Weekhoroscoop week 49 2020

Weekhoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Toon deze week je romantische kant eens. Je partner zal dat waarderen. Je relatie kan wel een oppeppertje gebruiken. Bedenk iets origineels om je partner te verleiden. Je partner zorgt er wel voor dat je er geen spijt van krijgt.

Weekhoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Ben je wat prikkelbaar deze week? Maak van bekvechten geen tweede natuur. Geef de ander eens gelijk, het zal je goed doen. Al gaat het maar om een kleinigheidje. Wellicht is deze ene keer wel het opstapje naar een flexibelere levenshouding.

Weekhoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Je krijgt het deze week niet gemakkelijk in de liefde. De bergen zijn hoog en hartstochtelijk maar de dalen zijn diep en de ruzies zijn heftig. Toch vind je de huidige situatie de moeite waard. De liefde is tenslotte ook wel heel bijzonder.

Weekhoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Soms is het beter problemen even te laten rusten. De omstandigheden kunnen zo wijzigen, dat je jouw handelen daar toch op moet aanpassen. Dit is bij jou deze week ook het geval. Neem dus wat afstand en wacht even af. De tijd werkt in jouw voordeel.

Weekhoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Maak je deze week niet te druk om je financile situatie. Het lijkt dan wel iets minder goed te gaan, maar dat is slechts van korte duur. Neem de tijd om je financile positie te verbeteren, besteed er extra aandacht aan. Dan komt het dik in orde.

Weekhoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Je nieuwsgierigheid brengt je deze week in contact met nieuwe mensen. Je liefdesleven zit vol nieuwe ervaringen. Na een slappe periode is dit een verademing. Je hebt deze opleving zelf veroorzaakt. Je kunt veel meer bereiken dan jezelf denkt.

Weekhoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Analyseer de kritiek die jij deze week krijgt goed. Wat een ander van jou vindt hoeft niet waar te zijn. Leg dan die kritiek gewoon naast je neer. Als er echter wel een kern van waarheid in zit, doe er dan ook je voordeel mee.

Weekhoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Je krijgt de ondersteuning die je al zo lang wenst. Nu merk je echter dat je die ondersteuning helemaal niet nodig hebt. Je bent capabel genoeg om je eigen boontjes te doppen. Alleen wilde je dat maar niet inzien.

Weekhoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Iedereen in je omgeving lijkt deze week spannende dingen te doen, behalve jij. En juist jij houdt zo van afwisseling. En van nieuwe en spannende dingen. Zie je het wel helemaal juist of lijkt het alleen maar zo dat anderen meer pret hebben dan jij?

Weekhoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

In de liefde ben je een beetje wisselvallig de laatste tijd. Je gevoelens zwaaien van de ene kant naar de andere. Het is niet zo dat je niet weet wat je wilt, je wilt alleen telkens wat anders. Zorg voor afwisseling, maar blijf wel eerlijk.

Weekhoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Als jij deze week met de mensen om je heen werkelijk als een team wilt optreden, moet je ook als een team gaan denken. Niet het individu is het belangrijkste, maar het gemeenschappelijke doel. Dat is even omschakelen maar wel heel leerzaam voor jou.

Weekhoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Laat je deze week niet ontmoedigen door dat moeilijke probleem. Je tobt er al tijden mee en je ziet het niet meer zitten. Maar je ziet toch ook dat de eerste resultaten, hoe klein ook, al zijn geboekt? Gewoon volhouden, want het gaat de goede kant op.