Weekhoroscoop week 40 2020

Weekhoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Al wordt er deze week nog zoveel van jou verwacht, jij hoeft je echt geen zorgen te maken. Je bent energiek. Je kunt de moeilijkste problemen aan. Je staat verstelt van jezelf, maar ook anderen zullen met bewondering naar jou kijken.

Weekhoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Jouw sterke wilskracht stelt je deze week in staat je grote doorzettingsvermogen te tonen. Anderen zijn onder de indruk. Je neemt op het juiste moment de juiste beslissing. Dit is belangrijk, het heeft invloed op de rest van je leven.

Weekhoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Luister deze week goed naar standpunten van anderen en heroverweeg je eigen standpunten. Misschien veranderen je inzichten. Zo kun je, geheel onverwachts, tot een compromis komen dat uiteindelijk toch leidt tot het door jou nagestreefde resultaat.

Weekhoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Jij kunt deze week je hart luchten bij iemand die je zeer dierbaar is. Dat zul je zelfs moeten doen om, figuurlijk, te overleven. Het doet jou en je toehoorder goed en het brengt jullie dichter bij elkaar dan ooit tevoren. Wat er verder uitkomt...

Weekhoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Jij moet deze week een belangrijke beslissing nemen. De toekomst hangt af van de moed om aan later te denken en het hier en nu te vergeten. Je kunt genoeg redenen bedenken om iets niet te doen, bedenk nu eens redenen om het wel te doen.

Weekhoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Als iemand jou zijn nieuwe plannen voorschotelt, vertel dan eerlijk wat je er van vindt. Als je het helemaal niet ziet zitten, zeg dat dan direct en zonder omwegen. Zo worden er geen valse verwachtingen gewekt en voorkom je teleurstelling.

Weekhoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Jij maakt deze week goede kansen op leuke contacten, vooral bij personen van het andere geslacht. Je uitstraling is aantrekkelijk. Je bent ronduit sexy en dat is te merken aan alle aandacht. Je moet je er wel voor openstellen. Wil je niks, gebeurt er niks.

Weekhoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Jouw gezondheid speelt de hoofdrol de komende tijd. Je maakt je zorgen en gaat sporten en vitamines slikken. Vind je zelf ook niet dat je een beetje doordraait? Doe een klein stapje terug en probeer een plan voor de lange termijn te maken.

Weekhoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Jij zit met je gedachten ver weg in de wolken. Je bouwt een droomwereld voor jezelf, maar daar ben jij je wel van bewust. Pas op voor verliefdheden want dan kunnen droomwereld en realiteit door elkaar gaan lopen. Keer tijdig naar het echte leven terug.

Weekhoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Jij krijgt deze week goede mogelijkheden geboden. Deze kansen kunnen liggen in de priv-sfeer, maar ook op het werk. Maak er gebruik van, ze laten je in ieder geval groeien op persoonlijk gebied en als gevolg daarvan ook op financieel gebied.

Weekhoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Het heeft geen zin om halve waarheden te vertellen. Mensen komen daar heel snel achter. Wees liever open en eerlijk. Daar heb je echt veel meer aan. Voor het verdraaien van de werkelijkheid heb je bovendien een heel goed geheugen nodig.

Weekhoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Doe deze week geen domme dingen als jij je in het nauw gedreven voelt. Juist daardoor kan het fout aflopen. Blijf helder denken, laat je niet door emoties meeslepen. Met een koele blik kun je alles overzien en tot een oplossing komen.