Weekhoroscoop week 50 2019

Weekhoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Je bent een echte vechter, maar je tegenstander is dat ook en er lijkt dan ook geen eind te komen aan de strijd. Zoek deze week nog onafhankelijke hulp om een doorbraak te forceren. Jullie moeten naar een compromis toe werken.

Weekhoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Als jij deze week eens toegeeft dat een ander gelijk heeft, betekent dat nog niet dat jij de strijd verloren hebt. Andere mensen zullen jou om jouw ruimdenkendheid en jouw flexibele houding juist meer respecteren. Deze zet gaat naar jou.

Weekhoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Je partner voldoet niet aan je verwachtingen. Ligt dat aan je partner of aan jouw verwachtingen? Wat denk jij? Vergeet daarbij niet dat je zelf ook niet altijd even gemakkelijk bent. Doe wat water bij de wijn en ontmoet elkaar in het midden.

Weekhoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Je bent in een filosofische fase in je leven aangekomen. Je moet de tijd nemen om na te denken over je leven, wat je niet meer wilt en vooral wat je voortaan wel wilt. Het onbekende trekt. Geef daar aan toe, bijvoorbeeld door te reizen.

Weekhoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Pas deze week echt op je tellen. Let op als jij je grens hebt bereikt en ga zeker niet over je grenzen heen. De gevolgen zullen je anders nog weken bezighouden. En dat terwijl jij nou net deze week zin hebt om eens lekker gek te doen.

Weekhoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Niemand zal jou deze week in de weg gaan staan. Geen collega en geen partner. Een mooi moment om zaken op te pakken die voor jouw toekomst wel eens heel belangrijk kunnen zijn. Je kunt jezelf deze week zelfverzekerd en uiterst charmant presenteren.

Weekhoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Stel deze week die dingen aan de orde waarover jij je een beetje tekort gedaan voelt of die je aan het hart liggen. Dat is best moeilijk, maar het zal je enorm opluchten en goed doen. De andere partij is zeker gevoelig voor jouw argumenten.

Weekhoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Als jij deze week beslist die taak op je te nemen, bedenk dan wat daarvoor moet wijken. Dit kan je leven veranderen. Als jij je dat van tevoren realiseert, kun je deze beslissing nemen zonder daar later spijt van te krijgen.

Weekhoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Je partner voldoet niet aan je verwachtingen. Ligt dat aan je partner of aan jouw verwachtingen? Denk daar eens over na. Vergeet daarbij niet dat je zelf ook niet altijd even gemakkelijk bent. Doe wat water bij de wijn en ontmoet elkaar in het midden.

Weekhoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Deze week heb jij geen problemen om duidelijk te maken wat je van plan bent. Op het werk maak je daar goed gebruik van. Ook bij je vrienden doe je dat goed, zolang het maar niet over je gevoelens gaat. Dan weet je opeens niet meer wat je moet zeggen.

Weekhoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Veranderingen in je leven dwingen je deze week belangrijke beslissingen te nemen. Zorg ervoor dat je emotionele rust hebt. Zo kun je op een constructieve en positieve naar de toekomst kijken. Slechts dan neem je de juiste beslissingen.

Weekhoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Soms moet men eerst iets leren, voordat een doel kan worden bereikt. Deze week kun jij echter dat leren wat je nodig hebt. Nodig om te groeien op persoonlijk gebied. Sta open, je leven zal erdoor verrijkt worden en je zult je gelukkiger gaan voelen.