Weekhoroscoop week 03 2021

Weekhoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Jij hebt deze week energie voor tien, zorg er dus voor dat je niet de hele tijd binnen zit. Je moet die energie gebruiken. Vooral in fysieke vorm. Ga lekker sporten of maak een avondwandeling. Als je maar iets doet. Je zult je nog beter gaan voelen.

Weekhoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Pas op je tellen deze week. Let op als je jouw grens bereikt en ga er niet overheen, daar krijg je spijt van. Natuurlijk word je altijd op je vingers getikt als je net zin hebt om eens gek te doen. Maar misschien is dat maar goed ook.

Weekhoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Deze week kun jij eindelijk je remmingen loslaten. Je gaat je bezighouden met zaken waar je tot nu toe niet naar omkeek. En dat zal steeds verder gaan, als een kraan die open is gedraaid en niet meer dicht gaat. Het doet je goed.

Weekhoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Je voelt je afgeleefd. Je hebt veel te weinig tijd voor jezelf. Daar moet je deze week nog wat aan doen. Als je fris in het leven staat, kijk je overal weer anders tegenaan. En dan zal er ook op het gebied van de liefde weer van alles gebeuren.

Weekhoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Jij volgt een nieuwe weg om jouw doelen te bereiken. Op het werk zal zich dat deze week voor het eerst manifesteren. Men kan echt niets anders meer dan jouw vakbekwaamheid accepteren en waarderen. Een ommezwaai waar je trots op kunt zijn.

Weekhoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Jij wordt overstroomd met problemen en je vindt dat jij al die problemen moet oplossen. Je raakt er van in de stress. Daar is maar een oplossing voor: ga lekker op vakantie en ervaar hoe de wereld gewoon doordraait als jij even pauze neemt.

Weekhoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Probeer tijd voor jezelf te regelen, die heb je absoluut nodig om over de jongste gebeurtenissen na te denken. Je loopt de kans jezelf voorbij te rennen. Alle gunstige ontwikkelingen van de afgelopen tijd kunnen dan verloren gaan.

Weekhoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Deze week kom jij tot verrassend nieuwe inzichten. Je belandt in een situatie, waar je jouw eigen conclusies uit trekt. Deze inzichten zullen je leven definitief veranderen. Hoe? Je zult bewuster in het leven staan en dat kan nooit kwaad.

Weekhoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Als de drukte je deze week te veel wordt, blijf dan niet stoer doen. Die emotionele uitbarsting was echt niet nodig. Je moet je grenzen in acht nemen. Twijfel niet aan je capaciteiten. Ook als je gas terugneemt is er niks mis met je prestaties.

Weekhoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

In je dagelijkse werkzaamheden word jij deze week in een slecht daglicht geplaatst. Laat dat niet over je heen gaan. Zeg degene die verantwoordelijk is, duidelijk hoe je er overdenkt. En je hoeft niet diplomatiek te zijn, die tijd is voorbij.

Weekhoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Jij laat deze week geen twijfels bestaan. Je geeft glashelder en zonder omwegen aan wat je wilt en hoe je het wilt. Dat geeft de andere partij de kans daar op te reageren en dat gebeurt ook. Sta niet te kijken van de tegengas dat je krijgt.

Weekhoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Grijp deze week die kans om je dagelijkse sleur te doorbreken. Er is niets dat jou gelukkiger maakt dan afwisseling. Die onrust die andere mensen tot waanzin drijft, brengt jou juist innerlijk tot rust. Jij hebt dagelijks een portie onrust nodig.