Weekhoroscoop week 04 2020

Weekhoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Het lijkt wel of het bij jou altijd "alles of niets" moet zijn. Neem eens wat minder grote risico's. Dan zijn de winsten of verliezen ook minder groot. Maar herhaal je dat trucje wat vaker, is het uiteindelijke resultaat hetzelfde.

Weekhoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Jij bent absoluut aan het winnen de komende dagen en dat geluk zal nog wel even aanhouden. Je voelt je in topvorm. De gevolgen daarvan zijn op alle fronten merkbaar. Een carriresprong of een sprong vooruit in de relatie, alles kan.

Weekhoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Je weet dat je deze week een belangrijke beslissing moet nemen. Je weet ook dat dit voor jou niet gemakkelijk is. Luister dus goed naar je gevoel. Dan neem je zeker de juiste beslissingen en als je dat ontdekt, groeit je zelfvertrouwen enorm.

Weekhoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Een kritische blik op je relatie doet deze week heel wat stof opwaaien. Je ziet gelukkig niet alleen de tekortkomingen van je partner, maar ook die van jezelf. Zodra jij echter vol goede moed aan de slag gaat, zie je dat er heel erg veel verandert.

Weekhoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Je bent erg agressief en impulsief in je gedrag deze week. Je zegt en doet meteen wat er in je hoofd opkomt. Nadenken is er niet bij. Pas op dat je geen dingen zegt of doet waarvan je van tevoren had kunnen weten dat je er spijt van zou krijgen.

Weekhoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Je ondervindt veel tegenwerking bij de uitvoering van je plannen. Ze zijn ook erg vooruitstrevend. Dat is niet erg, als je zorgt voor duidelijke argumenten die bestaande angsten wegnemen. Plan daarvoor dus ruim tijd in. Dan gaat het zeker lukken.

Weekhoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Je hebt een goed gevoel als het om geldzaken gaat. Altijd, maar deze week nog meer dan anders. Word niet overmoedig. Blijf voorzichtig, anders kan het binnenkort wel eens afgelopen zijn. Juist die voorzichtigheid is altijd al jouw successtrategie.

Weekhoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Jij komt deze week tot de ontdekking dat je opgave veel meer inhoud heeft dan je oorspronkelijk dacht. Dat komt goed uit. Zo kun je jouw talenten volop tot ontplooiing brengen. Je hebt tot nu toe immers een beetje onder je niveau gewerkt.

Weekhoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Jij doet deze week veel moeite om het je partner naar de zin te maken. Je houdt oprecht rekening met zijn/haar behoeftes. Maar houd je wel voldoende rekening met je eigen behoeftes? Die zijn minstens even belangrijk. En dat vindt jouw partner ook.

Weekhoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Jij ontmoet deze week mensen, die je aan het denken zetten over hoe jij zelf leeft. Je waardeert hun manier van leven. Je leeft zelf heel anders, maar wellicht kun je toch wat goede dingen ervan in je eigen leven integreren.

Weekhoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Jij voelt je aangetrokken tot het mysterieuze en je gedraagt je dan ook graag een beetje geheimzinnig. Lees deze week eens een lekker spionageverhaal. Dat is beter dan die geheimzinnigdoenerij van je in het dagelijkse leven.

Weekhoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Blijf deze week niet rondlopen met die nare gevoelens. Maak ze bespreekbaar en accepteer het antwoord van je partner. Al gaat dat tegen jouw gevoelens en vooroordelen in, jij mag je zegje doen, maar je partner ook. Samen komen jullie er wel uit.