Weekhoroscoop week 30 2021

Weekhoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Sleur trekt jou en je omgeving deze week mee naar beneden. Jij bent degene die in staat is de sleur te doorbreken. Vooruit, bedenk iets origineels en amuseer de club eens lekker. Die verandering van sleur zal iedereen goed doen.

Weekhoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Denk niet dat je de enige bent met deze problemen. Dat denkt iedereen. Praat er eens over, het zal je verrassen. Je zult ontdekken dat je niet de enige bent. Het zal je kijk op de zaak veranderen en wellicht zelfs een oplossing laten zien.

Weekhoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Jij mag best aan je eigen voordeel denken als je dat compromis sluit. Daarvoor is een compromis tenslotte bedoeld. Iedereen moet met het eindresultaat tevreden zijn. Blijven er ontevreden gevoelens achter, dan heb je dezelfde problemen zo weer.

Weekhoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Je hebt het reuze druk. Je maakt je vooral ook erg druk. Je piekert wat af gedurende de week. Denk niet dat je dit kunt volhouden, zelfs jij niet. Zorg dat je een deel van je bezigheden kunt afronden. Dan kun je eindelijk weer wat meer ontspannen.

Weekhoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Niemand zal jou deze week in de weg gaan staan. Geen collega en geen partner. Een mooi moment om zaken op te pakken die voor jouw toekomst wel eens heel belangrijk kunnen zijn. Je kunt jezelf deze week zelfverzekerd en uiterst charmant presenteren.

Weekhoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Jij kunt een innemende persoonlijkheid zijn als je dat wilt. Deze week maak je daarmee de juiste indruk op die ene persoon. Hoe dat verder afloopt laat zich raden. Blijf je charmante kant van je persoonlijkheid tonen.

Weekhoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Luister deze week goed naar de standpunten van anderen en (her)overweeg vervolgens je eigen standpunten. Misschien leidt het compromis dat je vervolgens kunt sluiten uiteindelijk toch nog tot het door jou nagestreefde resultaat.

Weekhoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Als jij je werkzaamheden goed wilt afronden deze week moet je geduld hebben. Er moeten beslissingen worden genomen. Maar de tijd is nog niet rijp. Sommige zaken zijn niet af te dwingen, die hebben tijd nodig. Ook als het voor jou even wennen is.

Weekhoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Jij toont je zeer betrokken bij de problemen van andere mensen. Je hebt zelf echter ook een leven met eigen problemen. Verlies dat niet uit het oog. De problemen van anderen zijn rationeler te benaderen, maar jouw problemen zijn belangrijker.

Weekhoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Je neiging om te veel geld uit te geven is sterk deze week. Je wilt van alles kopen. Je vindt alles ineens erg mooi. Pas op, want de volgende dag al kun je er wel heel anders tegen aan kijken. Je smaak is verrassend wisselend.

Weekhoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

De dagelijkse beslommeringen vragen deze week jouw aandacht, maar stel een limiet. Als je die limiet hebt bereikt, stop je. Dan ga je lekker achterover zitten om te genieten van je welverdiende rust. En echt, de wereld draait gewoon door zonder jou.

Weekhoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Je bent een echte vechter, maar je tegenstander is dat ook en er lijkt dan ook geen eind te komen aan de strijd. Zoek deze week nog onafhankelijke hulp om een doorbraak te forceren. Jullie moeten naar een compromis toe werken.