Weekhoroscoop week 26 2022

Weekhoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Jij kunt een innemende persoon zijn als je dat wilt. Deze week maak je daarmee de juiste indruk op die ene persoon. Hoe dat verder afloopt laat zich raden. Blijf je charmante kant van je persoonlijkheid tonen.

Weekhoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Luister deze week goed naar standpunten van anderen en heroverweeg je eigen standpunten. Misschien veranderen je inzichten. Zo kun je, geheel onverwachts, tot een compromis komen dat uiteindelijk toch leidt tot het door jou nagestreefde resultaat.

Weekhoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Je geeft de laatste tijd geld uit als water en deze week is dat nog erger. Al heb je een goed salaris, ook dat raakt een keer op. Gelukkig gaat het wel goed op je werk en is een salarisverhoging niet uitgesloten. Doe voorlopig rustig aan.

Weekhoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Jij trekt avontuur aan, iets dat jij normaalgesproken met open armen zou ontvangen. Deze week voel jij echter meer voor vastigheid, vooral in de liefde. Opmerkelijk misschien, maar die stabiliteit is nodig om jouw toekomstplannen vorm te geven.

Weekhoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Jij voelt je deze week wellicht een beetje eenzaam. Je bent echter zelf de enige die daar iets aan kan veranderen. Blijf dus niet in een hoekje zitten mokken, je bent echt de niet de enige eenzame ziel. Open je maar, dan blijf je niet alleen.

Weekhoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Jij maakt je deze week erg druk over allerlei zaken. Krop dat niet op en bouw die innerlijke spanning af. Je krijgt anders vroeg of laat een inzinking of je gaat je afreageren op onschuldige geliefden. Is dat het allemaal wel waard?

Weekhoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Jij hebt een helder doel voor ogen deze week. Breng je argumenten op de juiste manier om de nodige medewerking te krijgen. Op die manier kan niets jou meer van je doel afhouden en met jouw voorbereiding is succes verzekerd.

Weekhoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Wat een drukte om je heen en jij hebt net deze week je hoofd helemaal niet naar drukte staan. Laat je niet gek maken. Probeer op tijd te stoppen met je bezigheden. Als jij je tijd duidelijk inplant, houden anderen daar echt rekening mee.

Weekhoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Jij voelt je aangetrokken tot het mysterieuze en je gedraagt je dan ook graag een beetje geheimzinnig. Lees deze week eens een lekker spionageverhaal. Dat is beter dan die geheimzinnigdoenerij van je in het dagelijkse leven.

Weekhoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Blijf deze week niet rondlopen met die nare gevoelens. Maak ze bespreekbaar en accepteer het antwoord van je partner. Al gaat dat tegen jouw gevoelens en vooroordelen in, jij mag je zegje doen, maar je partner ook. Samen komen jullie er wel uit.

Weekhoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Iets dat goed is voor jou, is nog niet goed voor iemand anders. Houd rekening met anderen en vooral met je partner. Deze week heb je de neiging om daar overheen te stappen. Je stoot daarmee mensen onnodig en onbewust voor het hoofd.

Weekhoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Laat de moed niet zakken. De omstandigheden zullen deze week wel iets moeilijker zijn dan ze anders zijn. Houd je hoofd koel en je overtreft jezelf. Het is tijd om grenzen te verleggen en daar heb je wat aan voor de rest van je leven.