Weekhoroscoop week 08 2020

Weekhoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Jij bent de laatste tijd wat ontevreden en je denkt veel na over je leven. Dat is van tijd tot tijd natuurlijk heel goed. Je zult vervolgens wel het een en ander willen veranderen in je leven. Er komt tevens een romantische tijd aan.

Weekhoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Je voelt deze week dat er iets spannends gaat gebeuren. Je bent opgewonden en dat enthousiasme straal je uit. Mensen in je omgeving reageren daar sterk op, het lijkt een self-fulfilling prophecy. Er gaat dus echt iets spannends gebeuren.

Weekhoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Jij gedraagt je deze week naef in je relatie. Je partner voelt dit goed aan en hij/zij zal zich er zeker aan ergeren. Met een fikse ruzie komen tenminste de problemen boven water. Je partner kan overigens ook misbruik maken van je naeve houding.

Weekhoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Je bent heel creatief deze week. Je bent niet alleen kunstzinnig, maar je bedenkt ook voor elk probleem een oplossing. Zo kun je ook je relatieproblemen op een hele bijzondere manier oplossen. Je partner is onder de indruk en geniet van jouw inzet.

Weekhoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Voor jouw geluk is het deze week van belang dat jij je charmes verder ontwikkelt. Leer op een nette manier "nee" zeggen. Houd altijd het belang van de ander ook voor ogen. Dan maak je al een hele stap. Diplomatie is voor jou van levensbelang.

Weekhoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Je durft geen nieuwe wegen in te slaan, terwijl de oude wegen je helemaal niet meer bevallen. Je hebt niks te verliezen. Je kunt er slechts beter van worden. Het kost je alleen wat moed om het vertrouwde los te laten en het onbekende te omarmen.

Weekhoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Jij krijgt deze week het gevoel dat iemand die jij graag mag, meer wil dan jij. Dat geeft je een benauwd gevoel. Wees eerlijk tegen die ander en kom niet met smoesjes aan. Dat is wel moeilijker, maar het is de enige correcte manier.

Weekhoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Jij bent nalatig geweest. Eigenlijk is dat niets voor jou. Men kan het je wel vergeven als jij je vriendelijk opstelt. Geef je nalatigheid ook ruiterlijk toe. Maar een tweede keer gaat het je met zekerheid niet zo gemakkelijk af.

Weekhoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Jij hebt originele ideen, maar durf je die gedachten ook werkelijk toe te laten? Of blijf je op de gebaande paden? Wees gewoon lekker jezelf, kom uit voor wie je bent en waar jij voor staat. Dat wordt uiteindelijk toch het meest gewaardeerd.

Weekhoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Jij hebt moeite om je partner te vertrouwen. Iedereen heeft natuurlijk zijn verleden, maar is jouw wantrouwen wel terecht? Niet iedereen is hetzelfde ook al lijkt dat vaak zo. Bovendien worden de meeste mensen door schade en schande toch wijs.

Weekhoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Je moet deze week je eigen grenzen goed in de gaten houden. Je hebt de neiging over je genzen heen te gaan. Niet doen! Grenzen heb je niet voor niets. Ga je er overheen, kunnen er op fysiek en op emotioneel gebied gezondheidsproblemen ontstaan.

Weekhoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Als iemand jou deze week iets in vertrouwen vertelt, houd dat dan voor jezelf. Je hebt de behoefte om er over te praten. Maar je mag het vertrouwen van je vriend of vriendin niet schaden. Praat er dan liever nog een keer met hem of haar zelf over.