Weekhoroscoop week 38 2021

Weekhoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

In je enthousiasme vergeet je deze week dat je ook te veel hooi op je vork neemt. En daar wordt niemand wijzer van. Als jij straks instort ben je nog verder van huis. Neem daarom vroegtijdig gas terug en probeer andere oplossingen te vinden.

Weekhoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Niet alleen in de liefde gaat het deze week goed met jou, ook in de beroepssfeer maak jij grote sprongen. De veranderingen kunnen anders uitpakken dan verwacht. Maar ze pakken dan wel beter uit. Het wordt een week vol verrassingen.

Weekhoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Blijf met je plannen nog maar een beetje op de achtergrond. Laat niet het achterste van je tong zien, niet zolang de nieuwe ontwikkelingen nog onduidelijk zijn. Is er meer duidelijkheid dan heb jij je plannen al klaar en eventueel snel bijgesteld.

Weekhoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Het is deze week aan jou om die lieve persoon een fijne tijd te bezorgen. Maak er iets onvergetelijks van. Hij of zij is het zeker waard. Als dank krijg jij er in ieder geval een vriend(in) bij. En je zult er zelf ook veel plezier aan beleven.

Weekhoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Jouw sterke wilskracht stelt je deze week in staat je grote doorzettingsvermogen te tonen en op het juiste moment de juiste beslissing te nemen. Anderen zullen onder de indruk zijn. Dit is belangrijk, het heeft invloed op de rest van je leven.

Weekhoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Jij krijgt een uitnodiging die je eigenlijk wel wilt aannemen, maar die buiten je waarden en normen patroon ligt. Doen of toch niet? Je twijfelt erg en dat is begrijpelijk. Neem daarom ook geen emotionele beslissing, daar krijg je spijt van.

Weekhoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

In je relatie is iets dat jou erg bezighoudt. Je partner merkt de verandering in je betrokkenheid en waardeert dat zeer. Praat er samen over zodat jullie ook samen kunnen groeien en kunnen genieten van elkaar. Er kunnen een paar mooie kansen ontstaan.

Weekhoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Je jaagt deze week iedereen tegen je in het harnas. Reageer je niet zo af op onwetende en onschuldige buitenstaanders. Dat het lost niets op. Vraag je af wat je niet lekker zit. Probeer daar achter te komen en loop niet weg van jouw leermoment.

Weekhoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Jij hebt deze week sterk de neiging bepaalde zaken als vanzelfsprekend aan te nemen. Vergis je daarin niet. In de liefde is niets vanzelfsprekend. Controleer de dingen die echt belangrijk voor jou zijn, zo voorkom je teleurstellingen.

Weekhoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Je bent op het moment niet de makkelijkste in de omgang, en zeker niet voor je partner. Word je daar goed van bewust. Zo kun je de consequenties overzien. Aanvaard de consequenties die dit met zich meebrengt en er is geen vuiltje aan de lucht.

Weekhoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Je emoties lijken een loopje met je te nemen deze week. Je innerlijke rust is ver te zoeken. Laat het over je heen komen. Wees voorbereid op een emotionele week. Gebruik deze week wel om weer orde op zaken te stellen, zodat je de wereld weer aankunt.

Weekhoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Jij houdt je deze week met nieuwe dingen bezig en je kunt zo de zorgen van alledag even achter je laten. Het brengt je mentaal in een rustige stemming. Het geeft je weer de kracht fris tegen de dagelijkse dingen aan te kijken.