Weekhoroscoop week 22 2020

Weekhoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Je durft maar geen nieuwe wegen in te slaan, terwijl de oude wegen je helemaal niet bevallen. Wat heb je te verliezen? Je kunt er echt alleen maar beter van worden. Het kost slechts een beetje moed. Denk nu eens niet aan anderen maar aan jezelf.

Weekhoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Laat dat slepende probleem deze week eens rusten. Neem afstand om de feiten te accepteren zoals ze zijn. De andere partij is niet bereid zijn/haar standpunt te heroverwegen. Daar moet je mee leven, maar jij vindt je eigen weg wel weer.

Weekhoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Deze week kan met tegenslag beginnen, maar verbetering is op komst. Houd moed, er komen mooie kansen aan. Vooral op het gebied van werken. Er hangt een promotie of uitdagende opdracht in de lucht. Zorg dat je enthousiast reageert.

Weekhoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Luister deze week goed naar de standpunten van anderen en (her)overweeg je eigen standpunten. Dat wil niet zeggen dat je jouw mening meteen moet omgooien, maar misschien leidt een compromis uiteindelijk toch tot het door jou nagestreefde resultaat.

Weekhoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Zet je mooie plannen deze week nu eens om in daden. Het is er de juiste tijd voor en ze zijn de moeite waard. Je droomt te veel en gaat te weinig over tot actie. Zowel in de beroepssfeer maar ook in de priv-sfeer kun je deze week heel succesvol zijn.

Weekhoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Ben je wat prikkelbaar deze week? Maak van bekvechten geen tweede natuur. Geef de ander eens gelijk. Al gaat het maar om een kleinigheidje, het zal je goed doen. Wellicht is deze ene keer wel het opstapje naar een flexibelere levenshouding.

Weekhoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Jij hebt deze week het gevoel dat je priv-leven niet meer stuk kan. Je voelt je dolgelukkig door bepaalde gebeurtenissen. Ondanks de hoge eisen die jij doorgaans stelt aan alles en iedereen, verloopt alles zoals jij het je voorstelt.

Weekhoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

In je relatie is iets dat jou erg bezighoudt. Je partner merkt de verandering in je betrokkenheid en waardeert dat zeer. Praat er samen over zodat jullie ook samen kunnen groeien en kunnen genieten van elkaar. Er kunnen een paar mooie kansen ontstaan.

Weekhoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Jij werkt deze week beslist niet optimaal. Door efficinter te werken kun je jezelf veel extra moeite besparen. Breng dus met spoed je zaakjes op orde. En zoek uit wat de oorzaak is van je ongeconcentreerde houding.

Weekhoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Jij hebt deze week sterk de neiging bepaalde zaken als vanzelfsprekend aan te nemen. Vergis je daarin niet. In de liefde is niets vanzelfsprekend. Controleer de dingen die echt belangrijk voor jou zijn, zo voorkom je teleurstellingen.

Weekhoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Als de laatste tijd niet alles zo is verlopen zoals jij dat had gewenst neem dan eens de tijd om daar over na te denken. Dit is iets dat heel diep zit. Ergens in je onbewuste zit iets dat jouw handelen negatief benvloed. Wat heeft je tegengehouden?

Weekhoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Je emoties lijken een loopje met je te nemen deze week. Je innerlijke rust is ver te zoeken. Laat het over je heen komen. Wees voorbereid op een emotionele week. Gebruik deze week wel om weer orde op zaken te stellen, zodat je de wereld weer aankunt.