Weekhoroscoop week 42 2021

Weekhoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Jij hebt deze week een helder werkend verstand. Het is dus een fantastische tijd om iets moeilijks op te pakken. Denk daarbij aan een examen of een sollicitatiegesprek. Probeer je bedoelingen helder te formuleren, zo ontstaat er duidelijkheid.

Weekhoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Je weet dat je deze week een belangrijke beslissing moet nemen. Je weet ook dat dit voor jou niet gemakkelijk is. Luister dus goed naar je gevoel. Dan neem je zeker de juiste beslissingen en als je dat ontdekt, groeit je zelfvertrouwen enorm.

Weekhoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Probeer deze week datgene dat je zo graag wilt niet met dwingende hand maar met zachte hand te bereiken. Geduld en een diplomatieke aanpak zijn de sleutelwoorden voor je succes. Dat jij daar in uitblinkt weet je zelf ook wel.

Weekhoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Jij hebt de komende dagen mooie ideen. Nu moet je deze ideen ook gaan uitvoeren. De kunst is echter om het beste idee uit te zoeken en dat te realiseren. Maar hoe je dat doet? Daarvoor heb jij vast nog wel een goed idee.

Weekhoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Deze week ben jij veel te snel met je conclusies. Oordeel en veroordeel niet over dingen waar je niet alles van weet. Dat brengt je uiteindelijk alleen maar in de problemen. En bovendien als je er echt over nadenkt, verander je toch van mening.

Weekhoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Jij kunt tevreden zijn met alles wat je hebt bereikt in je leven. Toch zullen er altijd dingen zijn die nog beter kunnen. Neem deze week de tijd om daar eens over na te denken en plannen ter verbetering uit te broeden. Dat is de moeite waard.

Weekhoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Met een goed doordacht en goed uitgewerkt plan kun je zorgen dat de dingen voortaan zo verlopen als jij het graag wilt. Neem zelf het initiatief om nieuwe dingen op te zetten. Bedenk wat je wilt en houdt tijdens de uitvoering de touwtjes in handen.

Weekhoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Niet alleen in de liefde gaat het deze week goed met jou, ook in de beroepssfeer maak jij grote sprongen. Veranderingen zijn groot. En ze kunnen heel anders uitpakken dan verwacht. Maar ze pakken beter uit dan verwacht. Het wordt een week vol verrassingen.

Weekhoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Breng deze week je gevoelens onder woorden. Dat is moeilijk voor jou, maar het is noodzakelijk om gelukkig te worden. Het is de enige echte eerlijke en betrouwbare weg naar de toekomst. Je weet zelf wel wie er op jouw gevoelens wacht.

Weekhoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Jij praat slecht met je omgeving de laatste tijd. Je springt van de hak op de tak en zelfs je gedachten zijn warrig. Houd daar deze week rekening mee en stel bepaalde beslissingen liever even uit tot je jouw gedachten weer goed kunt ordenen.

Weekhoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Deze week kun je een financile meevaller verwachten. Een promotie met loonsverhoging of je haalt een top opdracht binnen. Of misschien nog iets anders. Maar je moet er wel voor werken, het komt je niet aanwaaien. Je wint dus niet de staatsloterij.

Weekhoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Je hebt de neiging om erg drastisch te werk te gaan deze week. Vooral je liefdesleven heeft daarbij jouw aandacht. Houd die neiging een beetje in toom, want de schade kan wel eens groter worden dan je je nu kunt voorstellen.