Weekhoroscoop week 32 2022

Weekhoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Je bent deze week niet de gemakkelijkste in de omgang. Als mensen raar reageren op je, weet je dat het aan jou ligt. Waarschijnlijk ben jij aan rust toe, maar het kan ook zijn dat je juist wat meer actie nodig hebt. Doe er wat aan.

Weekhoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Neem wat tijd voor jezelf. Dat kan iedereen op zijn tijd goed gebruiken en dat geldt ook voor jou. Werk en verplichtingen lopen helaas niet weg, dus wees verstandig en ga er even tussenuit. Je zult je daarna als herboren voelen en de dagelijkse drukte weer aan kunnen.

Weekhoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Jij bent deze week lekker op dreef. Alle dingen die jij oppakt gaan vanzelf goed. Probeer daarom eens iets waar jij je anders niet aan waagt. Pak eens iets op dat je altijd voor je uitschuift of dat je altijd aan andere mensen overlaat.

Weekhoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Jij hebt deze week veel energie. Gebruik die energie om schoonschip te maken, en dan met name op emotioneel gebied. Uit je gevoelens bij de mensen die betrokken zijn. Dat maakt het natuurlijk extra moeilijk maar het is de enige juiste methode.

Weekhoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Maak tijd vrij om aan je eigen belangen te werken. Het zal niet vanzelf wel goed komen, je moet daar voor vechten. Start met je eigen gevoelens onder woorden te brengen. Dat schept meer duidelijkheid dan je in eerste instantie zult verwachten.

Weekhoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Als jij je een beetje alleen voelt, kijk dan eens hoe jij anderen beoordeelt. Hecht geen waarde aan uiterlijkheden. Het gaat immers om de binnenkant, om iemands bedoelingen. Moet je eens kijken hoeveel nieuwe vrienden je daardoor vindt.

Weekhoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Jij doet deze week nieuwe inzichten op, vooral op het gebied van intermenselijke relaties. Dat leidt tot verbetering van al je relaties, maar natuurlijk vooral van je liefdesrelatie. Romantiek kan niet uitblijven en daar ben jij hard aan toe.

Weekhoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Deze week verloopt alles echt veel te langzaam naar jouw smaak. Jij vergeet soms dat niet alle mensen hetzelfde zijn. Gelukkig kan alles met wat extra geduld en doortastende optreden toch nog in orde komen. Ga maar eens even op je handen zitten.

Weekhoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Een financile meevaller laat bij jou de kassa rinkelen. Maar ook de kassa van een ander. Je hebt het geld al uitgegeven. Bewaar je ook een appeltje voor de dorst? Dat is niet echt iets voor jou natuurlijk, maar het zou wel verstandig zijn.

Weekhoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

In de priv-sfeer verloopt alles naar wens en je voelt je gelukkig. Pas op dat je niet toegeeft aan dat gevoel van niks doen. Dat is een echte valkuil, voor een relatie moet je immers altijd moeite doen. Dat is overigens helemaal niet erg, maar juist leuk.

Weekhoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Jij voelt de stemmingen van mensen in de omgeving haarfijn aan. Soms, zoals de komende week, pakt dat gunstig uit. Iedereen in je omgeving heeft goede zin. Maar het kan ook minder goed uitpakken. Leer je eigen gevoelens te onderscheiden.

Weekhoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Jij verrast met je acties deze week vriend en vijand. Je komt met zeer vernieuwende en verrassende ideen. Al zal niet iedereen het meteen begrijpen en accepteren, het levert je wel meteen respect en de bijbehorende financin op.