Weekhoroscoop week 03 2022

Weekhoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Jij hebt deze week eindelijk eens tijd om je alleen maar met mooie dingen bezig te houden. Dat komt niet vaak voor. Dus gebruik je tijd goed. Het zal je veel innerlijke rust schenken, waardoor je na deze week de hele wereld weer aankunt.

Weekhoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Je bent een beetje gesloten deze week en je weet zelf niet goed waarom. Je komt kattig over bij de mensen om je heen. Je wilt ook nog eens de hele tijd gelijk hebben. Daar moet je beslist iets aan doen, ga opzoek naar de oorzaak van je onvrede.

Weekhoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Laat die kritiek, die jij deze week krijgt, eerst even voor wat het is. Je bent nu emotioneel zo geladen dat je de situatie slechts kunt verergeren. Gun jezelf tijd om te bedaren. Pas dan kun je terugkomen met goede argumenten.

Weekhoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Je bent regelmatig geneigd je gevoelens tegenover je partner te verbergen of ze zo te draaien dat ze beter zijn voor je partner. Beslis niet wat goed is voor een ander, laat dat aan die ander zelf over. Dat vind jij immers ook fijn om te doen.

Weekhoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Ben je wat prikkelbaar deze week? Maak van bekvechten geen tweede natuur. Geef de ander eens gelijk. Al gaat het maar om een kleinigheidje, het zal je goed doen. Wellicht is deze ene keer wel het opstapje naar een flexibelere levenshouding.

Weekhoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Deze week gaat alles anders dan verwacht. Maak je daar echter geen zorgen over. Als jij je er echt voor inzet, kun je de gebeurtenissen met gemak nog naar je hand zetten. Met jouw vlotte babbel zal dat voor jou absoluut haalbare kaart zijn.

Weekhoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Jouw gezondheid speelt de hoofdrol de komende tijd. Je maakt je zorgen en gaat sporten en vitamines slikken. Vind je zelf ook niet dat je een beetje doordraait? Doe een klein stapje terug en probeer een plan voor de lange termijn te maken.

Weekhoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Laat je niet overhalen tot dingen waar je niet volledig achterstaat. Jouw handelen blijft immers altijd jouw verantwoording. Dit geldt ook als blijkt dat alles verkeerd is gelopen omdat je naar een verkeerd advies hebt geluisterd.

Weekhoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Jij krijgt deze week goede mogelijkheden geboden. Deze kansen kunnen liggen in de priv-sfeer, maar ook op het werk. Maak er gebruik van, ze laten je in ieder geval groeien op persoonlijk gebied en als gevolg daarvan ook op financieel gebied.

Weekhoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Als jij deze week met de mensen om je heen werkelijk als een team wilt optreden, moet je ook als een team gaan denken. Niet het individu is het belangrijkste, maar het gemeenschappelijke doel. Dat is even omschakelen maar wel heel leerzaam voor jou.

Weekhoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Doe deze week geen domme dingen als jij je in het nauw gedreven voelt. Juist daardoor kan het fout aflopen. Blijf helder denken, laat je niet door emoties meeslepen. Met een koele blik kun je alles overzien en tot een oplossing komen.

Weekhoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Je durft maar geen nieuwe wegen in te slaan, terwijl de oude wegen je helemaal niet bevallen. Wat heb je te verliezen? Je kunt er echt alleen maar beter van worden. Het kost slechts een beetje moed. Denk nu eens niet aan anderen maar aan jezelf.