Weekhoroscoop week 16 2021

Weekhoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Jij moet deze week een belangrijke beslissing nemen. De toekomst hangt af van de moed om aan later te denken. Vergeet voor even het hier en nu. Je kunt genoeg redenen bedenken om iets niet te doen, bedenk nu eens redenen om het wel te doen.

Weekhoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Jij kunt een innemende persoon zijn als je dat wilt. Deze week maak je daarmee de juiste indruk op die ene persoon. Hoe dat verder afloopt laat zich raden. Blijf je charmante kant van je persoonlijkheid tonen.

Weekhoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Jij hebt deze week energie voor tien, zorg er dus voor dat je niet de hele dag binnen zit. Je moet die energie lekker kunnen gebruiken en verbruiken, zodat er geen fysieke klachten ontstaan. Ga lekker sporten of maak een stevige (avond)wandeling.

Weekhoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Toon deze week je romantische kant eens. Je partner zal dat enorm waarderen. Je relatie kan wel een oppeppertje gebruiken. Bedenk iets origineels om je partner te verleiden. Je partner zorgt er wel voor dat je er geen spijt van krijgt.

Weekhoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Jij trekt avontuur aan, iets dat jij normaalgesproken met open armen zou ontvangen. Deze week voel jij echter meer voor vastigheid, vooral in de liefde. Opmerkelijk misschien, maar die stabiliteit is nodig om jouw toekomstplannen vorm te geven.

Weekhoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Jij houdt je deze week wel heel veel bezig met je hobby's, alles om maar aan al die verplichte nummers te ontkomen. Ook in je relatie speelt dit een rol. Jij voelt bepaalde dingen te veel als verplichting. Zorg dat de dingen weer leuk worden.

Weekhoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Jij maakt je deze week erg druk over allerlei zaken. Krop dat niet op en bouw die innerlijke spanning af. Je krijgt anders vroeg of laat een inzinking of je gaat je afreageren op onschuldige geliefden. Is dat het allemaal wel waard?

Weekhoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Jij doet deze week nieuwe inzichten op, vooral op het gebied van intermenselijke relaties. Dat leidt tot verbetering van al je relaties, maar natuurlijk vooral van je liefdesrelatie. Romantiek kan niet uitblijven en daar ben jij hard aan toe.

Weekhoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Deze week kun je wat gerriteerd reageren op opmerkingen van anderen. Reageer je stress niet af op anderen. Neem, als het echt te gek wordt, vrij om weer een beetje tot rust te komen. Dat is voor iedereen fijner, niet alleen voor jou.

Weekhoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Een financile meevaller laat bij jou de kassa rinkelen. Maar ook de kassa van een ander. Je hebt het geld al uitgegeven. Bewaar je ook een appeltje voor de dorst? Dat is niet echt iets voor jou natuurlijk, maar het zou wel verstandig zijn.

Weekhoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Jij bent deze week erg teleurgesteld en dat laat je merken. Denk eens beter over je verwachtingspatroon na. En klaag wat minder. Als je te veel verwacht, zul je keer op keer teleurgesteld worden. Je moet echt wat realistischer worden.

Weekhoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Jij voelt de stemmingen van mensen in de omgeving haarfijn aan. Soms, zoals de komende week, pakt dat gunstig uit. Iedereen in je omgeving heeft goede zin. Maar het kan ook minder goed uitpakken. Leer je eigen gevoelens te onderscheiden.