of gezin. Laat andere dingen even rusten. Die tijd komt wel weer. Verder zul je echt je gezondheid in de gaten moeten houden. Door de drukte loop je het risico overwerkt te raken. Neem meer rust en tijd voor jezelf en geniet van het leven, je vrienden en familie. Ga niks groots organiseren, maar laat je eens lekker uitnodigen. Met jouw charmes en warme persoonlijkheid is dat geen enkel probleem.

Maandhoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Probeer toch eens een keer wat nieuws deze maand. Blijf niet altijd maar op de bekende weg, je weet toch dat ook dat de oplossing niet zal brengen. Die ervaring heb je nu wel opgedaan, of durf je dat nog steeds niet te onderkennen? Verzamel al je moed en doe eens iets onverwachts. Je omgeving zal wellicht even geschokt reageren, maar zal daarna met zekerheid ook verrukt zijn over jouw initiatief. Als jij je grenzen verlegt, zal dat je leven een bijzondere wending geven. Je zult leren dat veranderingen je leven kunnen verrijken.

Maandhoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Jij voelt je erg onzeker als het gaat om je gevoelsleven. Toon je gevoelens, hoe moeilijk dat ook is voor jou. Neem iemand in vertrouwen die jou zeer na staat, bijvoorbeeld je partner of, als je geen partner hebt, een goede vriend of vriendin. Laat je leiden door hem/haar, geef hem of haar jouw vertrouwen. Praat over je diepste gevoelens en wensen. Zoek tevens afwisseling op seksueel gebied. Dat laat onbekende en opgekropte spanningen en emoties verdwijnen. Doe dit natuurlijk niet alleen, maar samen met je partner als je een partner hebt.

Maandhoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Je stuit soms onverwachts op tegenstand, maar over het geheel is het toch een uitstekende periode voor de liefde. Jij voelt je krachtig en geniet volop van het flirten. De aandacht van de anderen doet je goed. En over aandacht hoef jij deze maand echt niet te klagen. Je was de laatste tijd wat introverter dan anders, maar het avontuur lokt je weer en jouw drang om vooruit te kijken borrelt weer op. Op alle fronten ben je bezig met nieuwe ideen. Geen wonder ook dat niet iedereen jou bij kan houden en dat sommigen wat tegengas geven.