Weekhoroscoop week 15 2020

Weekhoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Jij krijgt de komende periode met financile problemen te kampen. Wellicht ga je opzoek naar een nieuwe baan. Deze carrireswitch kan zowel de oorzaak als de oplossing van je problemen zijn. Blijf naar de lange termijn kijken.

Weekhoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Je barst deze week van de energie. Het is dus een uitstekend moment om de armen eens letterlijk uit de mouwen te steken. En als jij in al je enthousiasme ook nog blijft nadenken bij wat je doet zal het resultaat werkelijk verbluffend zijn.

Weekhoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Ben je een relatie aan het opbouwen, doe deze week dan wat kalmer aan. Neem de tijd, die ander loopt echt niet weg. Leg in je enthousiasme geen druk op de ander, dat kan een teleurstelling worden. Een stevige basis voor de toekomst leg je nu.

Weekhoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Jij kunt opgelucht zijn, dat moeilijke gesprek waar je zo tegen op ziet, zal geen problemen veroorzaken. Jij kunt zonder veel moeite je gesprekspartner overtuigen van de juistheid van je argumenten. Je praat immers over jouw principes.

Weekhoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Jouw fantasie laat je deze week niet in de steek. Je brengt vooral op het werk je kleurrijke mening naar voren. Er wordt weliswaar positief op gereageerd, maar toch is het verstandig om het niet te overdrijven. Je geloofwaardigheid kan schade oplopen.

Weekhoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Deze week ontstaat er een communicatieprobleem met iemand in jouw omgeving. Met jouw natuurlijke analytische benadering ga je het deze keer niet redden. Je zult echt iets van jezelf bloot moeten geven als je verder wilt komen met dit probleem.

Weekhoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Laat je koppige houding ten opzichte van je partner deze week varen. Je zult daarmee toch helemaal niets bereiken. Probeer liever tot overeenstemming te komen. Pas in harmonie kun je over die dingen praten die jullie tot elkaar brengen.

Weekhoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Luister deze week goed naar de standpunten van anderen en (her)overweeg vervolgens je eigen standpunten. Misschien leidt het compromis dat je vervolgens kunt sluiten uiteindelijk toch nog tot het door jou nagestreefde resultaat.

Weekhoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Je bent hard toe aan een beetje ontspanning. Ga deze week weer eens wat plezier maken met een paar goede vrienden. Je zult merken hoe zeer je dat hebt gemist. Laat je overhalen tot een uitje. Laat jij je partner thuis, bepaal dan eerst je grens.

Weekhoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Jij toont je zeer betrokken bij de problemen van andere mensen. Je hebt zelf echter ook een leven met eigen problemen. Verlies dat niet uit het oog. De problemen van anderen zijn rationeler te benaderen, maar jouw problemen zijn belangrijker.

Weekhoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Je doet goede zaken de laatste tijd. Jouw prettige stem en toon doen het goed bij de klanten. Houd de toon wel zakelijk. Een flirt doet jou wel goed, maar je partner en je zaken lijden er onder. Op de langere termijn pakt dit ongunstig voor jou uit.

Weekhoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

De dagelijkse beslommeringen vragen deze week jouw aandacht, maar stel een limiet. Als je die limiet hebt bereikt, stop je. Dan ga je lekker achterover zitten om te genieten van je welverdiende rust. En echt, de wereld draait gewoon door zonder jou.