Weekhoroscoop week 48 2021

Weekhoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Je werk eist je helemaal op deze week. Dat is niet erg, sterker nog, het geeft jou het gevoel dat je onmisbaar bent. Met frisse energie gooi jij je dan ook op een nieuwe opgave. Men zal blij zijn met jou en je inzet en dat ook laten merken.

Weekhoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Durf deze week eens te fantaseren. Bedenk hoe de toekomst er uit kan zien en hoe je wilt dat je toekomst er uitziet. Bedenk dan hoe je dat kunt bereiken en ga meteen aan de slag. Houd dat toekomstbeeld vast als het even moeilijk wordt.

Weekhoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Laat je deze week niet door je gevoelens meeslepen. Met een objectieve kijk neem jij de juiste beslissing en die heb je nu absoluut niet. Stel de beslissing dus even uit tot jij weer tot rust bent gekomen en je gevoelens weer de baas bent.

Weekhoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Praat in je relatie niet alleen over problemen als ze er zijn. Je moet er juist over praten als ze er niet zijn. Een constructief gesprek, waar je echt wat aan hebt, kan immers alleen plaatsvinden als de emoties niet torenhoog oplaaien.

Weekhoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Jij bent iemand die altijd de hoogste top wil bereiken. Dat is niet verkeerd zolang je je daarbij maar niet overwerkt. Gun jezelf deze week eens een keertje de tweede plaats en laat een ander die top maar bereiken. Het zal je niet slecht bevallen.

Weekhoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Een periode vol misverstanden. Jouw communicatie met anderen is uiterst belangrijk. Wees duidelijk in wat je wilt. Anders ben jij binnenkort slechts nog bezig de dingen weer recht te zetten. Je kunt je tijd beter gebruiken om vooruit te komen.

Weekhoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Neem die uitnodiging deze week aan, de ander zal zich er enorm op verheugen je weer eens te kunnen begroeten. Jouw spontane reacties leiden wellicht tot een diepgaandere ontmoeting dan gepland stond. Dit is waar je echt naar verlangt.

Weekhoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Je partner legt deze week grote druk op je. Je hebt het gevoel dat jij je eigen weg niet kunt gaan. Reageer dat niet af. Praat er over en vertel daarbij vooral wat nou eigenlijk die eigen weg van jou is. Je partner is daar beslist nieuwsgierig naar.

Weekhoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Als jij je charmes de komende tijd goed inzet, zal men je niets weigeren. Het is een goede periode om dingen aan te pakken. Pak die dingen op die je telkens voor je uit schuift. Het zal je meer zelfvertrouwen geven.

Weekhoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Jij krijgt deze week een geheel nieuwe opgave voorgeschoteld. Als je er aan begint ben je er niet meteen enthousiast over. Maar je zult de voldoening merken die het met zich meebrengt. Wees niet bang voor de verandering, dit heb jij juist zo hard nodig.

Weekhoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Een vriend van je zit in de problemen. Zet je voelsprieten op om er achter te komen hoe jij kunt helpen. Om hulp vragen zal hij/zij niet doen. Of je kunt helpen? Vaak helpt alleen het idee al dat iemand moeite doet en interesse toont.

Weekhoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Je wordt deze week voor je gevoel begraven onder het werk. Wacht niet maar onderneem direct actie voor het te laat is. Hoe vroeger jij aan de bel trekt, hoe beter en hoe eerder anderen daarop kunnen reageren.