Weekhoroscoop week 48 2022

Weekhoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Niet alleen in de liefde gaat het deze week goed met jou, ook in de beroepssfeer maak jij grote sprongen. De veranderingen kunnen anders uitpakken dan verwacht. Maar ze pakken dan wel beter uit. Het wordt een week vol verrassingen.

Weekhoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Iemand moet het eerst een stap in de goede richting doen om die akelige situatie op te lossen. Waarom jij niet? Waarom nu niet? Je hoeft niets te vergeten, alleen te vergeven. Je kunt het best. Je moet het gewoon proberen, deze week nog.

Weekhoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Als jij deze week eens toegeeft dat een ander gelijk heeft, betekent dat nog niet dat jij de strijd verloren hebt. Andere mensen zullen jou om jouw ruimdenkendheid en jouw flexibele houding juist meer respecteren. Deze zet gaat naar jou.

Weekhoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Jouw sterke wilskracht stelt je deze week in staat je grote doorzettingsvermogen te tonen en op het juiste moment de juiste beslissing te nemen. Anderen zullen onder de indruk zijn. Dit is belangrijk, het heeft invloed op de rest van je leven.

Weekhoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Deze week kunnen er dingen gebeuren die je werkelijk in je diepste "ikje" raken en wakker schudden. Denk rustig na. Wat voel jij daarbij? Doe iets met die opkomende emoties en laat ze niet voorbij gaan. Dit zijn belangrijke momenten in je leven.

Weekhoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

In je relatie is iets dat jou erg bezighoudt. Je partner merkt de verandering in je betrokkenheid en waardeert dat zeer. Praat er samen over zodat jullie ook samen kunnen groeien en kunnen genieten van elkaar. Er kunnen een paar mooie kansen ontstaan.

Weekhoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Je reageert deze week erg geprikkeld. Met jouw overspannen reactie breek je alles af wat je net hebt opgebouwd. Je moet de kritiek die je krijgt niet persoonlijk opvatten. Je krijgt kritiek op je handelen, niet op jou als persoon.

Weekhoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Durf deze week eens te fantaseren. Bedenk hoe de toekomst er uit kan zien en hoe jij wilt dat jouw toekomst er uitziet. Bedenk dan hoe je dat kunt bereiken en ga meteen aan de slag. Houd dat toekomstbeeld vast als het even moeilijk wordt.

Weekhoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Je gaat toch niet al je reserves opmaken? Is wat je van plan bent zo belangrijk dat je zo'n groot risico wilt lopen? Wees toch verstandig. Kan het niet een maatje kleiner? Wacht met beslissen in ieder geval tot het einde van deze week.

Weekhoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Je wilt weer winnen. Het is goed voor je als je leert om compromissen te sluiten. Een keer toegeven hoort bij het leven. Je gaat niet dood aan een compromis of een keer toegeven. Sterker nog, je zult er eerder respect mee verdienen van je medemensen.

Weekhoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Je bent veel te streng voor jezelf de laatste tijd. Zelfs de kleinste oneffenheid wil jij glad strijken. Je partner is allang weer tevreden met jou, dus waarom ben jij dat nog niet? Vergeef een ander, maar ook jezelf.

Weekhoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Je komt deze week tot de ontdekking dat je er met je mening naast zat. Gelukkig is het nog niet te laat. Verander je mening. Je kunt beter toegeven dat je er naast zit, dan ten kosten van alles aan je mening vast te houden.